Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dalile dokładnie tez to zauważyłam jak tylko jestem głodna mam mdłości, odkąd zaczęłam często jeść i starać się nie dopuścić do głodnego żołądka mdłości jak makiem odjął mdłości są o wiele mniejsze za to zaczęło mi dokuczać inny objaw zawroty głowy,niewiem juz co lepsze
taka ja lubi tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Natiiiii jejjjj jak Ci zazdroszczę piękne chwile ciekawe czy ja rozpoznam ruchy dziecka
ja ruchy zaczelam rozpoznawac dopiero w 17stym tyg ale napewno rozpoznasz to takie mile laskotanie (cos jak drganie miesni) i przelewanie sie w brzuchu (jesli chodzi o mnie) nasz maly lubi wieczorami 'pogadac' sobie z mama (jak juz w lozku leze) on sie porusza troche, ja go glaszcze, ruchy sie powtarzaja i tak w kolko cos cudownego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 11:18
ania181111, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny mam do Was pytanie, czy Wasze piersi zmieniły się przed terminem @ w cyklu, w którym udało się zajść w ciąże? nie chodzi mi tylko o ich bolesność, ale bardziej o wygląd ( ciemniejące sutki, otoczka wokół sutka itp.).
z góry dziękuję za odpowiedź :)pozdrawiam -
I mnie bolały inaczej niż na @ .... tzn tylko sutki ale w taki dziwny klujacy sposób to mnie zastanawialo czemu mnie tak piersi bola;)a czy się zmieniły ? Nieee były takie same ... teraz dopiero się zmieniły[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześć dziewczyny, chciałam Wam napisać jakie ja miałam objawy ciąży jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki. Praktycznie na samym początku pojawiła się suchość oczu, a noszę soczewki, więc jest to dla mnie łatwo i szybko zauważalne. Dodatkowo suchość skóry. Śluz był grudkowaty, tak jakby w kremowym śluzie znajdowały się grudki tego rozciągliwego. Dodatkowo ból pleców pojawił się zdecydowanie wcześniej niż na normalną miesiączkę. Przez 2 dni miałam problemy z oddychaniem, jakby mi ktoś naciskał na krtań (takie uczucie jakbyście zapięły kołnierzyk od za ciasnej koszuli) i miałam zadyszkę. Już bliżej spodziewanej miesiączki w nocy obudził mnie skurczowy ból brzucha. Po terminie spodziewanej miesiączki zaczęło się już mocniejsze ciągnięcie w brzucho i mdłości. Piersi nie bolały mnie wcale, ale miałam wrażenie, że sutki są jakieś inne, jakby bardziej odstające.
Co do mdłości to ja mam trochę inaczej niż Wy, póki rano nic nie zjem, to czuje się świetnie, a zaraz przy śniadaniu się zaczynają Często bardziej muli mnie właśnie po posiłkach.
Aha, test zrobiłam w 11 dpo ale zobaczyłam dosłownie cień cienia. Wg ost usg ciąża jest starsza o 4 dni, ale nie przywiązuję się jeszcze do tych tygodni, bo wszystko może się jeszcze zmienić.ania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy staramy sie od 7 cykli, dzis 7 dnień po owulacji odczuwam delikatne pulsujace ciagniecie w lewym jajniku (nigdy przedtem nie mialam czegos takiego)i bol kregosłupa w odcinku krzyzowym, ehh mam nadzieje ze to początek czegos dobrego, oby tylko nie było @.