LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja juz po badaniach prenatalnych. Uffffff...
Wszystko ok. Dzidzia jest, żyje, ma 6,5cm I wszystkie parametry prawidlowe. Ale ulga! Odblokowalo mi sie wszystko, zaczynam zyc!
I dodam tylko dla tych, ktore sie martwią...nie mialam zbytnio obiawow, bol piersi tez mi zanikal I wracal, mialam mocne plamienia, krwiaka...a dzis wszystko jest ok. Nie martwic sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 10:17
bejb, Tysia11 lubią tę wiadomość
Magia -
mena29 wrote:Monamis pamiętaj nie ma tego złego...Magia ma racje w związku różnie bywa...najważniejsze abyś czuła się bezpieczna i szczęśliwa.. tym bardziej teraz tego potrzebujesz..
Magia ja też myślę,że przytyję, a teraz jest moda na szczupłe i jędrne ciała... też mam 2kg na plus i ciągle się ważę...a tak naprawdę mam mdłości i nie jem dużo,bo nie mam ochoty na to co mam w lodówce...ale pączki dziś bym zjadła,ale takie swoje:) ale tak myślę,że po ciąży będę laska,schudnę i będę lepiej wyglądać niż teraz. Tak myślę,jak ja zazdrościłam tym kobietom,które były w ciąży,nie było ważne ,że grube,ważne,że w ciąży...i tak podchodzę do siebie,że wiele kobiet dało by wiele,aby być na naszym miejscu, nawet,jakby miały przytyć bardzo dużo.
znów pobolewa mnie ale na wysokości pępka. Mam wizytę dziś o 18.30
Bardzo się cieszę, że nie jestem sama. Po pierwszym poronieniu, nieważne jest dla mnie jak dużo teraz przybiorę na wadze, ale że w ogóle udało mi się znowu zajść w ciążę. O sylwetkę będę walczyć po porodzie, na razie walczę z ciemnymi myślami i o swoje maleństwo W trakcie mogę jedynie zapobiegać rozstępom, a o resztę będę się martwić później. Dziś mam USG, po (bagatela) trzech tygodniach... Umieram z niecierpliwości... Jeszcze wizyta oddaliła się o kolejne 1,5 godziny. Czuję się dziś fantastycznie i pragnę tak się czuć już do końca ! -
Magia wrote:Dziewczyny, ja juz po badaniach prenatalnych. Uffffff...
Wszystko ok. Dzidzia jest, żyje, ma 6,5cm I wszystkie parametry prawidlowe. Ale ulga! Odblokowalo mi sie wszystko, zaczynam zyc!
I dodam tylko dla tych, ktore sie martwią...nie mialam zbytnio obiawow, bol piersi tez mi zanikal I wracal, mialam mocne plamienia, krwiaka...a dzis wszystko jest ok. Nie martwic sie!
Mam nadzieję, że i ja dziś dołączę... Mam dokładnie tak samo, prawie nic nie czuję, czasami ciągnie podbrzusze, piersi zależnie od pory dnia, ale raczej już bezbolesne (oby na tym się zakończyło, bo 3 rozmiary do przodu!), a wieczorem niewygodnie już zasypiać Poza tym, żadnych nudności, najmniejszych nawet. Chyba będzie chłopiec -
Magia cieszę się że już jeden kamień z serca Tobie spadł.
Nikki czekamy na wieści od Ciebie...dziś byłam w Rossmanie i zastanawiałam sie nad kremami na rozstępy. Na koniec nie kupiłam. Ciekawa jestem który rzeczywiście dobry.
Monamis-fajnie że Jesteś -
Monamis świetna wiadomość
Jak dziewczynka to zawsze może coś wyrosnąć
Najważniejsze, że zdrowe
Nikki czekamy jeszcze na Twoje wieści
Mena ja mam jakiś lotion z babydream, fajnie nawilża, skóra mięciutka i mega wydajny
Zobaczę jak się skończy to może coś innego zakupie.. choć nie wiem.. w pierwszej w sumie niczym się nie smarowałam i nie mam nic na brzuchu.. czego nie mogę powiedzieć o pośladkach i piersiach -
mena29 Ciebie też dobrze widzieć :*
Tripi oby wyrosło Ja się dziewczynek trochu boję generalnie :p Z chłopakami mam lepszy kontakt Dziś byłam po ubranka u jednej dziewczyny i miała synka, 2 miesięcznego. Taki słodziak Następna wizyta dopiero za 5 tygodni Ale jestem bardzo spokojna. Dziecko zdrowe a to serio najważniejsze
Nikki i jak? -
Kurczę telefon coś mi wszystko uciął ;/ Wszystko w porządku Dzidzia ma 4,18 cm i pięknie bije serduszko. Słyszałam je również Jak to dobrze, że mamy możliwość częstszego wykonywania USG Prenatalne za 11 dni Jestem już spokojna. Nasz Aniołek (tam na górze), czuwa nad nami
-
Magia u mnie tak samo.. ciągle ino słyszę, że dziewczynka by się przydała to by parka była.. a ja mam zupełnie inne zdanie..
No ale co będzie to będzie oby ino było..
Nikki to dobre wieści też się już nie mogę doczekać myślałam, że teraz masz prenatalne
Zaczynam nie ogarniać kto kiedy co ma hahaha