X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr LIPCOWE niespodzianki:)
Odpowiedz

LIPCOWE niespodzianki:)

Oceń ten wątek:
  • mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie. Ze współżyciem odpuściłam na razie. Niech się pierwszy trymestr skończy. Dziewczyny tez macie takie głupie sny. Mi juz drugą noc jakieś głupoty się śnią. Tylko ze dzis to tak jakbym miała w dłoni dziecko. Odpowiadało wyglądem i rozmiarem do aktualnego wieku ciąży. Dziś w nocy troszkę pobolewał mnie brzuch.
    Ale skoro mam nadal objawy ciążowe to musi być dobrze,prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 08:01

oar8rjjg8x7ekuph.png
  • Magia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sny ale bardziej straszne...dzis mi sie snilo ze moj maz uderzyl autem w dziecko na pasach...zbudzialam sie cala roztrzesiona...

Ogolnie to jestem w kiepskiej formie psycho...strasznie tyje...mam 5 kg na plusie...jestem zalamana... trzy lata walczylam zeby schudnac 25kg przed ciaza...a tera w pol roku to wroci ...nie daje rady psychicznie...masakra

Mena, u Ciebie na pewno dobrze, lekkie pobolewanie brzucha moze byc w ciazy, masz objawy I git... ja nie mam zadnych obiawow I to mega dodatkowy stres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 09:34

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • bejb Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Mnie też pobolewania brzuch i czasem plecy. Myślę że to normalne.

syy2h371nd1ygvmg.png

Jaś- urodzony sn - 06.07.18. g 20:20. 3800g, 58cm, 10pkt.
  • Magia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos nam sie wyludnia nasz wątek...albo przez swieta, albo...?
    Jest tez watek Lipcowy na ogolnym forum, ale tam jest dla mnie za duzo ludzi I postow...I momentami nie ogarniam...a tu przynajmniej kazda z Was pamietam...

Co zrobimy jak nam sie 1 trymestr skonczy? Przeniesiemy sie?

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • monamis Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim w Nowym, Naszym Roku :)

Kochane, ja narazie daję sobie spokój z forum... Moje Marzenie o szczęśliwej rodzinie leglo w gruzach i muszę swoją rzeczywistość poukładać na nowo. Z dzieckiem wszystko w porządku, a przynajmniej mam taką nadzieję, dowiem się w czwartek na prenatalnych... Ale związek mi się posypał i nie mam co się dalej łudzić...

Za wszystkie trzymam mocno kciuki!

Victoria czekamy na Ciebie <3
    TP:18.07.2018
    dev198prs__.png
  • Magia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monamis, tak mi przykro... ale nie poddawaj sie, w zwiazkach bywa roznie, sa nawet najstraszliwsze klotnie, a potem moze sie wszystko poukladac.

My tu bedziemy caly czas I bedziemy na Ciebie czekac, moze bedziesz chciala pogadac o ciazy czy innych sprawach.

Trzymam kciuki zeby wszystko Ci sie ulozylo.

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monamis pamiętaj nie ma tego złego...Magia ma racje w związku różnie bywa...najważniejsze abyś czuła się bezpieczna i szczęśliwa.. tym bardziej teraz tego potrzebujesz..

Magia ja też myślę,że przytyję, a teraz jest moda na szczupłe i jędrne ciała... też mam 2kg na plus i ciągle się ważę...a tak naprawdę mam mdłości i nie jem dużo,bo nie mam ochoty na to co mam w lodówce...ale pączki dziś bym zjadła,ale takie swoje:) ale tak myślę,że po ciąży będę laska,schudnę i będę lepiej wyglądać niż teraz. Tak myślę,jak ja zazdrościłam tym kobietom,które były w ciąży,nie było ważne ,że grube,ważne,że w ciąży...i tak podchodzę do siebie,że wiele kobiet dało by wiele,aby być na naszym miejscu, nawet,jakby miały przytyć bardzo dużo.
    znów pobolewa mnie ale na wysokości pępka. Mam wizytę dziś o 18.30

bejb lubi tę wiadomość

oar8rjjg8x7ekuph.png
  • Magia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena, masz racje... tyle lat staralam sie o dziecko, jedna ciaze stracilam...masz calkowita racje... nie wazne te kilogramy...
    Daj znac po wizycie.

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak urodzimy to doprowadzimy się do ładu:) też straciłam jedną ciążę,puste jajo...dlatego teraz myślę,czy moja Kruszynka napewno jest...

oar8rjjg8x7ekuph.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ale dużo Was dziś :D

Mena, sny też mam dziwne.. raczej jakieś horrorowate :O
    Brzuch pobolewa dość często ale biorę wtedy nospe i leże, przechodzi zawsze :)
    Ale też mam ciągle myśli czy dzidziuś tam jest i boję, że jak pójdę na usg to lekarz powie,że się nie rozwija od jakiegoś czasu.. takie głupie rzeczy w głowie siedzą :(
    Daj znać po wizycie <3

Magia tyciem się nie przejmuj, formę zawsze można zrobić ;) teraz dzidziuś najważniejszy :) nie ma co się odchudzać w ciąży, po porodzie dużo zejdzie a podobno jak karmi się piersią to kg lecą jak szalone ;)
    A trymestr nam się kończy niedługo.. zostajemy tu, prawda? :D

Monamis przykro mi :( czekamy na Ciebie. Odezwij się chociaż po badaniach :* <3

atdcl6d85txjdq74.png
  • Czerwony Kapelusz Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monamis przykro mi, mimo wszystko mam nadzieję że się ułoży. Co by jednak nie było, sądzę że jesteś silną kobieta i poradzisz sobie, a szczęśliwa rodzinę i tak będziesz miała, bo rośnie w Twobie Twoje największe szczęście, a mężczyźni dziś są jutro ich nie ma, chociaż rozstania są bardzo trudne. Mena mnie też czasami kłuję koło pępka, czytałam że to normalne, bo macica się rozciąga, bo inne narzady w środku zaczynają mieć mniej miejsca. Kg też mnie martwią, ale mówię siebie ze zaczne ćwiczyć po porodzie i zrzuce, chociaż też zaczynam się średnio czuć że swoją sylwetka, a to początek dopiero. Urodzimy to zrzucimy, teraz ważne żeby się zdrowo odżywiać i tyle:)

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedługo jadę. Powiem Wam że się cieszę, że się umówiłam. Będę spokojniejsza.

oar8rjjg8x7ekuph.png

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena, jak tam miałaś już wizytę? dobrze zrozumiałam, że na dziś się umówiłas?

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • mena29 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapelusz,tak wczoraj umówiłam się na wizytę.Stwierdziłam,że nie doczekam następnego tygodnia, jednak niepokój czy Maleństwu nadal bije serduszko był silniejszy..
    Pani Doktor uspokoiła mnie.Wszystko jest tak jak powinno być. Uchwyciliśmy je jak siedzi. Nie uwierzycie, jakie ma długie nogi.Na usg wyglądało, jakby się rozpychało rękoma i nogami...Lekarz nagrała mi płytkę z usg dla moich chłopaków:) byli zachwyceni, tylko bez głosu i nie słychać jak serduszko bije. Jestem dziś spokojniejsza. Lekarz mówiła,że szyjka długa(5cm),zamknięta. Powiedziała,że nie wie skąd te plamienie, a bóle brzucha to pewnie z nerwów. Oczywiście ryzyko poronienia coraz mniejsze:)

bejb lubi tę wiadomość

oar8rjjg8x7ekuph.png
  • bejb Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff to cudownie :)

syy2h371nd1ygvmg.png

Jaś- urodzony sn - 06.07.18. g 20:20. 3800g, 58cm, 10pkt.
  • Magia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No I takie wiadomosci to lek na moje serce!
    ...przed jutrzejszymi prenatalnymi...hehe
    ...ale peniam...

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena może to było z zewnątrz a nie ze środka :) najważniejsze że wszystko ok i dzidzia rośnie <3

Magia będzie dobrze ;) czekamy jutro dobre wieści :D
    Ja jeszcze 8 dni ;( ale jakoś zleci :) muszę wytrzymać..

atdcl6d85txjdq74.png

Wysłany: 3 stycznia 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena bardzo się cieszę, że wszystko dobrze :)

mhsvhdgefzux6fnw.png

Wysłany: 3 stycznia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magia czekamy na dobre wieści i trzymamy kciuki! :) daj znać po badaniu

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Magia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dzis nie kumalam o co chodzi z tymi niby zachciankami ciazowymi...
    ...ale przyjechaly zakupy, wypakowuję...I gdy otworzylam woreczek z ogorkami kiszonymi...nie moglam sie powstrzymac...hahaha...wrąbalam dwa I chyba zjem wszystkie...

bejb lubi tę wiadomość

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ