Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOleńka nie stresuj się!!! Liskova ma rację zrób coś dla siebie i maluszka u mnie w 6 tc lekarz powiedział że ciąża mała dzisiaj byłam na usg i lekarz powiedział że mały jest dużym chłopakiem w przeciwieństwie do swoich rówieśników i według usg ciąża 5 dni do przodu więc się nie martw bo maleństwu szkodzisz
Liskova lubi tę wiadomość
-
I u mnie dzidzia była młodsza niż przypuszczałam, po prostu owulka była pózna no i zanim jeszcze dojdzie do zagniezdzenia.... kazde dziecię w swoim tempie, ważne że serduszko bije
ps. pozniej zaczeła ostro nadrabiać że wyprzedza termin także nie ma co panikowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:38
-
Pasażerka wyprawka już od tygodnia kompletna, torba spakowana i czekamy mam nadzieje że uda się w 38 tyg bo w tych upałach.. lekko nie jest stresa miałam jakoś miesiąc temu ale im bliżej i im większy brzuch to nie myśli się o bólu tylko żeby mieć poród z głowy i trzymać maleństwo na rękach a nie w brzuchu. Nie wiem kiedy ta ciąża minęła.. dopiero cieszyłam się z dwóch kresek a za miesiąc się zobaczymy
A Ty jak się czujesz? W 25 to brzusio już daje znać o sobie -
No już Mała konkretnie kopie cudowne uczucie i, o dziwo, dobrze się czuję w te upały. Może po prostu dlatego, że jestem ciepłolubna zaczęłam powoli kolekcjonować rzeczy i mamy już wózek!
ciąża mija niesamowicie szybko... to prawda też nie mogę się doczekać, kiedy mała będzie z nami, jednak... jeszcze niech siedzi
pamiętajcie dziewczyny, w te upały woda, woda, woda... -
nick nieaktualny
-
Hej jestem tu nowa i od niedawna z mezem staramy się o dzidzie.
Ostatni okres 11 czerwca i Dzis 25/30 dc, w tym miesiącu raczej sie nie udało objawy jak przed standardowym okresem, spuchnięty biust i w sumie czasem cos tam zabolało, ale nic co nie byłoby norma we wcześniejszych cyklach. Jedyne co jest trochę inne to niedługo po szacowanej owulacji szyjka była nisko, a 2 dni temu zauważyłam ze jest wysoko.
Teraz czekanie czy przyjdzie @ czy nie jeszcze 5-6 dni
-
A u mnie test negatyw więc po 10 dniach przestałam brać dupka. Teraz czekanie heh. Nerka bolała jeszcze dwa razy... Atak po wstaniu z łóżka.. Byłam na usg wszystko ok..poszłam na masaż kręgosłupa ból zniknął... Aż niemożliwe przecież mnie tak nerka bolała.. Czułam ja.
To oby czekanie u was zakończyło się sukcesem!https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Ja coś czuję, że jeszcze sobie poczekam... 20 dc a piersi w ogóle nie bolą, nie puchną ani nic, a zawsze dawały w kość już 10 - 12 dni przed miesiączką... No chyba, że Estrofem uporał się z moim comiesięcznym pms... Co cykl to inaczej, bądź mądry, pisz wiersze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 06:39
-
Witam.jestem tu nowa.po krótce opiszę swoją historię.mam dwoje dzieci w wieku 8 i 6 lat.w zeszłym roku z mężem postanowiliśmy zdecydować się na trzecie dziecko.cieszyliśmy się jak wariaci nasze córki też...niedługo. ..w lutym okazało się że nasz synek(robiłam badania genetyczne) odszedł w 15 tygodniu ciąży. Bardzo to przeboleliśmy zwłaszcza mąż bo mamy dwie córeczki a teraz był upragniony syn.postanowiliśmy po trzech miesiącach znów spróbować i ....jestem w 7 tygodniu ciąży. Dziś idę do lekarza.bardzo się boje czy tym razem będzie wszystko dobrze. Postanowiliśmy tym razem nikomu nic nie mówić z obawy gdyby coś poszło nie tak. Dlatego Wam się zwierzam.trzymajcie kciuki
Liskova, Madzisek lubią tę wiadomość
Martusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*)