LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga super
Obyśmy wszystkie usłyszały takie dobre wieści
Co do imienia to dziewczynka chyba Maja(pierwszy syn miał być właśnie Mają ) ale bierzemy pod uwagę Natalia.
A ja na chłopaka nie mam pomysłu, mąż na razie wpisał na "listę" Antosia i Igora.
Ale jak znam siebie to i tak zmienię po porodzie jak zobaczę już dzidziutka -
Ja również chciałabym Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia noworoczne.
Oczywiście najważnie, aby nasze ciąże przebiegały prawidłowo i abyśmy w lipcu powitaly na świecie zdrowe bobasy. Ale również wszelkiej pomyślności tak ogólnie w życiu. Aby każda z nas była szczęśliwabejb lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff710e39a4dc.jpg
Wszystkim wam życzę spokojnej ciąży . Abyśmy dotrwały w zdrowiu do porodu.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Dziewczyny jak wasza waga po świętach i wogole? Bo ja jestem już 3kg na plusie a to dopiero 10 tydzień nie objadam się słodyczami, jem może trochę więcej fakt, ale nie jest to też jakieś obżarstwo i mniej się ruszam, bo nic mi się nie chce. Juz nawet w pracy zauważyli że przytyłam
-
Szczerze? Ja mam ponad 4kg na plusie I mnie to przeraza... staram sie od dzis jesc zdrowiej I znowu bez slodyczy, bo cos czuje ze dostane opr od lekarza...
I nie wiem jak mam nad tym zapanowac, bo ruszac sie nie moge, ani nawet obiadow po swojemu ugotowac...jestem zdana na kuchnie innych...a to dietetyczne na pewno nie jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 15:41
Magia -
Szlak mnie zaraz trafi. Nie mogę dodać wiadomości. wszystko dobrze. Plamienie bylo chwilowe. Nie wiem dlaczego. Myślę że jutro zadzwonię do lekarza i się umówię na wcześniejszą wizytę bo mam dopiero za tydzień. A niepokój jest. Fajniej że pytacie. To miłe.
-
Mena trzymam kciuki aby bylo dobrze.
Witam Was w 2018 - najcudowniejszym roku w naszym zyciuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 20:23
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Mena- może to plamienie po stosunku?
Ja tak miałam w 6 tygodniu, pojechałam do szpitala i zostawili mnie na kilka dni. Mój ginekolog potwierdzil że mogło dojść do pęknięcia jakiegoś naczynka podczas współżycia (np podczas tarcia) bo innych źródeł plamienia nie było i zaraz na drugi dzień zniknęło.
Pozdrawiam :*