Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasia7777 wrote:Czuję się dalej fatalnie... Albo mam grypę żołądkowa albo ciąża... Już kilka razy musiałam lecieć do ubikacji ale nic nie poszło. Dziwi mnie tylko to, że potrafi mi przejść aby za chwilę znowu mnie zmulilo.. Ledwo żyję tak Mnie mndli... Nie wiem czy już mogę test zrobić bo to 20 dzień cyklu....chyba za wcześnie na cokolwiek..
20 dzien cyklu to za wczesnir,mtesty robi sie w dniu spodziewanej miesiaczki lub gdy ta sie spoznia, same mdlosci o ciaxy nie swiadcza
-
green wrote:Hej
no i odliczam do 34 tc - podobno wtedy jest juz dosc bezpiecznie. )
Mój syn urodził się w 34 tygodniu, przeszedł ciężkie zapalenie płuc i spędził w szpitalu miesiąc.
olenka to wez ten wegiel w ostatecznosci
Powiem wam dziewczyny, że zaskoczona jestem tymi biegunkami w ciąży- wcześniej się nie spotkałam W ostatniej ciąży miałam tylko zaparcia ale sama teraz wyczytałam że często są pierwszym objawem heh człowiek całe życie się uczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olenka173065 wrote:Anabel no właśnie najlepiej nic nie brać..ale jak mam dotrzeć do pracy?Właśnie nawet picie mi nie służy a wiem że muszę
-
Oj przecież też bym odrazu z miejsca dostała zwolnienie jednak pracodawca poprosił o miesiąc czasu na znalezienie zastępstwa bo nie ma zupełnie nikogo;/
z tym że jak będzie tak jak teraz to ja sobie tego nie wyobrażam.
Kurde ja tylu rzeczy nie lubie ciężko mi się przełamać surowa marchewka blee.olenka173065 -
Basia,ja niestety ekspertem nie jestem.Ale jeśli jutro zrobię Betę i na 100% moja ciąża zostanie potwierdzona to też miałam bóle jajników i brzucha od momentu owulacji ,dziś w nocy przeszło na bok pod kręgosłup i pół nocy nie spałam, także może to naprawdę TO .Każda kobieta inaczej reaguje.Myślałam ,że świruję a wychodzi na to,że objawy miałam od samego początku.Agnik
-
Tylko ja owulacje miałam 10 dni temu - jeśli miałam normalnie.. A dzisiaj 21 dzień cyklu więc to mnie martwi. Boję się, że coś nie tak się dzieje bo te nudności są okropne... Chwilę pochodzę i atakują na nowo... Muszę leżeć wtedy jest ok. Ból jajnika jest tępy i jak chodzę to silniejszy.. Nie mam sił na nic.. A ginekolog milczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 19:08
https://www.maluchy.pl/li-72635.png