X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia85 wrote:
    Hej Dziewczyny,

dołączam bo w końcu i mnie się udało :) I jednym z głównych objawów była właśnie niemożność wciagniecia brzucha:)

Laski przestańcie bo ja chodzę i patrze w lusterku czy mogę wciągnąć brzuch hehehhe :-) ♡♡♡♡

• wiktorzna Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czulem to od razu chociaz nie chcialam sie nakrecac. A objawy to. OD owulacji bol jajnikow. Straszne gazy I wzdecia. Jesc mi sie chcialo bardziej. OD 7dpo mialam mdlosci w 9dpo zgage I wtedy zrobilam test I jest pozytywny. Bylam tez chora I bez zycia kilka dni bolalo jak na miesiaczke I plecy. Piersi od 6dpo. Sort ze tak nie skladnie ale sama nie moge uwierzyc ze tak szybko wszystko czulam I test pozytywny w 9 dniu po owulacji. Moze blizniaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj rano byłam na becie, wyniki wieczorem. Zobaczymy czy prawidłowo przyrasta. Z objawów przypomniało mi siE, że przed terminem okresu, który nie przyszedł miałam dziwną ochotę na sex, co nigdy mi się nie zdarza przed okresem, wtedy to raczej z kijem nie podchodź :P

• fablous Ekspertka

Wysłany: 26 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to były wrażliwe i obrzmiałe piersi (choć tak mam też przez okresem) oraz ogromna senność. Miałam wrażenie, że na stojąco zasnę

3i49p07w0kmpd0v3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy rozpulchniona pochwa jest objawem ciąży?okres spóźnia mi się 5 dni,wczoraj robiłam test lecz wyszedł negatywny, robiłam go popołudniu.

• adm Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Moim pierwszym objawem po owulacji bylo ciagle wzdecie a raczej duzy brzuch jakbym polknela balona.
    Skora na twarzy rozjasniona za to wlosy przesuszone. Zgaga z rana.
    Szyjka twarda co dalo mi do myslenia i dlatego zrobilam test.
    Poza tym zwykle bolaly mnie piersi do @ a teraz tylko sutki. Pieka.
    Wyszlo mi mnostwo zyl na piersiach.
    Jestem taka ' ciezka' niezaleznie od tego co zjem.
    I czulam gdzies tam ze to juz. Przed snem nawet glaskalam brzuch jakbym wiedziala

s1985 lubi tę wiadomość

adm
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili wanili i jak beta?

Czekoczekolada już 5 dni po @ test powinien coś pokazać. Powtórz test z porannego moczu i dobrze się mu przyjrzyj

Gratulacje adm

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia7777 wczorajsza beta to 637,5.

Podsumowując:

23.09 - 124,8
    26.09 - 637,5

Mam nadzieję, że to dobry przyrost. Jutro mam wizytę u mojej pani ginekolog.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:42

• madziak2202 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie, dołączam się do rozmowy :)
    u mnie pierwszym objawem była niewyjaśniona senność, po przespanej dobrze nocy cały dzień w pracy był koszmarem bez łóżka. zero koncentracji. w tamtym tyg w piątek, wróciłam z pracy ok 16 zjadłam, wykąpałam się i do wyra. dostałam dreszczy jak na grypę. co chwile zasypiałam i się budziłam. o 20tej spałam jak suseł. sobota podobnie, zero chęci do życia. chłopak zabrał mnie na spacer do lasu na grzyby, uwielbiam to ale wtedy myślałam tylko o tym żeby się położyć. w niedziele rano coś mnie wzięło- zrobiłam test- 2 kreska słabiutka, ale widoczna gołym okiem. wielki szok bo planowana miesiączka dopiero we czwartek!!!
    jestem bardzo szczęśliwym śpiochem w tej chwili :)
    moje wyniki:
    21.09 bhcg 39
    23.09 bhcg 138
    25.09 bhcg 346

pozdrawiam wszystkie śpioszki :*

dqpri09kir2ck4nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na odwrót z tym spaniem :( budzę się codziennie o 4 bądź 5 rano i juz spać nie mogę. Dzisiaj o dziwo pospałam do 6!

• basia7777 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to extra ta twoja beta :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie żadnych objawów na razie. Mam nadzieje ze to nie oznacza że cos jest nie tak

• *KasiaS* Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) U mnie pierwsze objawy wystąpiły 8dpo i były to: mdłości, ból piersi ale o wiele intensywniejszy niż przed @ oraz ból brzucha typowy jak na @. A pomimo mdłości miałam wieeelki apetyt, który mnie nie opuszcza do tej pory :)

15.04.2016 synek Filipek ❤️
    12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
    31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane

Ja: 33 lata
    kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
    TSH 0,596
    Prolaktyna 8,6
    Testosteron 0,39

On: 33 lata
    Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3

Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj śpiączka dopadła i ogólna niemoc. Pani ginekolog powiedziała, że beta dobrze przyrasta, zrobiła usg ale była pewna, że jeszcze nic nie będzie widać a tu niespodzianka :) Pęcherzyk ciążowy 6,5 mm :) Za dwa tygodnie znowu usg, mam nadzieję, że już wtedy zobaczy więcej :)

Pozdrawiam cieplutko.

eiktgzu3rl42zinv.png

• >Buziaczek86 Znajoma

Wysłany: 29 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem tu nowa a chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was miała takie objawy jak mam ja a mianowicie, teraz mam 23dc za tydzień spodziewam się @ ( mam nadzieję że nie przyjdzie :-) ), w 21dc pod wieczór przy podcieraniu zobaczyłam parę czerwono-różowych niteczek i tylko w tedy do dzisiaj nic takiego się już nie pojawiło. Teraz tylko czuję czasami lekkie klucia w pachwinach i takie pobolewania podbrzusza takie ciężkie uczucie, kolejne to od dwóch dni boli mnie głowa a u mnie to rzadkość, chodzę jakaś taka senna, i mam śluz taki przeźroczysty. Powiedzcie czy to przepowiada @ czy moge mieć nadzieje na fasolke, aa piersi mnie wogole nie bolą mogę je ciągac i nic :-(

• basia7777 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nitki w sluzie świadczą o zagnierzdzeniu tak u mnie było;-) pojawiło się raz właśnie tylko. Trzymam kciuki bo obiecująco to wygląda :-)

>Buziaczek86 lubi tę wiadomość

• >Buziaczek86 Znajoma

Wysłany: 29 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :-) będę informować na bieżąco ;-)

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:50

Clara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wannahaveababy wrote:
    Hej

mam nadzieje ze ktos tu jeszcze zaglada.

Jestem tu nowa wiec witam wszystkie staraczki i ciezarowki:)

Przeczytalam sporo postow z tego watku i juz sama nie wiem czy sobie wkrecam ale mam sporo z objawow ktore opisywalyscie. Np sikalam dzis rano juz chyba 4 razy a pilam tylko jedna kawe i herbate.

Test zrobilam wczoraj i nie bylo nawet cienia cienia ale ciagle mam nadzieje ze byc moze zrobilam go za wczesnie.

@ mam dostac w ciagu 1-2 dni modle sie zeby nie przyszla, staramy sie od 4 cykli

Pozdrawiam wszystkich

Witaj, ja również nowa:-)
    nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda - oprócz nas:-)
    W każdym razie u mnie tak:
    ostatnia miesiączka: 10.09.
    Objawy: blada kreska na teście, bolące piersi, mdłości, wzdęcia.
    24.09 - mam nadzieję plamienie implantacyjne.
    Spodziewana miesiączka: 6-7.09 (regularne co 27-28).
    Ale ja wiem i czuję, że to to:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:54

• facebookowaja Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tutaj nowa .
    A mianowicie chciałam zapytać odnośnie waszych objawów ciązy?
    Ostatnia moja miesiaczka 15 .09.2015 miesiączka wystepuje co 31 dni planowana na 16.10.2015 , jak nigdy od 4 dni mam bóle podbrzusza a dokładnie kucie w lewym jajniku a czasem prawym , ( niekiedy bóle wystepują tak jak na miesiączke ) piersi zaczeły mnie pobolewać lekko , strasznie jem jak nigdy , czasami wstając rano mam mdłości ale tłumacze sb ze to wina moze klimatu pogody jaka teraz jest . Co myślicie o tym dziewczyny czy mogła bym być w ciąży ?

‹‹ 155 156 157 158 159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ