Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki, powoli do mnie dociera, ze pewni zostanę mamą To moja 1 ciaza
Ta kreseczka jest bledziutka, ale teraz taki miałam przezroczysty prawie mocz. Nie wiem tylko czy juz sie mezowi chwalic czy jutro rano jeszcze dla pewności. Chyba nie wytrzymam i tak
-
nick nieaktualny
-
olenka, mnie brzuch bolał jak na @ praktycznie od dnia spodzewanej @ do 18-19 tc. Plamienie tez miałam na poczatku, a plamienie w czasie spodziewanej @ moze sie podobno zdarzac nawet do 4 miesiąca. Ja w tym czasie, co prawda plamienia nie miałam, ale ból brzucha silniejszy niż normalnie...Odpoczywaj, oszczedzaj się, jesli sie martwisz idź do innego lekarza.21.10.2015 Leon
-
Witam dziewczyny.ja dziś zaczynam 8 tydzień. Na razie wszystko jest ok. Biore duphaston tak na wszelki wypadek ale i tak się stresuje...poronienie jednak pozostawia ślad...Martusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
Ja dzis juz chyba odczuwam pierwsze kiepskie objawy:/ strasznie mi duszno, glowa pobolewa. Poza tym jak mi sie nawet niewiele nazbiera, to musze do lazienki leciec, bo pecherz tak boli. Wg kalendarza dzis sie 5 tydzien zaczal. Objawy sie chyba rozkrecaja
-
Wszystkie do odbioru będą na środę także 20.07 pójdę na kolejną wizytę do lekarza już z wszystkimi wynikami.zastanawiam się tylko po co zlecał mi HIV skoro robiłam w poprzedniej ciąży czyli jakieś pół roku temuMartusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*)