Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123, Elvi - dopiero dziś nadrobiłam wszystkie wpisy od mojej ostatniej wizyty tutaj:) Dziękuję, że pytacie, tak miło mi się zrobiło jak przeczytałam... U mnie bez zmian póki co, brałam w tym cyklu po 1 tabletce Estrofemu przez 5 dni, dziś 13.dc, staranka były 10.,12.dc no i dziś;P I czekam... kolejne dopiero w czwartek najwcześniej, bo mąż na wyjeździe. Żadnych objawów owulacji nie mam, piersi na razie nie bolą... może uda się dłuższy cykl, bo poprzednie były krótkie i prawdopodobnie bezowulacyjne... Na testy owu się nie zdecydowałam w końcu, bo mąż w tygodniu poza domem i stwierdziłam, że tylko się wkurzać będę, jakby tak wyszło, że owu mam a tu starania dopiero za kilka dni. Albo jakby mi nie wykryły owu jak niektórym dziewczynom i bym się martwiła... Za szybko się nakręcam i zrażam. Oszczędzę sobie nerwów;)
Witam oczywiście nowe forumowiczki! Gratulacje dla nowych mamuś i kciuki za wszystkie czekające jak ja:)
-
Czesc dziewczyny!
Zaczynajac od poczatku a po krotce. Mam 26 dniowe cykle okolo 12/14 dnia jest owulacja. z moim De 2dni i 1 szien przed owu (jak wykazal wykres) i dzien po. Jestem 3 dni po owu (wedlug wykresu) a 5 dni wedlug mnoe od owulacji. Czy jest to mozliwe abym wyczuwala jakies objawy?? Typu mdlosci niezaleznie od pory,rwacy bol u dolu piersi-jakby ktos je cial,zgaga i bol jak na mkesiaczke plus klocie i czasem takie "babelki" w podbrzuszu..do tego bol glowy i ppdwyzszajaca sie temp.
Dziekuje z gory za odpowiedz -
Hej Dziewczyn!
oj troszkę mnie nie było...
A więc! moja beta z 23 czerwca poziom 4,27 podskoczyła 26 czerwca do 84,3
Dwudniowy przyrost wynosi 675 %
Dużo ! Dzisiaj zrobiła kolejną betę i czekam na wyniki ..
hmm właśnie gdzieś przeczytałam ,że wysoki przyrost wróży na bliźniaki albo dziewczynkę słyszałyście może taką teorie ? albo z własnego doświadczenia ?Agnik -
Witajcie Staramy się o dziecko jakieś 3 miesiące. 8 miesięcy temu straciłam swoją pierwsza ciążę niestety..... moje cylke są 30-dniowe- ostatnia miesiączkę miałam 9.06. 3 dni temu zauważyłam na wkładce brązową wydzielinę, wczoraj ból jednej piersi a dzisiaj ból pachwin..wziełam no-spę..zobaczymy czy pomoże :)Nie wiem, czy to objawy ciaży ..cy zbliżającej się miesiaczki, ale mimo wszystko chciałabym być w ciąży (z drugiej strony ten strach przed utrata). Takie objawy co teraz opisałam to miałam wlaśnie wtedy, gdy nawet o ciąży nie wiedziałam a później się okazało że to jednak to Jak myślicie ?Aniołek (*) 7 tydz.-2014
Szymuś (*) 23 tydz.-04.2016
Puste jajo płodowe-01.2017
-
Olenka, nie martw się na zapas ! Po pierwsze, może miałaś późną owulację? Po drugie sprzęt też ma znaczenie. Po trzecie, przy tak malutkich dzieciaczkach, nawet ułamki milimetra mają znaczenie
Ja byłam na wizycie 8t3d, wg USG wyszło 7t 4d, czyli też ciąża młodsza Ale gin mi właśnie pokazała, że 7t 4d, a jak dosłownie minimalnie przesunęła znacznik to od razu wyszedł 7t 2d
Za to byłam w poniedziałek znów i wg OM 11t 0d, a wg USG nawet 11t 1d, więc dzieć nadrobił spoooro, zwłaszcza, że nie miałam owulacji książkowo ok. 14 dnia cyklu, tylko 4-10 dni później