Odżywianie się w ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Paragonik to nie są moje przepisy
U mnie dziś śniadanko po swojsku. Bułka wieloziarnista z kiełbasą dziadunia (Sokołów,pyszna) i ogórkiem kwaszonym
Myslałam, że tak sama wymyslasz:) Ja nie mam głowy do takiego wymyślania. Ostatnio po zatruciu jadę na kleikach i odkryłam słoiczki dla dzieci! Długo nie mogłam nic normalnego zjeść, a te słoiczki jak się doprawi solą są do zniesienia przynajmniej po zatruciu:) -
nick nieaktualnyNatalia nawet mnie nie strasz - nie zjem szarlotki bez cynamonu i tak samo z ryzem z jablkami, a kilka razy juz zdarzylo mi sie wcinac i ciacho i ryz. Jednak w sumie nie byly to duze ilosci - nie wiem czy byloby to az pol lyzeczki, bo jednak calej blachy ciasta nie zjadlam.
Dobra, ja mam inne pytanie, nawet kiedys wywolalo burze, ktos je zadal w innym watku;p ale ja dalej nie wiem - mozna zjesc jajko na miekko, czy nie mozna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:19
-
nick nieaktualny
-
Na pewno w M&L, K&M, Almie tutaj możecie sobie o niej poczytać, fajnie gasi pragnienie i nie raz człowiek po niej nie jest tak głodny więc to dobry sposób na napojenie się na mieście i wygranie z pokusami
http://m.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/woda-kokosowa-wlasciwosci-i-wartosc-odzywcza-zalety-wody-kokosowej_36574.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 10:29
-
Śniadanie:
Kanapki z twarożkiem wiejskim: bułka grahamka, serek wiejski ziarnisty 150g (np Piątnica), szczypiorek łyżeczka, pomidor 100g. Twarożek wymieszać ze szczypiorkiem i pomidorem, zjeść z pieczywem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 11:22