Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poprzednich ciążach wogole nie miałam objawów, skończyło się jak skończyło dlatego cieszę się że mam tyle objawów teraz mimo że się męczę cały dzień
Też pewnie bym się stresowala jakbym nie miała żadnych.
U mnie najgorzej co znoszę to właśnie chodzenie do toalety, za każdym razem boje się ze zobaczę krew. To mnie tylko stresuje, tylko albo aż
Ja mam tyle objawów ze mogę się podzielić
Mdłości, często oddawanie moczu, bolące i ciężkie piersi, zaparcia, ból brzucha raz z prawej raz z lewej strony ale taki ból ze czuje jakby mi się skóra ciągła w bok, a teraz tez doszło spanie, zawsze lubiłam leżeć na boku, czy to na prawym czy na lewym boku, teraz musze spać tylko na plecach, bo jak śpię na boku po chwili zaczyna mi ta strona dretwiec. A na plecach ciężko mi się wyspać
Tak więc rozdaje objawy która chceania181111 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Mnie kiedyś kilku lekarzy nastraszyło, że brak mdłości, albo jakichkolwiek objawów to bardzo źle, wiele razy jak leżałam z ciążą zagrożoną mi to powtarzali, dlatego tak schizuje Tak mi to wryli w pamięć a jak do tego dochodzi ból krzyża i brzucha to myślę, że już po mnie
Mnie chciałam nikogo schizować z brakiem mdłości, bo sama ich nie mam choć wolałabym je mieć.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dalile wrote:No dobrze, ale to temat o objawach Elvi
Niby tak, ale dziewczyny nie tylko o objawach tu piszą i rozmawiają, wspierają się też także czuje się urażona, że przez mój komentarz mi się dostało a innym jakoś nie wytykasz, że piszą o innych sprawach. -
O mamo, gdzie ja komukolwiek coś wytknęłam? Bardzo jestem ciekawa tego posta.
Po prostu uważam, że w temacie o objawach pretensje, że ktoś pisze o swoich objawach i są one komentowane (bo ktoś się mógłby wystraszyć) są niezrozumiałe
Wiele z nas się boi, ale to znaczy, że mamy przestać rozmawiać? Nikt nikogo nie straszy przecież. Jedna mają tak, drugie siak i chcemy tylko wymieniać się spostrzeżeniami ze sobą.
Nie zauważyłam, żebym komukolwiek zwracała uwagę, ani komukolwiek narzucała o czym ma rozmawiać.
Jeśli tak to odebrałaś, to się nie zrozumiałyśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 13:33
-
Że ciałko żółte ciążowe na jajniku wytwarza progesteron i estrogeny, czyli wszystko jest dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:22
ania181111 lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Jak straszny jest ten ból? Ogólnie kłucie i uczucie rozciagania jest normalne ale tez zalezy jak bardzo nasilone są te objawy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
To pewnie z lewego jajnika była owulacja Taki sporadyczny, chwilowy ból jest ok, jesli ból by się utrzymywal dość dlugo, jesli by nie pozwalał funkcjonować i by czuło się skurcze to automatycznie trzeba się zgłosić do lekarza. Takie chwilowe pobolewania nie są niczym złym, też to miałam jakoś w 6tygodniu.
ania181111 lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić