Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, spanie meczy bardziej czlowieka, niz jak sie cos robi ;|
Moj mąż został dzis u Nas i juz tez dzwonił, ze idzie do kolegi i grzecznie wraca zaraz lulkać ! OBY TAK BYLO
rano wstane i lece od razu do domku, bo jednak przy mężu najlepiejAsha lubi tę wiadomość
-
Natalka77 wrote:No, spanie meczy bardziej czlowieka, niz jak sie cos robi ;|
Moj mąż został dzis u Nas i juz tez dzwonił, ze idzie do kolegi i grzecznie wraca zaraz lulkać ! OBY TAK BYLO
rano wstane i lece od razu do domku, bo jednak przy mężu najlepiej
Ja ide tez zaraz lulac, bo mi sie juz geba drzeNatalka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow, ale się tu dziejexD A ja ostatnio nie miałam czasu zaglądać Ale już jestem na bieżąco;D Na wstępie - cześć wszystkim nowym forumowiczkom i GRTULACJE dla wszystkich mamuś
Caramel - ja teoretycznie powinnam własnie mieć płodne, bo dziś 9. dzień cyklu a ostatnio mam 23-24-dniowe. No i dalej na luzie, ale jakoś tak nie wiem... znowu sobie nadzieję zaczęłam robić, że może akurat...;P W poniedziałek będę miała wizytę, jestem ciekawa czy ja w ogóle owulacje mam;/ Mam nadzieję, że po usg będę coś wiedzieć. A Ty jak tam? Jak samopoczucie?Caramel, Natalka77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana
Ja oczywiscie juz na nogach u mnie dopiero 5:30 szlag by to
Jeszcze wczoraj jadlam o 23:30 bo mnie mdlilo a polem wszystko mi podeszlo i wisialm na kiblem no myslalam ze zejde tylko sie modlilam ze nie zaczac rzygac bo to nie byloby mile ale do nie doszlo,a le kwasy mi podeszly za przeproszeniem ( sorry za szczegoly:-P , musze wam umilic ten ranek jakos hahahah) wiec myslalam ze to juz to
Wy tez juz w nocy do kibelka wstajecie? Przeciez to dopiero tydzien od @ no masakra
Co tam u was w ten sobotni poranek ?
Moj stary oczywiscie spi kolami do gory jeszcze -
nick nieaktualny
-
Caramel chyba tak zrobię, tym bardziej, że szykuje się niedługo wycieczka szkolna w góry, 4 dni łażenia, droga męcząca, nie ma co się narażać. Jak tylko lekarz potwierdzi 18 maja, to chyba pójdę na zwolnienie. Staż mam do lipca (szkoła prywatna) a od września miałam dostać umowę na zastępstwo, wątpię, żeby mnie wtedy zatrudnili będzie to już 5 miesiąc.
-
nick nieaktualnyTotoro wrote:Wow, ale się tu dziejexD A ja ostatnio nie miałam czasu zaglądać Ale już jestem na bieżąco;D Na wstępie - cześć wszystkim nowym forumowiczkom i GRTULACJE dla wszystkich mamuś
Caramel - ja teoretycznie powinnam własnie mieć płodne, bo dziś 9. dzień cyklu a ostatnio mam 23-24-dniowe. No i dalej na luzie, ale jakoś tak nie wiem... znowu sobie nadzieję zaczęłam robić, że może akurat...;P W poniedziałek będę miała wizytę, jestem ciekawa czy ja w ogóle owulacje mam;/ Mam nadzieję, że po usg będę coś wiedzieć. A Ty jak tam? Jak samopoczucie?
No właśnie ciężko nadążyć
U mnie jak na razie wporzadku, we czwartek mam wizytę może Babelek pokaże już co tam skrywa;-) Daj znać jak po wizycie będę trzymała kciuki
Asha lubi tę wiadomość