Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fabdorota Myślę że najważniejsze to się nie stresować. Stres może tylko zaszkodzić. Zrelaksuj się i jutro rano powtórz test. U mnie też podwyższona temperatura (dziś 37.2) ale @ ma przyjść za 4 dni. Sama już nie wiem co o tym myśleć. Daj znać czy są dwie krechy.
-
Dziewczyny a powiedzcie mi, jakby owulacja była w tym cyklu to mogłoby być widać na usg, że na jajniku jest pęknięty pęcherzyk jeśli było robione w 37. dc? Trochę głupie pytanie, ale wkurza mnie ta moja wizyta ostatnia i chciałam jedną rzecz zweryfikować...
-
No właśnie, tez mi sie tak wydawało, a ten idiota, bo już inaczej go nazwać nie można, gdy zapytałam czy może stwierdzić czy ja w ogóle miałam owulacje do mnie "nie, no jak?! Przecież to zupełna ABSTRAKCJA!", czaicie? Ja zbaranialam, a on, że to trzeba by było obserwować cykl, wzrost pęcherzyków itd! Co za tłuk pancerny. Żałuję, że w ogóle czas straciłam na tę wizytę. Muszę się do mojej gin umowic i czekać, trudno, przynajmniej będę wiedziala co i jak. I chyba jeszcze test zrobię w poniedziałek, moze ten duren ewentualną ciążę też przegapil. Dzięki Basia:)
-
Naprawdę dureń. Mnie, mój gin na wizycie kontrolnej po łyżeczkowaniu:( potrafił powiedzieć, że wszystko w porządku, bo owulacja już była- czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Skoro tak mówił, coś tam musiał widzieć [czyli żadna ABSTRAKCJA!!]- ja nie dopytywałam, bo po kwietniowych wydarzeniach, musiałam psychicznie odpocząć, nie mówiąc o książkowych 3 miesiącach. Ale przecież ideał musi być wypracowany! Nie dziś to za miesiąc się udapełna_obaw
-
A u mnie czerwona krew w 26 dc. Niewiele ale spodziewam sie @ chociaz cykle mam 30 dniowe. Nadal piersi bola i zawroty glowy mam i te uplawy straszne. Zobaczymy bo krew jasna i niewiele. Nie mam nic nawet na wkladce tylko na papierze sie pojawila. Co wy na to? Tak pragne dzidziusia ze juz zaczynam sobie cos wmawiac.
-
Pelna_obaw dobrze powiedziane z tym "ideałem" trzymam kciuki za przyszłe powodzenie.
Elvi myślę że jak to było tylko plamienie to jest jeszcze szansa. Niestety z tym wmawianiem sobie objawów też mam problem. Ale mam nadzieję że w tym cyklu to jednak prawdziwe sygnały na @ wciąż czekam a właściwie to na jej brak -
Jeśli krew choć niewiele to już traktować jako miesiączkę. Nitki krwi w sluzie dobry znak. Gdyby ciąża to brudzenie brązowe zamiast okresu. Krew jak to mój lekarz mówi jest oznaką już miesiaczki oczywiście są wyjątkihttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Basia nie powiedział mi ten cep. . . Powiedział dokładnie "no, endometrium jest...", a ja zapytałam czy zanosi się na miesiączkę czy w ogóle nic się tam nie dzieje to powiedział, że zanosi, ale jeszcze nie w przeciągu dwóch najbliższych dni... Ciekawe czy on w ogóle je tam zmierzył czy tak strzelał na oko... GRRRRRRRRRRRRRR jaka zła jestem ;/
-
Moja gin tak samo, zawsze mi mówi jakie endometrium, jak duże pęcherzyki, na co to wskazuje itd, ale żeby nie czekać na wizytę u niej ze 3 tygodnie, to poszlam do miejscowego tylko w sumie po to, zeby powiedział mi na podstawie usg co się tam dzieje, czego się mogę spodziewać,a tu masz, wyszłam bardziej skołowana niż weszłam;/ eh, muszę się do mojej umówić. Dziękuję Basia:) Tobie też powodzenia, kurcze, w końcu musi nam się udać.
-
nick nieaktualnyWitam może Wy drogie Panie mi powiecie co o tym myślicie ? Od tygodnia jak nie więcej bolą mnie bardzo piersi z każdej strony , sutki są wrażliwe opuchnięte i zaczerwienione gdzie niegdzie widać prześwity zielonych żyłek , przybyły mi kilogramy zaokrąglił się brzuch u dołu , budzę się w nocy by pójść do toalety , bolą mnie plecy po przespanej nocy , kilka razy dziennie potrafię jeść ogórki małosolne , temperatura ciała wynosi 37 C miesiączka spóźnia się 6 dni a dziś pojawiło się na chwilę plamienie. Co Wy o tym myślicie ?