Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Znalazłam parę dni temu to forum lecz jakoś nie miałam odwagi napisać. Czytałam większość postów ale zbytnio nie może żadnego dopasować do swojej sytuacji. Moje objawy to ból jajników ale nie cały czas lecz tylko w momencie tak jakby zgniatania tego jajnika kiedy np zginął się siadam wstaje lub biorę nogi pod aiebie, bol piers, uczucie pełnego brzucha w dole okolicy i jego bol lecz nie jest to taki bol jak przed miesiączka. Tym bardziej ze do miesiączki mam jeszcze ponad tydzień. Kiedy zadzwoniłam do rejestarcji mojej przychodni aby się zapisać do lekarza pani przestarszylam mnie ze może to być torbiel jajnika lecz nie miałam wtedy jeszcze reszty objawów i powiedziałam jej tyło o tym bólu. Nie ukrywam ze bardzo mnie przestraszyła i zdziwiła bo jest młoda osoba i przy wcześniejszej wizycie wszystko było wporzadku A była ona w wakacje. Czy mogłybyscie mi powiedzieć. Czy któraś z Was miała może podobna sytuacje?Dominika
-
blondik nie miałam takiej sytuacji wiec bardzo cięzko mi doradzić...A od kiedy (od którego dnia cyklu) masz te bóle jajników ? Jeżeli zapisałaś się do lekarza, to nie denerwuj się. Pójdziesz na wizytę i wszystko się wyjaśni. Wydaje mi się, że na objawy ewentualnej ciąży moze być ciut za wcześnie u Ciebie, no ale znawcą nie jestem bo jeszcze w ciąży nie byłam
-
Hey dziewczyny moja temp świruje wczoraj było 36.6 dziś 37,10 . Ryczeć mogę na zawołanie,bół piersi nie do opisania(prędzej tak nie bywało) a powiem że przy poprzednich @ temp spadała do 36.3-4 ...5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
Torbiel moze byc nawet poowulacyjna. W pierwszych tyg ciąży czasem na jajniku powstaje torbiel po pękniętym pęcherzyku Graffa.
Taki bol nie musi swiadczyc o torbielach, torbiele czesto nie daja zadnych objawow - poza tym, nawet jesli to torbiel, to nie są to grozne rzeczy, torbiel nie jest niczym strasznym, czesto samo zanika lub przy unormowaniu hormonowBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Czesc dziewczyny!, ja aktualnie jestem w 31 dc, 8 dni po ovu, do tej pory mialam cykle 27-29 dni w tym meisiacu chyba przez przeziebienie mialam bardzo pozno ovu 24 dc( potwierdzona testami), mowiac sczzerze dziwnie sie czuje w tym cyklu obstawiam ze @ powinnam dostac za ok 5 dni, jak narazie temp ok 37st caly czas, 3 dziien mam mldosci lekkie ( chociaz jak dla mnie to za wczesnie zeby cos sugerowaly), pulsujacy lekki bol lewego jajnika i czasami lekki bol podbrzusza, piersitylko prawa piers lekko boli z boku jak dotykam. Do tej pory zazwyczaj tydzien pred ovu mialam dosc mocne bole jajnika, bole piersi a w tym cyklu wszystko sie poprzewracalo chyba osiwieje .... Miłego wieczoru
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Claudi zerkę, ale później bo cyrki się u mnie dzieją
Aniu niestety ja nie jestem w stanie Ci pomóc w tej kwestii. A może zadzwoń do swojego ginekologa ?
Słuchajcie rozbawie Was teraz do łez. Wyniku bety rano dalej nie było, więc poszłam do medicoveru się zapytać co jest grane. Po wielu poszukiwaniach i telefonach do diagnostyki okazało się, że ktoś ZGUBIŁ MOJĄ KREW! Babka z którą gadałam aż zbladła i powiedziała że zaraz mi pobierze i krew wyśle na CITO aby wynik był dziś wieczorem ! Hahahahahaha skoro mam takiego pecha to i ta beta będzie negatywna ! -
kamika23 wrote:Claudi zerkę, ale później bo cyrki się u mnie dzieją
Aniu niestety ja nie jestem w stanie Ci pomóc w tej kwestii. A może zadzwoń do swojego ginekologa ?
Słuchajcie rozbawie Was teraz do łez. Wyniku bety rano dalej nie było, więc poszłam do medicoveru się zapytać co jest grane. Po wielu poszukiwaniach i telefonach do diagnostyki okazało się, że ktoś ZGUBIŁ MOJĄ KREW! Babka z którą gadałam aż zbladła i powiedziała że zaraz mi pobierze i krew wyśle na CITO aby wynik był dziś wieczorem ! Hahahahahaha skoro mam takiego pecha to i ta beta będzie negatywna !
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
No ja dostałam nerwowego śmiechu tam xD No ale pobrali krew, zobaczymy czy wyniki będa wieczorem tak jak obiecali.
Cludi już nie widzę Twojego wykresu
Kasiak no to jeszcze pare dni do @ masz, ale objawy moze są obiecujące Ciężko powiedzieć. Tak jak widzisz mi do tej pory nie wyszedł pozytywny test, już 6 dni spóźnienia @ a objawy też mam podobne do Twoich
Lusia i blondik jak u Was ? -
kamika23 wrote:Claudi zerkę, ale później bo cyrki się u mnie dzieją
Słuchajcie rozbawie Was teraz do łez. Wyniku bety rano dalej nie było, więc poszłam do medicoveru się zapytać co jest grane. Po wielu poszukiwaniach i telefonach do diagnostyki okazało się, że ktoś ZGUBIŁ MOJĄ KREW! Babka z którą gadałam aż zbladła i powiedziała że zaraz mi pobierze i krew wyśle na CITO aby wynik był dziś wieczorem ! Hahahahahaha skoro mam takiego pecha to i ta beta będzie negatywna !
Takie rzeczy to tylko w Polsce ;/ Jednak 3mam kciuki za pozytywny wynik. Wysłałam jeszcze razkamika23 lubi tę wiadomość
5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
Dawno mi się tak czas nie dłużył, już prawie spać nie mogę - tak się nie mogę doczekać środowej wizyty - z jednej strony związane jest to z jakiś stresem, czy wszystko jest w porządku z dzidzi - jak mi piszecie o swoich objawach to ja aż mam wątpliwości czy ja na pewno jestem w ciąży, bo tak spokojnie przebiega... z drugiej po prostu nie mogę doczekać się widoku ekranu usg już nawet mąż w pracy kombinuje, żeby zrobić wszystko aby wziąć wolne, tak fajnie się złożyło, że wizyta idealnie przed dniem babci i dziadka - można rodzicom przekazać wiadomość iż mają powodu do wielkiego świętowania tego dnia
-
kamika23 wrote:No ja dostałam nerwowego śmiechu tam xD No ale pobrali krew, zobaczymy czy wyniki będa wieczorem tak jak obiecali.
Cludi już nie widzę Twojego wykresu
Kasiak no to jeszcze pare dni do @ masz, ale objawy moze są obiecujące Ciężko powiedzieć. Tak jak widzisz mi do tej pory nie wyszedł pozytywny test, już 6 dni spóźnienia @ a objawy też mam podobne do Twoich
Lusia i blondik jak u Was ?
Nieźle cyrki z tą krwią.
Powiem Ci że jestem strasznie ciekawa tego wyniku.
Na pewno będzie pozytywny . Trzymam za Ciebie kciuki.