Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja czulem to od razu chociaz nie chcialam sie nakrecac. A objawy to. OD owulacji bol jajnikow. Straszne gazy I wzdecia. Jesc mi sie chcialo bardziej. OD 7dpo mialam mdlosci w 9dpo zgage I wtedy zrobilam test I jest pozytywny. Bylam tez chora I bez zycia kilka dni bolalo jak na miesiaczke I plecy. Piersi od 6dpo. Sort ze tak nie skladnie ale sama nie moge uwierzyc ze tak szybko wszystko czulam I test pozytywny w 9 dniu po owulacji. Moze blizniaki
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj rano byłam na becie, wyniki wieczorem. Zobaczymy czy prawidłowo przyrasta. Z objawów przypomniało mi siE, że przed terminem okresu, który nie przyszedł miałam dziwną ochotę na sex, co nigdy mi się nie zdarza przed okresem, wtedy to raczej z kijem nie podchodź
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Moim pierwszym objawem po owulacji bylo ciagle wzdecie a raczej duzy brzuch jakbym polknela balona.
Skora na twarzy rozjasniona za to wlosy przesuszone. Zgaga z rana.
Szyjka twarda co dalo mi do myslenia i dlatego zrobilam test.
Poza tym zwykle bolaly mnie piersi do @ a teraz tylko sutki. Pieka.
Wyszlo mi mnostwo zyl na piersiach.
Jestem taka ' ciezka' niezaleznie od tego co zjem.
I czulam gdzies tam ze to juz. Przed snem nawet glaskalam brzuch jakbym wiedzialas1985 lubi tę wiadomość
adm -
nick nieaktualny
-
witam serdecznie, dołączam się do rozmowy
u mnie pierwszym objawem była niewyjaśniona senność, po przespanej dobrze nocy cały dzień w pracy był koszmarem bez łóżka. zero koncentracji. w tamtym tyg w piątek, wróciłam z pracy ok 16 zjadłam, wykąpałam się i do wyra. dostałam dreszczy jak na grypę. co chwile zasypiałam i się budziłam. o 20tej spałam jak suseł. sobota podobnie, zero chęci do życia. chłopak zabrał mnie na spacer do lasu na grzyby, uwielbiam to ale wtedy myślałam tylko o tym żeby się położyć. w niedziele rano coś mnie wzięło- zrobiłam test- 2 kreska słabiutka, ale widoczna gołym okiem. wielki szok bo planowana miesiączka dopiero we czwartek!!!
jestem bardzo szczęśliwym śpiochem w tej chwili
moje wyniki:
21.09 bhcg 39
23.09 bhcg 138
25.09 bhcg 346
pozdrawiam wszystkie śpioszki :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam U mnie pierwsze objawy wystąpiły 8dpo i były to: mdłości, ból piersi ale o wiele intensywniejszy niż przed @ oraz ból brzucha typowy jak na @. A pomimo mdłości miałam wieeelki apetyt, który mnie nie opuszcza do tej pory15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj śpiączka dopadła i ogólna niemoc. Pani ginekolog powiedziała, że beta dobrze przyrasta, zrobiła usg ale była pewna, że jeszcze nic nie będzie widać a tu niespodzianka Pęcherzyk ciążowy 6,5 mm Za dwa tygodnie znowu usg, mam nadzieję, że już wtedy zobaczy więcej
Pozdrawiam cieplutko.
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa a chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was miała takie objawy jak mam ja a mianowicie, teraz mam 23dc za tydzień spodziewam się @ ( mam nadzieję że nie przyjdzie ), w 21dc pod wieczór przy podcieraniu zobaczyłam parę czerwono-różowych niteczek i tylko w tedy do dzisiaj nic takiego się już nie pojawiło. Teraz tylko czuję czasami lekkie klucia w pachwinach i takie pobolewania podbrzusza takie ciężkie uczucie, kolejne to od dwóch dni boli mnie głowa a u mnie to rzadkość, chodzę jakaś taka senna, i mam śluz taki przeźroczysty. Powiedzcie czy to przepowiada @ czy moge mieć nadzieje na fasolke, aa piersi mnie wogole nie bolą mogę je ciągac i nic
-
nick nieaktualnywannahaveababy wrote:Hej
mam nadzieje ze ktos tu jeszcze zaglada.
Jestem tu nowa wiec witam wszystkie staraczki i ciezarowki:)
Przeczytalam sporo postow z tego watku i juz sama nie wiem czy sobie wkrecam ale mam sporo z objawow ktore opisywalyscie. Np sikalam dzis rano juz chyba 4 razy a pilam tylko jedna kawe i herbate.
Test zrobilam wczoraj i nie bylo nawet cienia cienia ale ciagle mam nadzieje ze byc moze zrobilam go za wczesnie.
@ mam dostac w ciagu 1-2 dni modle sie zeby nie przyszla, staramy sie od 4 cykli
Pozdrawiam wszystkich
Witaj, ja również nowa:-)
nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda - oprócz nas:-)
W każdym razie u mnie tak:
ostatnia miesiączka: 10.09.
Objawy: blada kreska na teście, bolące piersi, mdłości, wzdęcia.
24.09 - mam nadzieję plamienie implantacyjne.
Spodziewana miesiączka: 6-7.09 (regularne co 27-28).
Ale ja wiem i czuję, że to to:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:54
-
Witam jestem tutaj nowa .
A mianowicie chciałam zapytać odnośnie waszych objawów ciązy?
Ostatnia moja miesiaczka 15 .09.2015 miesiączka wystepuje co 31 dni planowana na 16.10.2015 , jak nigdy od 4 dni mam bóle podbrzusza a dokładnie kucie w lewym jajniku a czasem prawym , ( niekiedy bóle wystepują tak jak na miesiączke ) piersi zaczeły mnie pobolewać lekko , strasznie jem jak nigdy , czasami wstając rano mam mdłości ale tłumacze sb ze to wina moze klimatu pogody jaka teraz jest . Co myślicie o tym dziewczyny czy mogła bym być w ciąży ?