Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za odpowiedź 'denerwuje się' dlatego, ze w 1. Ciążę zaszlam również zaraz po @ i jak sobie przypominam, to 'coś niepokojącego' działo się jeszcze przed spodziewana miesiączką. Mam cichą nadzieję, że to nie urojenia, bo niby nie nastawiam się teraz na dzidziusia, ale świadomość że to może być to bardzo mnie cieszy... no nic, trzeba czekac. Aż miło się patrzy na Wasze suwaczki pod postami
-
Helo! U mnie ten pęcherzyk w lewym jajniku ładny jutro chciała zrobić usg czy peknal ale mi jutro szykuje się wyjazd...pójdę w czwartek ale pewnie już pęknie.. Co do endometrium troszkę małe ale nie jest źle. Mówi że przepchamy jajowody...Ale ja się boję bo to takie nieprzyjemne... Może się uda bez
magda sz lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualny
-
A mnie dziś dziewczyny wzięło na sikanie.Pół nocy biegałam potem rano nieźle i teraz znowu z 6-8 razy na godzine.
Mdłości jakby mniejsze,dalej się stresuje z tymi lekarzami tak mnie odsyłają z kwitkiem;(
Jakbym była jakimś wielkim problemem.Jestem już w 12 tygodniu a karty ciązy dalej nie mam;/Supriseme lubi tę wiadomość
olenka173065 -
Ja za poradą biorę dalej luteinę, aby ewentualnie podtrzymać ciążę lub czekać na @. Dzisiaj mój 29 dc, jutro teoretycznie powinnam dostać miesiączkę. Kilka dni temu miałam różowawe upławy, jednak bardzo intensywne, rozciągliwe, jak podczas owulacji. Myślałam, że miesiączka przyszła wcześniej. Potem lekko brązowe, taka kawa z mlekiem a dzisiaj już prawie nic, tzn są, ale przezroczyste i mocno rozciągliwe. Temperatury nigdy regularnie nie mierzyłam, ale od kilku dni utrzymuje się powyżej 37. Od wczoraj ból krzyża jakbym cały dzień w ogrodzie robiła Wystarczy, że pochodzę trochę w domu coś zrobię i leżę odpoczywam. Tak boje się zatestować - boje się rozczarowania...
-
Hej Dziewczyny !
Jestem tu nowa i przeczytalam wszystkie wasze wpisy. GRATULUJE WSZYSTKIM PRZYSZLYM MAMOM !
12 i 14 lipca wspolzylam z moim partnerem 15 mialam owulacje. 5 dni po zaczal mnie bolec brzuch i jajniki. Pozniej mialam taki jedendzien gdzie baaardzo zle sie czulam jakbym miala byc chora.. nastepnego dnia juz tak nie mialam. Po paru dniach przychodzilam obok macdonalda.. tylko poczulam zapach odrazu odruchy wymiotne.. pare dni temu gdy palilam papierosa wieczorem tak samo mnie mdlilo..a dzisiaj rano po sniadaniu dokladnie to samo az do lazienki leciec musialam..piersi bola strasznie i sutki.. do tego gazy..brzuch caly czas boli.. jutro mam dostac @. Dzisiaj w sumie przed chwila zauwazylam takie malutkie brazowe plamki na bieliznie ale taka czysta krew tylko tak delikatnie..boje sie ze jutro dostane @ i wszystko od poczatku
Jak mysliciee ?DoMcia -
DoMCia to jesteś na podobnym etapie co ja. Też jutro spodziewany termin @, o objawach pisałam wcześniej, mdłości nie mam i odruchów wymiotnych, ale piersi, wysoka temp. tak mi ciężko, brakuje mi tchu i lekkie zawroty. Kilka dni temu plamiłam do wczoraj, a dzisiaj już nic i tylko upławy mocne. Poczekamy zobaczymy, senna też jestem. Też obawiam się rozczarowania bo już od grudnia staramy się tak mocniej i nic nie wychodziło.
Także wiele wskazuje u Ciebie, że może być to ciąża, życzę Ci z całego serca -
Cześć kobietki Dzisiaj powinnam dostać @ a tu ani widu ani słychu, tzn rano, jak wstałam do pracy to zaczął mnie boleć brzuch jak zawsze na okres. W pracy jeszcze bolał ze dwie godzinki i na tym się skończyło. Jak ręką odjął normalnie. Czasem mnie lewy jajnik zakłuje a tak to nic mi nie jest poza tym, że bolą mnie cycki. Wogóle to ziewam od paru dni od rana do wieczora. Jak wracałam z pracy to kupiłam test. Jak mnie krew nie zaleje to raniutko zatestuję. CIEKAWE. Nie nakręcam się niepotrzebnie, ale.....
muminka83 lubi tę wiadomość
justi8010 -
nick nieaktualny
-
olenka173065 wrote:A mnie dziś dziewczyny wzięło na sikanie.Pół nocy biegałam potem rano nieźle i teraz znowu z 6-8 razy na godzine.
Mdłości jakby mniejsze,dalej się stresuje z tymi lekarzami tak mnie odsyłają z kwitkiem;(
Jakbym była jakimś wielkim problemem.Jestem już w 12 tygodniu a karty ciązy dalej nie mam;/
A dlaczego nie masz karty ciąży? Czy ona nie powinna być dana wraz z stwierdzeniem akcji bicia serduszka dziecka? Zmień lekarza albo zażądaj :-*
-
Elvi chodzi o to że mam stwierdzoną od dziecka arytmie i dodatkowo niedobór czynnika krwi.Kazali mi się zgłosić do przychodni do szpitala.Pojechałam tam zapisali mnie dopiero na 29 wrzesnia.A co do tej pory?Inny lekarz wystawia mi zwolnienia jeszce inny robi usg a jeszcze inny zleca badania;/
Saya 16 gratki:)olenka173065