LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie najadlam w swieta, ale wzdecia mnie tak wymeczyly ze szok...wczoraj strasznie mnie zaczal bolec kregoslup I jestem przekonana ze to od gazow bo az mi wygielo plecy od wzdecia...haha...na szczescie zeszlo w nocy I dzis jest lepiej...
Od dzis znowu robie przerwe ze slodyczami..
Cudownie ze jestescie Dziewczyny, bez Was ten czas oczekiwania bylby mega trudniejszy.
Magia -
To ja jestem szczęściara, bo pożerałam wszystko po kolei jakbym nigdy nic nie jadła i nic mi nie było :p a teraz czekam na pizze, jedna z bolognese, drugą serowa :p od rana za mną chodzą :p
Oj tak, dobrze że jest to forum i że mamy siebie -
Widzę że nie tylko mnie męczą te myśli czy mój mały lokator napewno jest w środku i czy wszystko ok. Co do wzdęć i boli kręgosłupa też je odczuwam, na szczęście w święta czułam się całkiem nieźle, więc najdałam się chyba za troje :p co do badań - trzeba być dobrej myśli i tyle, wszystko musi być dobrze i nie ma i niej opcji i tego się trzeba trzymać ! A za kilka miesięcy będziemy się wymieniały macierzyńskimi wrażeniami i patentami:)
-
Mam nadzieję, że wszystko dobrze jakoś muszę wytrzymać jeszcze dwa tygodnie
Martwi mnie tylko ten kompletny brak objawów i to dobre samopoczucie no i brzuch też mi się wydaje mniejszy
A jakie plany na sylwestra macie? Wybieracie się gdzieś czy tak jak ja do łóżeczka ? -
Tripi I Czerwony Kapelusik, mam podobnie, przestaly mnie bolec piersi kilka dni temu I tez zbyt dobrze sie czuje...jedyny mini obiaw to wzdecia...
Skoro wszystkie mamy podobnie...to widac tak moze poprostu byc...I dlatego wytrzymy grzecznie do USG I wszystko bedzie dobrze
Na Sylwka wybieram sie do lozeczka z mezem na seans filmowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 19:12
Magia -
Czerwony Kapelusz,
Polecam seanse serialowe: Braking Bad, Shameless, Wikingow, Gra o tron, The Amerikans... a z filmow np. Tajemnicza Wyspa, Nietykalni
Ale zacznijmy od tego, jaki typ filmow lubisz? Bo kazdy lubi cos innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 21:07
Magia -
Lubie kino, w którym dużo się dzieje,
Trzyma w napięciu lub po prostu są efekty sensacja, akcja, thrillery, ale dobry dramat też warto zobaczyć. Nietylalnych widziałam- niesamowity film. Wogole Francuzi i Hiszpani robią jedne z lepszych filmow, moim zdaniem. Co do seriali, raczej nie oglądam chociaż przez jakiś czas śledziłam grę o tron, ale może się skuszę na któryś dzięki za podpowiedź. Osobiście polecam '' dobrze się kłamie w miłym towarzystwie'' lub contratiempo, chociaż oba filmy raczej do lekkich nie należą. -
Czerwony Kapelusz, w dzisiejszych czasach wiele seriali juz nie oznaczaja seriali telewizyjnych. To filmy z dluga fabuła, wspaniala gra aktorska, scenariuszem I rezyseria wielkich mistrzow, ale podzielone na odcinki. Oczywiscie nie wszystkie...
Polecam zabierajac sie za serial obejrzec minimum 3 odcinki zeby ocenic I zdecydowac czy bedzie sie ogladac, bo pierwszy odcinek czesto jest pilotem, ktory ma tylko zarysowac obraz a film zaczyna sie od 2 odcinka.
Lubisz podobne filmy jak ja, wiec polecam z seriali na poczatek Breaking Bad (min 3 odcinki I nie zrazac sie pierwszym) oraz Tajemnicza Wyspe z Di Caprio.
Magia -
Też zostały mi tylko wzdęcia.. no cóż może rzeczywiście już pomału nam przechodzi wszystko bo lada moment drugi trymestr
Ja z seriali to "na wspólnej" hahahaha
A na sylwestra też planujemy wieczór filmowy z szampanem Piccolo i serią "Psiego Patrolu" haha w tym roku nie mamy nic z mężem chyba do gadania do puki młodszy nie zaśnie -
Witam się i ja po świętach.
U mnie mdłości są nadal. Wymiotuje natomiast trochę rzadziej, już nie 7 razy dziennie A 3 hihihi. Więc troszkę lepiej.
No i już jutro usg genetyczne i trochę stresu jest.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
monamis wrote:Cześć Wam poświątecznie! Wystartowalismy z 12 tygodniem!
Za tydzień w czwartek prenatalne , ale jestem dziwnie spokojna
Tripi widzę, że teściowa Cię jednak nie otrula hahaha
Monamis ja właśnie też jestem jakoś dziwnie spokojna!!! Jakaś nienormalna chyba jestem. Prenatalne mam 10 stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 18:54
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Tysia bo i po co się przejmować? Za mną 4 wizyty, przed każdą miałam mikrozawał, i za każdym razem wszystko było w jak najlepszym porządku. Co ma być to będzie, a nerwy mogą maluchowi naprawdę poważnie zazzkodzic...
Kinga trzymam kciuki za jutrzejsze badania