X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w udanym cyklu kochana tez byly 2 starania tylko ;) przy czym jedno na 8 dni przed owu, a drugie na 3 dni przed planowana @:D bo maz wlasnie zaczal wyjezdzac do pracy ;) takze wszystko moze sie zadrzyc, a ja mocno za Was trzymam kciuki :) jesli nie ten cykl, to w nastepnym z testami owu na pewno sie uda :) dzialajcie :)

Moj brzuszek-maluszek. Kornelia wazy juz teraz pewnie 0,5 kg, gdzie ona sie miesci, to nie wiem. A nie, wiem - nerki mi gniecie;p w niedziele bede robic zdjecia, bo robie teraz co tydzien juz :) wydaje mi sie, ze nieco wiekszy jest od ostatnich zdjec. Oby. Bo bede wymietoszona od srodka, a moje nerki juz raz sie zbuntowaly :p

• Totoro Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodajesz mi wiary:D Ostatnio odpuściłam, a teraz znowu tak mnie wzięło... chciałabym bardzo...:) Na początku tygodnia pojawiłam się w szkole w takiej luźnej bluzce, a jeden mój uczeń "hmm...pewnie w ciąży jest..."xD Najpierw mnie to rozbawiło, a potem sobie pomyślałam "żebyście wiedzieli jaką mam nadzieję...":D

A brzuszek urośnie:) Znam dziewczyny, po których długo nie było widać, że są w ciąży a potem jakoś tak nagle z takimi brzucholkami chodziły!:D

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie w styczniu, czyli udanym cylku tez tak naprawde odpuscilismy. Nie spodziewalismy sie w ogole ciazy :p bo przeciez staran tak naprawde nie bylo - w listopacie prawie codziennie i nic, a w styczniu raz wystarczyl ;)
    Na pewno Wam sie uda, inofolic na pewno Was wspomoze :) ponoc daje szybkie efekty ;) takze kochana czekam na dobre wiadomoci :D
    A moj brzunio jakos niesmialo sie pokazuje, wszystkie dziewczyny juz maja, tylko ja nie. Ale moze wyskoczy niedlugo :) w tym ubraniu co jest na awatarze,jak pojechalismy do tesciow, to ja dumna z brzucha, ze juz jest uslyszalam od tescia, ze "liczyl na wiecej" xD bo mu przez telefon nagadalam, ze widac, ze piekny, duzy brzuch mam i ten sie tak nastawil :P

• Totoro Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że niebawem będę mogła wreszcie przekazać te dobre wieści:D
    A co do brzuszka jeszcze to wiem, że to fizycznie pewnie uciążliwe, ale mi się strasznie podoba jak dziewczyna jest szczupła i ma taki właśnie "nieśmiały" brzuszek w ciąży:)

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma innej opcji ;) bede tu czesto zagladac i czekac na wiesci :) Powodzenia i trzymam kciuki :)

• Totoro Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ogromne:):):)

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta wyszła 491 czyli 4-5 tydzień:) chyba zrobię jeszcze jedną w przyszłym tygodniu zobaczyć czy ładnie wzrasta.

K.Maria, zita123 lubią tę wiadomość

olenka173065
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olenka173065 gratulacje, cieszę się razem z Tobą:):):)

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też lekarz mówił, że macica się powiększa, że może uciskać na nerwy

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny ja mam dzis totalny kryzys...;( w sumie od wczoraj tak... mam sporo objawów przedmiesiaczkowych i to juz pare dni, więc pewnie okres przyjdzie znowu za wcześnie i tym samych owulki nie bylo;( tymczasem każde kłucie jajników itp. budzą we mnie taką nadzieję i równocześnie taki smutek, że to pewnie przed miesiączka a nie ciąża, że serce mi peka;(;(;( musze się pomalować, bo na wesele idę, a tu mi sie łzy tak cisną, że zaraz mi spłynie wszystko;(

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • zita123 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro ja miałam rozregulowane cykle raz 20 dni, potem 40 a w kolejnym cyklu ciąża, tak więc głowa do góry, Tobie też na pewno się uda :) a w tym cyklu w którym się udało, testy owulacyjne wychodziły negatywne, nie czułam żadnych objawów owulacji, zero śluzu a jednak się udało, tak więc nie zadręczaj się.

zita123 8p3odqk30jbhwasq.png
  • Emy Koleżanka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny. Jestem 7dpo i od czterech dni mam wrażliwe sutki,dziś już całe piersi i od dwóch dni pobolewja jajniki oraz brzuch boli jak na miesiaczke ale jest to ból przerywany czyli boli z 6 razy dziennie i przestanie,orazwczoraj miałam dwa razy zawroty głowy. Ale jeszcze jedno ppbolewa mnie w pchwinie. Mam już córkę 9 letnią Ale od roku staramy się o rodzeństwo dla córki. Wolę się nie nakręcać,mam pco więc wiem,ze u mnie trudno będzie. do miesiączki jeszcze tydzień więc chyba i tak za wcześnie na te objawy,ale ciągle o tym myślę ahhh

• Totoro Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zita dzięki za slowa otuchy... dziś już trochę lepiej, ale wczoraj miałam jakieś załamanie kompletne:( wstyd się przyznać, ale na każde słowo "matka", "dziecko", "potomstwo" na ślubie ryczałam, czaicie...?:( jak nienormalna jakaś:(

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • olik123 Nowa

Wysłany: 14 czerwca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emy wrote:
    Witam was dziewczyny. Jestem 7dpo i od czterech dni mam wrażliwe sutki,dziś już całe piersi i od dwóch dni pobolewja jajniki oraz brzuch boli jak na miesiaczke ale jest to ból przerywany czyli boli z 6 razy dziennie i przestanie,orazwczoraj miałam dwa razy zawroty głowy. Ale jeszcze jedno ppbolewa mnie w pchwinie. Mam już córkę 9 letnią Ale od roku staramy się o rodzeństwo dla córki. Wolę się nie nakręcać,mam pco więc wiem,ze u mnie trudno będzie. do miesiączki jeszcze tydzień więc chyba i tak za wcześnie na te objawy,ale ciągle o tym myślę ahhh

Hej ja jestem 6 dni przed i piersi jak przed okresem lekko nabrzmiałe, staramy się od grudnia 2014r tem. rano 37,1 parę razy zawroty głowy jak się nachylę, może to też być od ciśnienia, dość dużo śliny w ustach i zmęczenie, jak wrócę szybciej z pracy to śpię popołudniu i tylko rano mam biegunkę, dodam, że dużo pracuję i może to przemęczenie sama już nie wiem ale chciałabym żeby się wkońcu udało :)

Emy lubi tę wiadomość

• Totoro Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik123 trzymam kciuki, ja jestem teoretycznie 5 dni przed, ale jak już pisałam chyba pojawi się wcześniej bo wcześniej też pojawiły się comiesięczne objawy;/

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro, jesli w tym cyklu sie nie udalo, to na pewno w nastepnym sie juz musi udac - bedziesz robic testy owu, wiec juz nie ma innej opcji :)
    Poza tym - moze jednak okres nie przyjdzie? Wiekszosc dziewczyn przed planowana @ miala wszystkie objawy - a @ nie nadchodzila ;) trzymam kciuki oby u Ciebie tak bylo :)

• Totoro Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green co do objawów to wiem, ze mogą być takie same i na @ i na ciążę, ale u mnie zaczęły się na tyle wcześnie, że chyba raczej za w wcześnie gdyby miały zwiastować ciążę:( jeszcze w tygodniu sie jakoś trzymałam, a przyszedł weekend i jestem tak rozchwiana emocjonalnie, że masakra, cały czas chce mi sie ryczeć;( i aż mi głupio to pisać, czytając wcześniej wypowiedzi dziewczyn, które starały się latami, ale naprawdę ostatnio coś we mnie pękło:(

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • olik123 Nowa

Wysłany: 14 czerwca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro doskonale cię rozumiem, to czekanie to masakra. Jak bym była w polsce to bym poszła na bete ale jestem za granicą a tu tylko lekarz zostaje :(

• Emy Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro u mnie właśnie też te objawy przyszły zbyt wcześnie. Ale szczerze za szybko jak na miesiaczke. Więc nadzieja jest.

• Emy Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik123 ja też jestem 6 dni prze @ więc jak coś to testujy razem. Zmęczenie mi też towaztszy ale biorę lekarstwa i praca. Trzymam kciuki za nas kobietki i mam nadzieję,ze już niedługo będziemy się cieszyć z pozytywnych testów ciazowych :)

‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ