Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiak, fajnie ,ze nie jestem sama:) moze los sie do nas usmiechnie:)
mnie wlasnie to zastanawia bo zawsze czulam jeden jajnik w miesiacu, a jesli drugi to minimalnie, i tak naprzemiennie. A teraz dwa i to takie uklucia jakby ktos nagle wbil igle i wyjal, no i to cos w macicy, bo nie takie typowo @. Tylko u mnie do @ tydzien jeszcze. -
Czarnula ja miałam i dalej mam objawy bardzo podobne do Twóich, też takie kłucie w jajnikach itd....a już 7 dni spóźnia się @. Niestety i testy i wczorajsza beta mówią mi że to nie ciążą, tylko pewnie bardzo mi się rozregulował obecny cykl...nigdy tak nie miałam, ale dłużej nie moge sobie wkręcać że to ciąża.
Mam nadzieje że u Ciebie będzie pozytywny teścik szybko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Piszę pierwszy raz.
To mój trzeci cykl w którym NIE czekam na @.
Do terminu miesiączki pozostały 3 dni.
Samopoczucie jak przed okresem... Jedno co mnie zastanowiło to ból jajnika nie tylko w czasie okołoowulacyjnym ale także później. Praktycznie od połowy cyklu czuję ból jajników, pachwin i podbrzusza.
Czekam.
Pozdrawiam
-
kamika23 wrote:Czarnula ja miałam i dalej mam objawy bardzo podobne do Twóich, też takie kłucie w jajnikach itd....a już 7 dni spóźnia się @. Niestety i testy i wczorajsza beta mówią mi że to nie ciążą, tylko pewnie bardzo mi się rozregulował obecny cykl...nigdy tak nie miałam, ale dłużej nie moge sobie wkręcać że to ciąża.
Mam nadzieje że u Ciebie będzie pozytywny teścik szybko
Kamilka a ja caly czas trzymam za ciebie kciuki.
Tak sobie myślę że może z wynikami też się pomylili skoro zgubili poprzedniego twoją krew.Szotka lubi tę wiadomość
-
ja wzdęcia miałam dosłownie od samego początku, mniej wiec już około 3 tygodnia ciąży i trwają do dziś czyli już prawie miesiąc - przy czym odpowiednia dieta mi czasami ułatwia życie, ale wiadomo jak to jest przy zachciankach - ciężko odpowiednio się odżywiać
-
Czas ... ile byśmy czasami dały żeby go przyspieszyć, tak o tydzień przesunąć do przodu, żeby już było wiadomo - wiem po sobie też tak mówiłam - miałam tydzień wolnego wtedy i stwierdziłam, że może mi to wolne całe minąć ale ja chce już coś wiedzieć
-
cześć Dziewczyny my po raz pierwszy jestesmy w piatym tygodniu ... czekamy ... do lekarza idziemy za 4, 5 tygodni . stresuje się troche.
cycki mnie nie bolą ale jestem jakaś taka zmęczona i zadyszkę mam po przejściu szybko kilkunastu metrów . trzymam za Was i za siebie kciukiMo