Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa stosowałam taka miksture kubek ciepłego mleka trzy ząbki czosnku posiekanego plus łyżka miodu, czosnek ma działanie bakteriobójcze piłam dwa razy dziennie po dwóch dniach przeszło dodatkowo są leki dla kobiet w ciąży prenalen, ja stosowałam prenalen katar bo tak miałam zatkany nos że ciężko mi było oddychać plus za naturalne składniki
Zdrowia Pasażerka -
nick nieaktualnyHej Rose, nie widziałam Twojego postu bo jest na poprzedniej stronie i nie zaglądałam tam.
U mnie w piątym tygodniu miałam napuchniete i lekko siwe sutki. Oczywiście bolały.
Do tej pory bolą co jakiś czas, jak się kapie szczegolnie, a piersi są pełniejsze mąż sam zzauważył zmiany -
pasazerka wrote:Dzięki... czuję, że chrypka mnie łapie, gardło drapie i piecze taka beznadziejna pogoda, że szok. A ja ogólnie nie choruję... ciąża jest to i organizm chyba osłabiony, albo przeznacza wszelkie me siły witalne Brzuszkowemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 22:03
-
nick nieaktualnyTotoro u mnie to juz chyba 31 dc, @nie ma, test negatywny ani nawet cienia, hmmm jajniki bola, cycki bola sluzu sporo i uczucia jak bym co chwile okres miala, jejku koszmar jakis ...... niech ten @sie zdecyduje albo jest albo nie i co miesiac ten sam stres.....
-
nick nieaktualnyrose. wrote:cześć kobietki mam takie jedno małe pytanie.. czy w piątym tygodniu miałyście już obolałe i większe piersi? ja w poprzedniej, poronionej niestety ciąży już w 6tc miałam ten objaw, a teraz nic.. i martwię się że może się pojawić @ lada chwila, a tego byśmy bardzo nie chciali ;c
buziaki!
Mnie np piersi nie bolaly oprocz tsgo ze od 3 miesiaca Juz mialam laktacje !!w szoku bylam, a bola mnie jddymie na @i jak by whbuchnac mialy wygladsja -
Ja po prostu umieram -_- jak @ nie przyjdzie natychmiast to się przekręcę chyba... Od początku tygodnia jestem jak jeden wielki baniak wody (w środę robiłam analizę składu ciała - zatrzymało mi się 4,5 kg wody. . . . . .). Piersi bolą niemiłosiernie, do tego stopnia, że są takie odrętwiałe aż Makabra.
-
nick nieaktualnystokrotka1987 wrote:pierwsza wizyta u gin i tylko skierowanie na dalze badania... oczywiście następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy usg...czy to normalne? powiedział że to bardzo wczesna ciąża, 6 tydz
Jasne ze tak ja chodxilam raz na 1.5 miesiaca jak bylo ok a tak to tylko badania do zrobienia i codziennie fdmibion i nic wiecej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny:) Nie liczę na nic w tym cyklu, bo owulacji prawdopodobnie nie było, ale chciałabym, żeby już @ przyszła, bo tak się męczę cały tydzień, że koszmar... Cały czas obrzmiała, wzdęcia, zgaga... A miałam akurat taki intensywny tydzień, że już mi się płakać chciało ze zmęczenia;/ basia7777 ściskam kciuki jeszcze mocniej!!!
-
magda_sz trudno powiedzieć, bo ostatnie cykle trwały: ostatni 22 dni, wcześniej 23 i jeszcze wcześniej 35. . . W każdym razie dzis 24. dzień...11. maja na wizycie gin mi powiedziała, że jeżeli owulacja będzie to za jakieś 5-6 dni, czyli ok. 17. maja.. poprzednie dwa cykle prawdopodobnie były za krótkie i owu raczej nie było, ciekawe jak w tym cyklu...