Pęcherzyk płodowy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, ja byłam w 5 tc i 2 dniu wypatrzyła pęcherzyk i ciałko żółte, ale nic więcej nie powiedział twierdząc, że ciąża jest za młoda. Kolejną wizytę umówiła na 19 marca powiedziała, że wtedy założy kartę ciąży. Ale ja umówiłam się na 11 marca do prywatnego szpitala na wizytę, nie wierzę nic a nic gin z mojego miasta. Pozdrawiam serdecznie, niech nasze Dzieciątka zdrowo rosną!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasmina wrote:Hej Dziewczyny, sla.s byłam w środę u gin trafiłam w końcu na przemiłego starszego doktora, widziałam serduszko i nawet je słyszałam:) maleństwo ma prawie 9 mm Pozdrawiam serdecznie
Super uczucie jak sie widzi ze juz serduszko bije
Gratuluje,teraz z wizyty na wizyte bedzie coraz wiecej do patrzenia -
cześć dziewczyny jestem w 4 tygodniu ciąży dokładnie 3 tygodnie i 3 dni od zapłodnienia. byłam u lekarza 4 dni temu i mnie zmartwił bo powiedział że z jego obliczeń to 6 tydzień ciąży i to co widzi jest mniejsze niż powinno być...zastanawiam sie czy to moze byc spowodowane tym żę mam późna owulacje w 21 dniu dopiero ja liczę tygodnie ciąży od owulacji a oni od ostatniego okresu...miałyscie może taka sytuacje że lekarz powiedział że ciałko zólte powinno być większe?napisze jescze że w tym 3 tygodniu od zapłodnienia jak byłam u gin.to ciałko miało 8mm a zarodka nie mierzył nawet bo był tyci tyci....
-
polska_dziewczyna wrote:cześć dziewczyny jestem w 4 tygodniu ciąży dokładnie 3 tygodnie i 3 dni od zapłodnienia. byłam u lekarza 4 dni temu i mnie zmartwił bo powiedział że z jego obliczeń to 6 tydzień ciąży i to co widzi jest mniejsze niż powinno być...zastanawiam sie czy to moze byc spowodowane tym żę mam późna owulacje w 21 dniu dopiero ja liczę tygodnie ciąży od owulacji a oni od ostatniego okresu...miałyscie może taka sytuacje że lekarz powiedział że ciałko zólte powinno być większe?napisze jescze że w tym 3 tygodniu od zapłodnienia jak byłam u gin.to ciałko miało 8mm a zarodka nie mierzył nawet bo był tyci tyci....
Musisz zachować spokój na pewno będzie wszystko w porządku , sama byłam w takiej sytuacji i lekarz po prostu zmienił termin ostatniej miesiączki.A maleństwo odpukać dobrze się rozwija Trzymam kciuki wszystko się ułoży -
Patuska1992.....dziękuje ci bardzo za odpowiedz:)pocieszyłas mnie:)....odebrałam wynik beta hcg przed chwilą robiony w 22 dniu po owul.5413,00 dla porównania napisze wynik z 13 dnia po owul. 313,70....więc przyrost jest wiec chyba bedzie dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 09:35
Fedra, promoszka, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolska_dziewczyna wrote:cześć dziewczyny jestem w 4 tygodniu ciąży dokładnie 3 tygodnie i 3 dni od zapłodnienia. byłam u lekarza 4 dni temu i mnie zmartwił bo powiedział że z jego obliczeń to 6 tydzień ciąży i to co widzi jest mniejsze niż powinno być...zastanawiam sie czy to moze byc spowodowane tym żę mam późna owulacje w 21 dniu dopiero ja liczę tygodnie ciąży od owulacji a oni od ostatniego okresu...miałyscie może taka sytuacje że lekarz powiedział że ciałko zólte powinno być większe?napisze jescze że w tym 3 tygodniu od zapłodnienia jak byłam u gin.to ciałko miało 8mm a zarodka nie mierzył nawet bo był tyci tyci....
Nie martw się ja byłam na dwóch wizytach już i maluszek jest mniejszy jakby o 2 tygodnie. Będąc na ostatniej wizycie 12go czyli 8tydzień+1dzień maluszek miał 6tygodni.polska_dziewczyna, paulka86 lubią tę wiadomość
-
ja byłam teraz w szpitalu. w sobote...czyli 16 dpo miałam pęcherzyk o wielkości 3,4mm... wczoraj...czyli 19 dpo miałam pecherzyk wielkosci 7,5 mm:) ale zarodek jeszcze niewidoczny:( w poniedziałek ide do lekarza, mam nadzieje ze tam sie nasze dzieciątko pojawi. jestem dzisiaj w 4tyg. i 5 dniu ciąży... mam owu dopiero 20 dc:)