Plamienie - beżowy śluz w pierwszym trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Nie ma jeszcze wyniku jak nie będzie do 20 to dzwonię do laboratorium ponownie. To już przesada!
Dzisiaj też zrobiłam badanie progesteronu i bhcg. W sumie to nie ma sensu sprawdzać, ale dobra.. nieważne...
A to późno masz Kamenkaa wizytę. Rany, to o tej porze jeszcze przyjmują?PrimaSort lubi tę wiadomość
-
A no bo on przyjmuje od 17 do 20 a zwykle ma bardzooooooooo duzo kobiet ostatnio weszlam 30min po mej godzinie ale bedzie dobrze badz ze mna myslami kochana.
Generalnie mam śluz malenki czasem domieszka mała kremowy ale naprawde malenko Tez masz jakies śluzy czasem?
PRIMA JAK WYNIKI? czekammmmPrimaSort, Ollaala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Mam wynik: 26210,88
3 listopada miałam 2885.48
Dzwoniłam do lekarza. Jutro mam przyjechać na wizytę na 19:30. Beta szybko rośnie i powiedział, że trochę za szybko. Albo bliźniaki, albo już widać serce albo ZAŚNIAD GRONIASTY... Bo do tego to moje plamienie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaśniad groniasty to niezłośliwa postać ciążowej choroby trofoblastycznej. W Europie występuje dosyć często, ponieważ w częstości 1:1000. Wynika z zapłodnienia nieprawidłowej komórki jajowej lub zapłodnienia przez 2 plemniki. Wyróżniamy zaśniad groniasty całkowity i częściowy. Niekiedy może przejść w złośliwy nowotwór nabłonka kosmówki – kosmówczaka, dlatego też zawsze kobieta, u której wykryto zaśniad badana jest pod kątem kosmówczaka
Takie coś znalazłam. Ale nie martw się to nie musi być to.
Nie wiem co za lekarz który mówi ciężarnej o takich rzeczach jeszcze w medyczny sposób. ... przecież wiadomo ze kobieta w takiej sytuacji zaczyna myśleć u się zastanawiać co jest dla niej i dla dziecka stresujące.... nie rozumiem tego -
Prima Sort - częstymi objawami zaśniadu są plamienia z dróg rodnych i wysoka beta, ale taka powyżej 500 tysięcy. I podstawą stwierdzenia tej choroby jest brak akcji serca u dziecka.
Trzymam kciuki, aby to jednak były bliźniaki Taki przyrost bety mają dziewczyny, które rodzą zdrowe dzieci. I dlatego pewnie masz takie nudności, bo to oznacza, że masz wysoki progesteron, a to pozwala na prawidłowy rozwój dzidziusia.
Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyMówiłam Wam, jak szybko tyję? Jestem bardzo szczupła i noszę na co dzień rozmiar 34. A teraz mam brzucha którego ani wciągnąć ani nic... Oto fotka. Tylko nie patrzcie na bałagan
Dodam, że to 5 tygodni i 5 dni czyli koniec 6 tygodnia:
Paula1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:No ale aż tak???!!! Dla mnie to nie normalne...
No ogolnie jest duży ten brzuch jak na 6tydzien :o Ja miałam taki w 10 tyg... Serio może byc ciąza mnoga także gratulujęPrimaSort, kamenkaa lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Prima - kochana nie zamartwiaj się na zapas Jedne kobiety mają wysoki poziom hcg inne niski i jest dobrze. Wg tego ile powinna minimum urosnąć no to jest naprawdę spory wynik, ale na Marcowych Mamusiach 2016 jest dziewczyna, która miała HCG w górnej granicy normy na dany tydzień a nawet ponad i w brzuszku rośnie co prawda pojedyncze szczęście, ale po prostu duży dzidziuś jest A w normach na dany tydzień ciąży licząc od miesiączki to się chyba mieścisz12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016