Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoro wrote:Ja po prostu umieram -_- jak @ nie przyjdzie natychmiast to się przekręcę chyba... Od początku tygodnia jestem jak jeden wielki baniak wody (w środę robiłam analizę składu ciała - zatrzymało mi się 4,5 kg wody. . . . . .). Piersi bolą niemiłosiernie, do tego stopnia, że są takie odrętwiałe aż Makabra.
Totoro, ja obecny cykl mam podobny, niby nie liczę na dzidzię w tym cyklu, bo mąż pojechał do pracy w 10 dc więc dni po @ są teoretycznie niepłodne. Poprzedni cykl był bezobjawowy, obecnie już od tygodnia ( a mam dzisiaj 22 dc) piersi mnie bolą, woda mi się zatrzymała w organizmie bo czuję się napompowana i dotknąć się nie mogę, oczywiście nerwy też mam... Już nie miałam tak dawno, bo biorę luteinę i jakoś łagodnie przychodziła @. I oczywiście doła mam, że gruba jestem, a jutro komunia w rodzinie i sukienka w piersiach opięta
-
U mnie bóle piersi zaczęły się chyba w środę... czyli 21. dc. Strasznie się męczę jak mam takie długie cykle...;/ Przy tych krótkich czuję się o niebo lepiej;/ ale niech będą jakie chcą, byle była owulka...;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 20:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia, ja ważę 56. Powiem Ci ze nie wiem czy waga ma jakieś znaczeniu mam koleżankę co waży dużo dużo... I ma 2 dzieci.. Niby coś słyszałam o tym ale nie wiadomo jak jest do końca więc sobie nie dobieraj. Mąż chodzi na siłownię, mówiłam mu ze jak nam się nie uda z bobaskiem to od czerwca się zapisuje hihi.. I jednak się już nie zapisałam ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypoczekaj do poniedziałku
Wtedy już można śmiało zrobić i rozwiązać sprawę ale nie stresuj się i nie dobieraj sobie niepotrzebnie.!
To co to masz za doktorke która Cie nie wspiera? też miałam takiego ginekologa i powiedziałam koniec bo bym się chyba wykonczyla i wpadła w depreche.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
przeczytałam wszystkie wasze wpisy bo sama zastanawiam się czy to może być ciąża. Ostatni okres miałam 30 kwietnia, miesiaczkuje idealnie co 28 dni. 11, 13 i 15 Maja intensywnie się przytulaliśmy. 21 Maja zrobiłam betę. Wynik 1.2 czyli brak ciąźy. Praktycznie codziennie boli mnie brzuch jak na @, dzisiaj do tego doszedł mocny ból krzyża. Piersi ogólnie trochę się powiększyła Ale nie są jakoś szczególnie wrażliwe, jedynie skutki trochę i czasami mnie w nich na bokach kulkę. Okres powinnam mieć 28 Maja, i już nie wiem czy te bóle to już na @ czy może jednak nie. Ogólnie brzuch bolał zawsze w dniu S podziewanej miesiączki. Myślicie ze jest szansa ze to jednak fasolka? -
nick nieaktualny
-
Starcia a może warto szybciej zrobić tą betę, to już 5 dni po terminie na pewno wyjdzie wiarygodny wynik.
Kurcze to czekanie jest najgorsze, zwłaszcza jak bardzo się chce. E pierwszej ciąży staraliśmy się 9 cyklu i dopiero się udało. Lekarz mówił ze to blokada psychiczna. Boję się zeteraz też tak będzie. Synuś ma już prawie 7 lat więc już czas najwyższy na rodzeństwo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytynkus87 wrote:Cześć dziewczyny
przeczytałam wszystkie wasze wpisy bo sama zastanawiam się czy to może być ciąża. Ostatni okres miałam 30 kwietnia, miesiaczkuje idealnie co 28 dni. 11, 13 i 15 Maja intensywnie się przytulaliśmy. 21 Maja zrobiłam betę. Wynik 1.2 czyli brak ciąźy. Praktycznie codziennie boli mnie brzuch jak na @, dzisiaj do tego doszedł mocny ból krzyża. Piersi ogólnie trochę się powiększyła Ale nie są jakoś szczególnie wrażliwe, jedynie skutki trochę i czasami mnie w nich na bokach kulkę. Okres powinnam mieć 28 Maja, i już nie wiem czy te bóle to już na @ czy może jednak nie. Ogólnie brzuch bolał zawsze w dniu S podziewanej miesiączki. Myślicie ze jest szansa ze to jednak fasolka?