LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magia, ja nie leże, bo chodzę jeszcze do pracy, ale też czuję się zmęczenona, jak wracam do domu to nie mam siły na nic, sprzątanie czy gotowanie to dopiero wyzwanie, a weekend jak już nic nie muszę to mam wrażenie że jestem zmęczona do kwadratu. To zmęczenie jest raczej normalne w naszym stanie. Co do inhalacji, może też spróbuję
-
Bóle głowy są też wtedy jak pije się za mało wody. A co do zmęczenia to ja ciągle jestem zmęczona. I te mdłości. Pocieszam się że to tylko do pierwszego trymestru...czyli już niedługo. Wizytę mam dopiero 9 stycznia i się martwię czy wszystko w porządku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 08:15
-
Mena, nie pomyślałam o tym że za mało pije może, zwrócę na to uwagę. Domyślam się jak się denerwujesz, bo ja mam wizytę 10 stycznia i też się zastanawiam czy oby wszystko w porządku jest. Najchętniej poszłabym w następnym tygodniu do lekarza i biegała tak co tydzień, żeby się upewnić że jest ok.
-
Dzieku dziewczyny, fajnie ze jestescie. Ja tez teraz wiecej wody bede pic. Polepszylo mi sie po inhalacjach wiec to mogly byc zatoki takie dziwne bez kataru...
Kochane, ja mam prenatalne 4 stycznia I boje sie jak Wy...ide na pierwszy ogien...ale mysle ze u Wszystkich nas bedzie ok
Magia -
Dziewczyny - na pewno będzie dobrze u Waszych dzieciaczków
Nam się udało dziś zmierzyć przezierność - wyszło 1.89. myślę że dobrze.
Życzę Wam spokojnych i Wesołych świat - niech to będą nasze ostatnie święta tylko we dwoje pomyslcie- za rok o tej porze będziemy już Mamami półrocznych bobaskowmonamis lubi tę wiadomość
-
Właśnie bejb... To mi się w głowie nie mieści... Cały czas się zastanawiam: kurde, jak to się stało? :p Jak to możliwe? :p w ogóle do mnie nie dociera, że jestem w w ciąży... Patrzę na filmik, który nagrałam na telefon podczas USG i nie wierzę, że ten robaczek jest we mnie... Żyje sobie gdzieś pod pepkiem... I serduszko mu bije... Oczywiście bardzo się cieszę, ale moje dziecko to narazie dla mnie postać taka fikcyjna :p I jak sobie pomyślę, że za rok będzie miało pół roku, to czuję jakbym myślała o kimś totalnie innym... Dziecku jakiejś koleżanki :p
bejb, Anutka1991 lubią tę wiadomość
-
Kochane, a ja Wam życzę - i sobie przy okazji też , żeby świąteczne przygotowania nas nie zabiły i żebyśmy miały siłę na świętowanie ... I żeby w naszym otoczeniu znajdowały się wyłącznie osoby, które kochamy, i które życzą nam dobrze, nie tylko od święta.... I najważniejsze... Zdrówka dla Was, waszych bliskich i waszych maluszków w brzuszkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 18:08
bejb, Kinga40 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze jaaa życzę Wam w sumie to Nam zdrowia dla nas i dla dzieci, siły na kolejne miesiące, spełnienia wszystkich marzeń no i oczywiście szybkiego porodu haha
Odezwę się po świętach dopiero bo się chce trochę odciąć od urządzeń ale zobaczymy no i o ile teściowa mnie nie otruje
Bejb, to masz spokojne święta -
Wszystkim życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, niech maluszki zdrowo sobie rosną.❤
monamis lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Nawet przez swieta nie myslalam tak o tym wszystkim, o dzieciaczku, o strachach, o niczym... ale szybko minęly ...
Teraz juz mysle ..hehe.. za tydzien prenatalne...nie widzialam maluszka przez miesiac na USG I peniam, czy on tam na pewno jest...
Magia