Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natalka77 wrote:Chyba muszę zacząć i z tego co czytałam, to błonnik też pomaga ...
A powiedzcie mi dziewczyny, bez zaleceń lekarza mogę brać magnez b6 ?
Kwas foliowy zaczęłam już brać miesiąc przed ciążą i do tej pory codziennie po 1 tabletkę biore, ale czy można magnez, to nie wiem właśnie...
I zdarzyło mi się z 3 razy NO SPE wziąć, bo te jajniki mi żyć nie dawały. Taki tępy ból !
Ja tam magnez biore jak mocne bole brzucha, bez gina bo tu nie ma i tyle a nospe to ja biore caly czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju dziewczyny w szoku jestem... to mój 6 cykl starań....udało sie udało!!!! a może nie powinnam sie cieszyc... boje sie bo jestem po resekcji płata tarczycy (bez leków) i na romerognie i duphastonie...dupka odstawiłam bo 10 dni miałam brac i teraz nie wiem co...;/
Asha lubi tę wiadomość
-
Lena84 wrote:jeju dziewczyny w szoku jestem... to mój 6 cykl starań....udało sie udało!!!! a może nie powinnam sie cieszyc... boje sie bo jestem po resekcji płata tarczycy (bez leków) i na romerognie i duphastonie...dupka odstawiłam bo 10 dni miałam brac i teraz nie wiem co...;/
Teraz to ja bym szla do gina zeby ci dupka dal natychmiast -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena84 wrote:jeju dziewczyny w szoku jestem... to mój 6 cykl starań....udało sie udało!!!! a może nie powinnam sie cieszyc... boje sie bo jestem po resekcji płata tarczycy (bez leków) i na romerognie i duphastonie...dupka odstawiłam bo 10 dni miałam brac i teraz nie wiem co...;/
Do lekarza jak najprędzej śmigać i on musi pomócn i doradzić !Asha lubi tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:hehe okropna jestes:( no chodzilo mi o to ze ja slyszalam ze nie chodzi sie tak na wizyty jak u nas i
Takie tu sa realia niestety, tu sie nie chodzi bo nie ma gdzie isc...tu do ciebie polozna przychodzi, nawet nie wiem jak czesto i po co....bo dla mnie to bez sensu jest, ale krew robi itd i planuje porod z tego co slyszalam, a do szpitala sie idzie na 2 usg i tyle pozamiatane no chyba ze ciaza jest zagrozona to wtedy jest traktowana troche inaczej (jak moja) -
Natalka77 wrote:Ja w Niemczech ogólnie też przebywam, ale teraz zjechałam do PL, bo sprawy pozałatwiać i w ogóle ... I teraz nie wiem, bo tutaj bede miec lekarza prowadzacego. Czy wracac po porodzie czy w trakcie ciazy... DYLEMAT MAM !
A komu bardziej ufasz? Lekarzom w pl czy tam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A komu bardziej ufasz? Lekarzom w pl czy tam?
W sumie sama nie wiem ;d
Ale w PL zaproponowali mi w mojej przychodni, ze od 21 tyg jest darmowa szkoła rodzenia I nie wiem czy sie nie skusić ha ha