Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Ruzia to teraz trzymam za ciebie kciuki!!
 ja tez mialam Termin @ 25.12 i nic. Ale tak jak pisalam robilam kilka testow wszystkie byly negatywne.  Dopiero Dzisiaj rano byl pozytywny ale kreska nie byla tez super cie mna 
To byl w sumie tez Pierwszy cykl jak probowalismy. Wczesniej bralam okolo 10 lat tabletki A odstawilam we wrzesniu.
Od trzech dni Boli mnie tez ciagle glowa...
Trzymam kciuki! Zrob najlepiej jutro test A jak bedzie negatywny to za kolejne 2-3 dni i daj znac!
                                Ania - 

Ania26_1989 wrote:Hej dziewczyny! Jezeli ktorejs z was to wesprze to u mnie bylo tak:
W sumie czulam jakos ze jestem w ciazy, czasem pobolewal mnie brzuch, czasem odrzucilo mnie od kawy lub slodkiego, piersi jakies inne byly, ale testy negatywne wychodzily przed @. Jak @ nie przyszla zrobilam znowu testy ale dalej negatywne... juz myslalam ze cos ze mna jest. Dopiero Dzisiaj 7dni po spodziewanej @ test nagle wyszedl pozytywny... nie wiem jak to mozliwe Bo jeszcze we wtorek byl negatywny. Takze glowa do gory jezeli test jest negatywny - Zrobcie kolejny za kilka dni
Ja to w sumie dopiero sie zdecydowalam na zrobienie testu kiedy @ spoznial sie prawie miesiac juz
 no i dwa pozytywne wtedy wyszly, (robilam je w weekend) no i rzecz jasna po niedzieli poszlam wtedy robic 2x bete
                                 - 

Ruzia wrote:Cordy - gratuluję Ci serdecznie!
 Na pewno ta dieta warzywna przez kilka dni dzidzi nie zaszkodziła, wręcz przeciwnie 
 Oby u mnie był ten sam powód poprawy cery 
tylko pozazdrosic dziewczyny! ja przezywalam koszmar w pierwszym trymestrze jesli chodzi o cere, dopiero w polowie II trymestru zaczela mi sie poprawiac.. teraz nie jest tak tragicznie
  12stego wchodzimy na ostatni etap (upragnione ostatnie 3 mies do spotkania z naszym maluszkiem)
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyDziewczyny, na ovu zaznaczylo mi 6 dzien wzrastania temperatury. Dzis mam najwyzsza temp z dotychczasowych - 36.8 stopnii. 31 dzien cyklu po odstawieniu tab anty. Nie wiem dlaczego zaznaczylo mi ze ovu mialam 26dnia cyklu. Mierze tylko temperature..
To dobrze wrozy?
Ah i wczoraj zaobserwowalam mocne uplawy? Wrecz lecialo ze mnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 08:09
 - 

Ann zycze ci fasolkiale uplawami czy sluzem bym sie nie kierowala. W zaciazonym cyklu mialam sucho jak na pustyni. Dopiero pod koniec 3 miesiaca pojawilo sie troche sluzu ale to tez nie wiem czy nie przez progesteron dopochwowy ktory sie rozpuszcza

Co do cery to mi ostatnio jakies prychole powylazily
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 22:16
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Dalile wrote:Ostatnie 4 dni to koszmar.. 3 dni migreny a wczoraj tak wymiotowałam, że młody to mnie chyba zabić chiał.
Na szczęście dziś już jest ok... tylko śniło mi się, że zaczęłam krwawić
Prenatalne za 9 dni, zobaczę bąbelka.
Witam w 12 tygodniu!
Mi też się śniło że krwawie - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyCiazy brak. Okresu brak. Pozytywnego myslenia - brak.
33 dzien cyklu przy cyklach 28-dniowych.
8 dzien podwyzszonej temperatury i 8 dni po niby owulacji (ovufriend tak mi wyznaczyl sugerujac sie sama temperatura wiec raczej malo miarodajny objaw).
Kiedy radzicie zglosic sie po duphaston na wywolanie miesiaczki?