Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruzia to teraz trzymam za ciebie kciuki!! ja tez mialam Termin @ 25.12 i nic. Ale tak jak pisalam robilam kilka testow wszystkie byly negatywne. Dopiero Dzisiaj rano byl pozytywny ale kreska nie byla tez super cie mna
To byl w sumie tez Pierwszy cykl jak probowalismy. Wczesniej bralam okolo 10 lat tabletki A odstawilam we wrzesniu.
Od trzech dni Boli mnie tez ciagle glowa...
Trzymam kciuki! Zrob najlepiej jutro test A jak bedzie negatywny to za kolejne 2-3 dni i daj znac!Ania -
Ania26_1989 wrote:Hej dziewczyny! Jezeli ktorejs z was to wesprze to u mnie bylo tak:
W sumie czulam jakos ze jestem w ciazy, czasem pobolewal mnie brzuch, czasem odrzucilo mnie od kawy lub slodkiego, piersi jakies inne byly, ale testy negatywne wychodzily przed @. Jak @ nie przyszla zrobilam znowu testy ale dalej negatywne... juz myslalam ze cos ze mna jest. Dopiero Dzisiaj 7dni po spodziewanej @ test nagle wyszedl pozytywny... nie wiem jak to mozliwe Bo jeszcze we wtorek byl negatywny. Takze glowa do gory jezeli test jest negatywny - Zrobcie kolejny za kilka dni
Ja to w sumie dopiero sie zdecydowalam na zrobienie testu kiedy @ spoznial sie prawie miesiac juz no i dwa pozytywne wtedy wyszly, (robilam je w weekend) no i rzecz jasna po niedzieli poszlam wtedy robic 2x bete -
Ruzia wrote:Cordy - gratuluję Ci serdecznie! Na pewno ta dieta warzywna przez kilka dni dzidzi nie zaszkodziła, wręcz przeciwnie Oby u mnie był ten sam powód poprawy cery
tylko pozazdrosic dziewczyny! ja przezywalam koszmar w pierwszym trymestrze jesli chodzi o cere, dopiero w polowie II trymestru zaczela mi sie poprawiac.. teraz nie jest tak tragicznie 12stego wchodzimy na ostatni etap (upragnione ostatnie 3 mies do spotkania z naszym maluszkiem) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, na ovu zaznaczylo mi 6 dzien wzrastania temperatury. Dzis mam najwyzsza temp z dotychczasowych - 36.8 stopnii. 31 dzien cyklu po odstawieniu tab anty. Nie wiem dlaczego zaznaczylo mi ze ovu mialam 26dnia cyklu. Mierze tylko temperature..
To dobrze wrozy?
Ah i wczoraj zaobserwowalam mocne uplawy? Wrecz lecialo ze mnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 08:09
-
Ann zycze ci fasolkiale uplawami czy sluzem bym sie nie kierowala. W zaciazonym cyklu mialam sucho jak na pustyni. Dopiero pod koniec 3 miesiaca pojawilo sie troche sluzu ale to tez nie wiem czy nie przez progesteron dopochwowy ktory sie rozpuszcza
Co do cery to mi ostatnio jakies prychole powylazilyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 22:16
-
nick nieaktualny
-
Dalile wrote:Ostatnie 4 dni to koszmar.. 3 dni migreny a wczoraj tak wymiotowałam, że młody to mnie chyba zabić chiał.
Na szczęście dziś już jest ok... tylko śniło mi się, że zaczęłam krwawić
Prenatalne za 9 dni, zobaczę bąbelka.
Witam w 12 tygodniu!
Mi też się śniło że krwawie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiazy brak. Okresu brak. Pozytywnego myslenia - brak.
33 dzien cyklu przy cyklach 28-dniowych.
8 dzien podwyzszonej temperatury i 8 dni po niby owulacji (ovufriend tak mi wyznaczyl sugerujac sie sama temperatura wiec raczej malo miarodajny objaw).
Kiedy radzicie zglosic sie po duphaston na wywolanie miesiaczki?