Plamienie - beżowy śluz w pierwszym trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe, że jest widoczna ciąża;) Bo jesteś b. szczuplutka;)
Także się nie dziwię, że może być lekko powiększony brzuch;)
To masz apetyt;) Oby tak było ciągle;)
Bo ja nie mogę rano patrzeć na jedzenie, a zwłaszcza na mięso ( filety, kurczaki, porcje rosołowe)..PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWesołek wrote:Możliwe, że jest widoczna ciąża;) Bo jesteś b. szczuplutka;)
Także się nie dziwię, że może być lekko powiększony brzuch;)
To masz apetyt;) Oby tak było ciągle;)
Bo ja nie mogę rano patrzeć na jedzenie, a zwłaszcza na mięso ( filety, kurczaki, porcje rosołowe).. -
Wesołek wrote:Kamenkaa, raczej prawidłowy śluz. Ważne, aby nie swędziało, nie plamiło i nie krwawiło.
Wesolek bym Cie nie poznała kurde no zmienilas obrazek
To dobrze że śluz który mam jest ok tzn ze tez macie śluz i to normalne...bo czasem jak siedze leże mam wrazenie ze mi coś "cieknie" i lece zobaczyc a tam nic tylko lekko śluz.
Ja na tamte konto zapomnialam hasla i kurde nie chca mi wyslac juz od tygodnia pisze do nichOllaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Dzisiaj wykonałam test ciążowy. Jest bardzo jasna druga kreseczka więc raczej to ciąża- 4 cykl starań.Przez ponad pół roku miałam przed miesiączką 3-4 dniowe plamienia, akurat teraz nie pojawiły się. Z czego mogły one wynikać? Czy może to teraz mieć jakiś wpływ na ciążę. Zaznaczę że lekarz po wykonaniu badania usg stwierdził że wszystko jest ok i nie potrafił jednoznacznie powiedzieć co mogło być przyczyną tych plamień? Badania hormonów nie wykonywałam, gdyż lekarz na podstawie usg powiedział że z hormonami jest raczej dobrze.
-
nick nieaktualnyona2012 wrote:Hej. Dzisiaj wykonałam test ciążowy. Jest bardzo jasna druga kreseczka więc raczej to ciąża- 4 cykl starań.Przez ponad pół roku miałam przed miesiączką 3-4 dniowe plamienia, akurat teraz nie pojawiły się. Z czego mogły one wynikać? Czy może to teraz mieć jakiś wpływ na ciążę. Zaznaczę że lekarz po wykonaniu badania usg stwierdził że wszystko jest ok i nie potrafił jednoznacznie powiedzieć co mogło być przyczyną tych plamień? Badania hormonów nie wykonywałam, gdyż lekarz na podstawie usg powiedział że z hormonami jest raczej dobrze.
-
Primasort, nie zostały zdiagnozowane u mnie plamienia.
Może być albo to,albo tamto.
Ale ważne, ze nie ma związku na ciążę.
Lekarze tylko snują domysły.
Chyba, że na usg widoczny jest krwiak, to wtedy jest znana przyczyna.
Jesli chodzi o Ciebie, ona 2012.
Plamienia przed miesiączką niby oznaczają niedomogę lutealną. Miałam takie plamienia miesiąc w miesiąc.
A nawet pojawiały się w okresie owulacyjnym, więc sądzę, że to nic złego nie oznacza;) -
nick nieaktualny
-
Witaj Prima .
No to nie zafajnie ale masz juz objaw ciąży mdłości wiec wszystko na najlepszej drodze Będzie dobrze kochana..
Ja dzis stres jak olera ;/ utro wizyta i bedzie mam taka cichutką nadzieje i modle sie by tak bylo.
Trzymam za Ciebie kciuki prima i za Malenstwo Bedzie dobrze !!PrimaSort, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Oj, te mdłości..
Masz rano te mdłości?
U mnie spokój póki co od mdłości porannych..
Ewentualnie mam od zapachów oraz przy myciu zębów nie obędzie się od wymiotów..
Czytałam gdzieś, że mdłości i nudności, to dobry znak. Że działa progesteron. Nie wiem czy w to wierzyć, czy nie, ale ponoć jest zmniejszona szansa na poronienie, właśnie przy mdłościach.
Jest tu wiele zwolenników i przeciwników tej tezy. -
nick nieaktualnyWesołek wrote:Oj, te mdłości..
Masz rano te mdłości?
U mnie spokój póki co od mdłości porannych..
Ewentualnie mam od zapachów oraz przy myciu zębów nie obędzie się od wymiotów..
Czytałam gdzieś, że mdłości i nudności, to dobry znak. Że działa progesteron. Nie wiem czy w to wierzyć, czy nie, ale ponoć jest zmniejszona szansa na poronienie, właśnie przy mdłościach.
Jest tu wiele zwolenników i przeciwników tej tezy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam na wynik bety. Dopiero się odzywam bo w drodze powrotnej z bety miałam kolizję samochodową... Jestem cała i zdrowa. Mandat mi groził 500 zł i 6 punktów karnych, ale, że nie do końca była to moja wina i nie było na moim aucie zbyt widać że w ogóle do kolizji doszło to dostałam 150 zł i 6 punktów za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym
-
nick nieaktualnyWesołek wrote:Ajaj, ale miałaś zdarzenie..
Pewnie jeden, wielki stres.
Najważniejsze, że u Ciebie jest wszystko oka.
No, ale z mandatu z 500 zł na 150, to kolosalna różnica.
Czekamy na Twoją betę.