Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie wyszło naturalnie z ciążą trochę zaskoczona byłam ale pozytywnie test zrobiłam 6 dni po spodziewanej miesiaczce - pozytywny , drugi dla pewności - pozytywny i krew robiłam w 5 tygodniu i chyba 4 dniu ciazy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
blondyna5555 wrote:U mnie ciąża ta jest do trzech razy sztuka, to moja trzecia ciąża i dotrwam do końca, bardzo w to wierzę że się tym razem uda
i tak trzymaj grunt to pozytywne myslenie moj maly jeszcze w brzuchu a juz pokazuje jakies cechy tatusia (np trzymanie rak za glowa ) oczywiscie byl baaardzo grzeczny na USG (bylismy we wtorek)blondyna5555, nowatorka lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj wieczorem pierwszy raz się utwierdziłam w tym, że to co czuje to ruchy dziecka! Oglądałam film i czułam takie dość mocne puknięcia kilka cm nad linią majtek i mówię do mojego kochanego "dzisiaj to jest jakies szalenstwo, nie wierze ze tego nie widać na skórze" i podnosze bluzkę i w tym momencie się na środku brzucha, lekko po stronie lewej pojawiło takie uwypuklenie , na sekundę, kilku mm!!! Potem jeszcze dwa razy to było widać. Obydwoje w szoku bylismy Zaczełam piszczeć i sie smiać i sie kruszyna uspokoiła ale teraz wiem, że sobie nie wkręcam tych ruchów:D Megaaa!!!!
Musialam sie tym podzielićania181111, taka ja lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Od pierwszego dnia mialam wrazenie, ze czuje cos troche inaczej niż takie typowe ruchy jelit, jakis tydzien temu to bylo takie pulsowanie podobne do drgania mięsnia, 2,3 dni pozniej wrazenie "pękających bąbelków" a od przedwczoraj już puknięcia. Ten tydzien temu myslalam, ze sobie wmawiam i wkręcam, w sumie do wczoraj tak myslałam (wydawalo mi się za wczesnie na ruchy) ale mam potwierdzenie dzięki tym wypukłosciom. Pewnie nózki to były:D Mega uczucie i wrażenie
ania181111, taka ja lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić