Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no w sumie u mnie tez nie specjalnie. W tych dniach co były upały tylko mi mega duszno było. Dziś sporo w dzień pospałam, wiec moze to tez jakiś efekt uboczny
Bede dzwonić w pon sie umówić, mój gin ma tak mniej więcej terminy do 2tygodnii,wiec akurat bedzie kolo 6-7 tygodniaNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
Justi ja przy clo miałam obowiązkowy monitoring na owulacje..niestety bóle jajnika przy trzecim clo były tak silne że teraz już to odstawilam bo jajniki przestymulowane.. Teraz może się uda jak odstawilam bo często się zdarzahttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualnyTotoro wrote:A nie, tak teraz zerknęłam w mój kalendarzyk i przytulanie było 10., 12., 13., 17., 19., 20. dc... to może jakoś trafiliśmy, jeśli owu była... kurczę, mam taką nadzieję, że była...
Basia jak u Ciebie?
A wszystkim, co sie udalo - WIELKIE GRATULACJE
Pozdrawiam Was i za wszystkie trzymam kciuki :* -
basia7777, doszliśmy z mężem do wniosku, że poprostu musimy w tych dniach starać się bardziej a nie bezgranicznie ufać jakimś testom. Dziwi mnie tylko, że ja nie mam zaleconego monitoringu, bo jak tu czytam, to każda dziewczyna, która bierze lub brała clo, taki monitoring miała. Muszę zapytać mojej gin jak będę na wizycie. A jak narazie, to jajnik nie daje o sobie znać, no chyba że w tym cyklu akurat "nie chce się mu boleć".justi8010
-
Tylko pytanie, dlaczego moja gin nie powiedziała mi o takim monitoringu, tylko założyła od początku, że pierwsze dwa cykle mam brać clo przez 5 dni po jednej tabletce, a jak nie zajdę to tak samo, tylko dawka podwójna. A może wie coś, o czym mi nie powiedziała, albo nie chciała powiedzieć. Dziwne.justi8010
-
Czesc dziewczyny chcialam sie Was doradzic bo nie wiem co mam robic:( cykle od kwietnia mam nie regularne moge tylko podejrzewac ze bylam w ciazy lekarz niby potwierdzil moje przypuszczenia ale tego sie nigdy nie dowiem ale nie o tym chcialam mowic;)25 czerwca bylam w Polsce u lekarza Pani mnie zbadala stwierdzila ze pekla mi cysta mam wiecej plynu w zatoce Dauglasa przepisala mi tabl antykoncepcyjne kazala czekac do nastepnego okresu i zaczac je brac bez przerwy i tu sie zaczyna problem bo jest juz 12 lipiec okres powinnam dostac 9 nawet i wczesniej i nic!...Nic mi nie bylo dobrze sie czulam od 9 zaczelo sie...Piersi zaczely mnie bolec jak juz bola to 2-3 tyg wczesniej brzuch mnie bolal jak na okres pierwsze 2 dni chyba teraz bardziej bola mnie jajniki mocniej prawy czuje sie taka pelna po prostu jakby mi kamien siedzial czy cos jest mi nie dobrze 10 lipca nawet odrzucilo mnie od papierosow robilam test 11 wyszedl negatywny.Nie wiem co mam myslec czy pomimo tej peknietej cysty moge byc w ciazy??Co mam robic czekac na ten okres czy isc do lekarza jak czekac to ile jeszcze??Dzisiaj jest juz 4 dzien i nic...Prosze doradzcie cos martwie sie co jest grane jak cysta wstrzymala mi okres to skad te dolegliwosci od 9 lipca?? Dziekuje bardzo Wam za odpowiedz i pomoc
-
Moze i malo objawow opisalam ale kazda z nas wie o co chodzi;) W kwietniu jak zaczelam sie zle czuc caly czas mi sie odbijalo samym powietrzem od dnia okresu mam to samo...Gdybym byla zdrowa to pewnie bym sie cieszyla ze okresu nie mam ale tak to sie martwie duzo czytalam na internecie I juz sama nie wiem co mam myslec...Za przeproszeniem te cholerne uczucie caly czas ze chce Ci sie siku doprowadza mnie do nerwicy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za odpowiedz dddodiii;) Wlasnie tak myslalam zeby jeszcze poczekac albo w koncu dostane okres albo chociaz test powie prawde;) Zdarzalo sie ze okres mi sie spoznial ale to bardzo ekstremalnych warunkach i nie wiecej niz 5 dni i nie mialam zadnych objawow...jutro bedzie 5 dzien wiec mam nadzieje ze sie cos wyjasni jak nie to jednak pojde do lekarza bo martwi mnie ta cysta...Pozdrawiam kobitki
-
basia7777 wrote:Podwójna dawka hmm tym bardziej powinna monitoring robić jak reagują twoje jajniki po stymulacji jednej dawki a gdzie tam zwiększenie. U mnie odstawione bo zbyt przestymulowane jajniki..
No widzisz, albo tak ma być z tym moim leczeniem, albo jakaś obojętna na moje problemy, albo sobie zapomniała? Dużo tego ALBO. Normalnie mam misz-masz w głowie. Nie wiem co mam o tym myśleć, nie ukrywam, że jestem dość zaskoczona, że leczenie tak wygląda, a nie tak, jak u innych dziewczyn. Ciekawe o co chodzi. Ale mimo wszystko, mam nadzieję że skończy się dobrze ta historia. Ciekawe, ciekawe, ciekawe...justi8010 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny