Niski przyrost beta
-
WIADOMOŚĆ
-
k878 wrote:Kasia_82, który teraz jesteś tydzień?
przy tak wysokiej becie ona ma prawo nie rosnąć tak 100%, i chyba rzadko rośnie regularnie...
6tydz i 3 dni, ale wydaje mie się ze owulacje miałam dużo później niż zwykle. Akurat w tym miesiącu mój partner był w delegacji wiec nasz poerwszy stosunek był w okolicach 20dc, także płód może być młodszy. Ahh nie chce się już pocieszać i szukać powodów do nadzieji. Może lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować. Czekam co będzie dalej. Szkoda trochę bo staramy się 16 mies. i to nasz pierwszy pozytywny test. Przynajmniej coś zaskoczyło to nam doda znowu energii do kolejnych owulacji i tego się trzymam -
monik84111 wrote:Kasia
A Twoje samopoczucie oczywiście pomijając stres... masz objawy ?poczekaj cierpliwie do wizyty ...pozdrawiam
Nie mam żadnych objawów niestety
Co ma być to będzie, nie ma co już nad tym rozmyślać . Dam znać po wizycie u lekarza we wtorek dziękuje za zainteresowanie ❤️ -
monik84111 wrote:Kasia
A Twoje samopoczucie oczywiście pomijając stres... masz objawy ?poczekaj cierpliwie do wizyty ...pozdrawiam
Byłam dzisiaj u lekarza !
Jest zarodek i serduszko ! serduszko jeszcze bije powolutku ale teraz to już muszę być dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze.. Ciąża jest młodsza o tydzień to dobrze rokuje, że będzie so rozwijało dalej ! kolejną wizytę mam dopiero za 3 tyg.
Dziękuje Wam za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 13:23
Lyanna, k878, Paróweczka lubią tę wiadomość
-
Kasia_82 wrote:Byłam dzisiaj u lekarza !
Jest zarodek i serduszko ! serduszko jeszcze bije powolutku ale teraz to już muszę być dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze.. Ciąża jest młodsza o tydzień to dobrze rokuje, że będzie so rozwijało dalej ! kolejną wizytę mam dopiero za 3 tyg.
Dziękuje Wam za wsparcie
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Kajula wrote:Kochana super ,że wszystko wporządku jest A który Tobie tydzień lekarz stwierdził ? Ja byłam u gin w poniedziałek i według usg 6tc3d a według om 7tc.
Wczoraj według usg 5tc6d a według okresu 6tc6d. Ciaza równy tydzień młodsza. Siedzę w domu bo mam l4 przez krwiaka No i serduszko jeszcze wczoraj powolne wiec mam nadzieje ze wszystko będzie Ok i jak pójdę za 3 tyg do lekarza to już będzie ładny widok
Na razie muszę cos powiedzieć w pracy bo l4 prawie na miesiąc :p -
Kasia_82 wrote:Wczoraj według usg 5tc6d a według okresu 6tc6d. Ciaza równy tydzień młodsza. Siedzę w domu bo mam l4 przez krwiaka No i serduszko jeszcze wczoraj powolne wiec mam nadzieje ze wszystko będzie Ok i jak pójdę za 3 tyg do lekarza to już będzie ładny widok
Na razie muszę cos powiedzieć w pracy bo l4 prawie na miesiąc :p
Kajula wrote:Ja rozmawiałam z koleżanką i mówiła,że u Niej różnica między om a usg na początku ciązy to było 2tygodnie. Także Ty się niczym nie martw później wszystko się wyrówna I na pewno będzie dobrze Kurcze mi lekarz powiedział tylko,że tętno jest a nie mówił mi jakie jest Kasia a pracą to się wgl nie martw teraz Ty i dzieciątko jesteście najważniejsze
❤️❤️❤️❤️
Jakby cos szczególnego się u mnie wydarzyło to dam znać a już na pewno odezwę się po kolejnej wizycie u lekarza. To będę dlugieeeee 3 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 19:46
-
Kasia_82 wrote:❤️❤️❤️❤️
Jakby cos szczególnego się u mnie wydarzyło to dam znać a już na pewno odezwę się po kolejnej wizycie u lekarza. To będę dlugieeeee 3 tyg.
Kasia_82 wrote:Byłam dzisiaj u lekarza !
Dziękuje Wam za wsparcie
Fantastyczna wiadomość! Gratulacje