LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
czytam Was, ale mało piszę. anakin, jak to dobrze,że dobrze. Ja nadal nie mam siły na nic, tylko leżę,mdli mnie. Moi Chłopcy zaniedbani, na obiady albo do baru chodzą,albo coś sami gotują. Wczoraj miałam ochotę na zupę grzybową, nawet grzyby na noc namoczyłam...a dziś nie dam rady ugotować. Dziewczyny czy was czasem boli, kuje nad pępkiem z prawej strony? ja dziś tak mam.
-
Mena, jestes dzielna, niedlugo lepiej sie poczujesz. Najgorszy pierwszy trymestr..
Co do Twojego pytania to raczej mnie pobolewa I kluje znacznie ponizej pępka. Powyzej nic... Ale jelita sa w calym brzuszku, wiec I wyzej moze byc dyskomfort. To z przodu na brzuchu po prawej odczuwasz?
Magia -
Mena, czasem kłuje mnie jajnik z którego była owu lekarz kazał brać nospe jak ból będzie uciążliwy ale jeśli będzie miał charakter skurczowy lub będzie bolało od krzyża to mam od razu dzwonić.
A z prawej strony wyżej masz też wyrostek.. także trzeba uważać -
Anakin super wieści! Cieszę się razem z Tobą i gratuluje
A mnie kochane od wczoraj żebra bolą po prawej stronie Nie ze ciągle, ale tak 20 minut na 4-5h. Ten ból promieniuje mi na cały bok aż do biodra. Jutro spytam o to lekarz... -
Gratuluję Anakin miłych wiadomości
Dziewczyny czy któraś z Was dźwigała w ciąży? Ja dzisiaj głupia wzięłam ze sklepu mikrofalówkę w pudełku i zaniosłam do samochodu... Niby nie daleko ale rodzice mnie nastraszyli że niepotrzebnie dzwigalam....
Nic mnie nie boli, nie ma plamień (zdarzenie miało miejsce 4 godziny temu więc myślę że jakby co to już cos się działo).
Dajcie znać czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z tym związane...
Dzięki -
Bejb, ja dźwigam codziennie i to po kilka razy
Mam już jedno dziecko i ciężko by mi było go "odrzucić" na te 9 miesięcy a po drugie lekarz nie widzi przeciwwskazań do noszenia starszaka więc i zakupy też czasem ponoszę do wagi dziecka
Monamis, jak spytasz to daj znać bo mnie też kilka razy tak dziwnie bolało w żebrach -
Bejb ja mam psa 60kg i uwierz, że jak czasem pociągnie, to jakbym zakupy na święta sama przez całe miesto targala... A muszę z nim wyjść, bo jak mój wychodzi o 3:00 do pracy, to wraca 11:00-12:00... Mam krwiaka i mam nadzieję, że to nie zaszkodzi, ale z drugiej strony, w krajach trzeciego świata kobiety w ciąży robią w polu, obarczone opieka nad gromadka dzieci i rodzą zdrowych potomków
CzerwonyKapelusz nie wiem czemu się tak dzieje... Może za dużo na tym boku leżę...? Ale efekt jakby mnie ktoś po nich skopal, wyprostować się nie idzie
Magia ja dziś byłam u kumpeli na paznokciach i chyba jej wszystkie zapasy słodyczy wyzarlambejb lubi tę wiadomość
-
Magia, ja też dziś skupiła się na jeden kawałek czekolady, więc się nie przejmuj, też nie wytrwałam w postanowieniu:p monamis mi wcześniej na takie bóle pomagało oprócz lekow ciepło, może termofor przyłoż, do brzucha nie bardzo ale na zebra raczej nie zaszkodzi
-
Miłego dnia dziewczynki.
Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤