Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena84 wrote:mam na 10 dni jeszcze...jutro bede miała dostawe w poniedziałek jak juz bede miała dwie piekne krechy zadzwonie do gin... dziekuje dziewczynki...
jutro mam urodziny-zrobił mi mąż piękny prezent
Eee no to wszystkiego najlepszego kochana...jak masz dostawe to luzik tylko sie cieszyc teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalka77 wrote:Brzuszek też leciutko pobolewa od czasu do czasu
Ale to podobno dobry znak (Oczywiście o ile nie jest to ból ciągły i męczący)
A na 1 czerwca dopiero termin, bo dobry gin i kolejki się ustawiają ! Ale poczekam
A Wy dziewczyny, w których tygodniach ?
Witamy Cię serdecznie
Mnie też delikatnie pobolewa brzuch, rozmawiałam z moją gin i powiedziała, że jeśli to będzie ból uciążliwy, mocny żeby dzwonić, jak pobolewa czasem i delikatnie to na razie nie ma czym się denerwować.
Jesteśmy na podobnym etapie ciąży wizytę mam 18 maja -
Hehe ja wcinam truskawki dziewczynki ja idę się edukować bo kupiłam sobie ta książkę Heidi MUrkoff "W oczekiwaniu na dziecko". Ponoć niezła a mam jeszcze 2 inne. Każda po 500 str. Wiec muszę nabrać tempa )))
Buziaki na noc dla Was i maluszków ))Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalka77 wrote:W ogóle to chodze cały czas, taka wzdęta i ten brzuch mi taki przez to wszystko sie duzy zrobił ... ;/ Czuje sie, jakbym z 10kg wiecej ważyła I mam straszne zaparcia od kilku dni -.- Udręka !
Ja też się tak czuję, spodnie ledwo dopinam przez te wzdęcia.Natalka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny