Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej u mnie nadal bez zmian, objawow raczej brak. Chociaz dzis jakos takie napiecie na zoladku mam. W ostatnim miesiacu tak sobie objawy wmowilam tez,a potem okres idealnie co do dnia... wiec tym razem uwierze chyba tylko w dodatni wynik testu:/ straszne jest to czekanie:/
-
Ja byłam w 15 tygodniu ciąży kiedy byłam pewna że czuję ruchy dzieciątka.jak się później okazało dzidziuś już nie żył a to co czułam to ruch jelit. Lekarz mi powiedział że ruchy są odczuwalne od około 18 tygodniaMartusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
Nie kwestionuje ale lekarz powiedział że właśnie ruch jelit jest mylony z ruchami dziecka.ja bym sobie dała głowę uciąć że właśnie czuje dziecko a tak nie było...przyjdzie to w odpowiednim czasieMartusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
Kurde, ja się martwie brakiem okresowych objawów... boje się, że mi się znowu przesunie i będę się tylko nakręcała niepotrzebnie:( albo znowu zaniknie a wtedy to już w ogóle sobie w łeb dam chyba:( generalnie źle się czuję, jak to przed okresem, ale te piersi... zawsze bolą... nawet jak mi się spóźniał to dwa tyg potrafiły boleć, a tu nic:( może Estrofem mi namieszał albo te upały...
-
U mnie już 27/30 dc. Jakieś nowości które zauważam - wydaje mi sie, ze mm wielkie sutki + moja szyjka ma dziwny kształt. z 2-3 dni po owulacji była miękka nisko, od 2 dni byl średnio wysoko a dziś raczej średnio, ale całkiem zmieniła kształt na znacznie bardziej rurkowaty - nie pamiętam by tak kiedyś była. Czy otwarta czy zamknięta, ja nigdy nie wiem.
Milego dnia dziewczyny, u mnie nadal upały. Oczekiwania na @ ciąg dalszy (z nadziej na jej brak:)
-
Czekałam 7h na to żeby jakiś łaskawy lekarz mnie przyjął;/
Ja rozumiem że może kobiety które są w zaawansowanej ciąży są ważne ale to nie znaczy że jak zgłaszam się z bólem i plamieniem to mogę siedzieć cały dzień.Wróciłam wykończona.Dzisiaj też mnie kłuje niby jajniki niby podbrzusze;(olenka173065