Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie tutaj nie było 15 min i ile napisane !!!
Cześć dziewczyny, dziękuję za gratulację i miło mi Was poznać
No widzę, że pomiędzy Tobą Zita i mną tylko 2 dni różnicy A 4-5 tydzien, to na pewno etap rozciągania macicy i stad te bole ... ;x
Ja też juz sie nie moge USG doczekac !!
100krotka - no to wszystkiego najlepszego !! Spełnienia marzeń !!
Aby maluch rósł zdrowy i silny przede wszystkim !!!
I frytek nie jedzcie ha ha -
nick nieaktualny
-
Lena84 wrote:jeju dziewczyny w szoku jestem... to mój 6 cykl starań....udało sie udało!!!! a może nie powinnam sie cieszyc... boje sie bo jestem po resekcji płata tarczycy (bez leków) i na romerognie i duphastonie...dupka odstawiłam bo 10 dni miałam brac i teraz nie wiem co...;/
Gratulacje:) Ja też przyjmuję dupka i jak wyszedł test pozytywny miałam skontaktować się z gin, kazała nadal przyjmować a nawet zwiększyć dawkę. Zadzwoń jak najszybciej do swojego lekarza, on Ci powie co dalej, jak dawka itp.Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Juz brzucho ci wywalilo no popatrz, u mnie bedzie pozno bo mam tylozgiecie
To od tego obżerania mi wywaliło ;d Przeciez ostatnio takie mixy wale, że masakra ... Boje sie nadchodzacego 6 tygodnia, bo to podobno etap rzyganka ... mam nadzieje, ze mnie to nie spotka ! -
Natalka77 wrote:To od tego obżerania mi wywaliło ;d Przeciez ostatnio takie mixy wale, że masakra ... Boje sie nadchodzacego 6 tygodnia, bo to podobno etap rzyganka ... mam nadzieje, ze mnie to nie spotka !
Hahahah to nie wszystkich spotyka wiec mozliwe ze bedziesz mogla tyc na wszystkie strony -
nick nieaktualny
-
Natalka77 wrote:Jak tyje, to zazwyczaj w brzuch i w boczki mi idzie, ale nie chcialabym byc jak taka krowa rozlazła ;/ ja dopiero mam 23 lata, nie moge wygladac jak mala swinka ;d
To jak jestes taka mlodziutka to jescze zrzucisz nawet jak przytyjesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalka77 wrote:Aaaa bo u Ciebie to dopiero 9 dochodzi
Ja jeszcze troche i pewnie bede spala, bo chwile po 22, to juz moja pora na lulki a ostatnio to w ogole duzo spie, w szczegolnosci w dzien ! ale za to budze sie juz przed 7 rano...
O! Ja mam dokladnie to samo...tyle ze o 5 wstaje -
nick nieaktualny