Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W środę do lekarza okaże się co i jak. Testu nie robiłam ale raczej się zdecyduje. Wczoraj od rana bolała mnie głowa i miałam mdlosci i bez powodu w sumie się rozplakalam co u mnie bardzo dziwne ale nad tym nie panowałam. Może to coś z ta pogoda. Dzis juz normalnie bol jajnika ustąpił. Zostało uczucie pełnego brzucha i dziś lekki jego bol.Dominika
-
Kamika i jak wyniki?? nie trzym nas dalej w niepewnosci, mam nadzije ze Wszystko OK.
Moje mocne postanowienie w pt planowany termin @ obiecalam sobie ze nie zatestuje do tego momentu, chyba apteki bede szerokim łukiem omijac ehh nie mam silnej woli:)
Mowiąc dosłownie dzis mnei zalało myslalam ze to a a tam biały wodnisty sluz, zazwyczaj przed @ mialam suchutko a tu potop:). I chyba moja podswiadomosc swiruje bo juz 3 noc z rzędu śni mi sie dzieciątko:)
Blondika ja tez tak mialam przez 2 ostatnie dni lewy jajnik lekko dawał o sobei znac i dodatkowo bole podbrzusza a dzis jak reka odjął, jedyne co to jestem ciagle gloda i jak zwykle przed @ mam ochote na slodycze wiec gdzies tam w swiadomosci mam ze pewnie bedzie jak zwykle, chociaz w tym miesiacu czuje sie kompletnie inaczejLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Mi jeszcze piersi dodatkowo urosły gdzieś o jeden rozmiar. Dopiero teraz jak się ubrałam to zwróciłam na to uwagę. I są mega nabrzmiale. Najgorsza to na niepewność. U mnie pewnie też będzie jak zawsze tylko martwię się tym bólem jajnika. Bardzo mnie to przestraszyłoDominika
-
Dzisiaj znowu dostaje do głowy ... jutro mam wizytę ... zamiast się cieszyć to strasznie się boję, zdaje sobie sprawę, że przecież 3 tyg temu na wizycie lekarz wykluczył u mnie ciążę ... 1,5 tygodnia temu potwierdziła się testem nie jednym, z różnych firm... (to było i tak bardzo późno jak na pozytywny wynik), więc boję się że coś jest nie tak, dziewczyny czy ten strach jest normalny??
-
Lusia, jeżeli tyle testów wyszło Ci pozytywnych to raczej nie masz się czy martwić. A zrobiłaś wkońcu betę ? Byłabyś spokojniejsza widząc ich przyrost. Poza tym skoro wizyta już jutro to ciesz się Nie możesz się tak stresować, bo to Ci tylko szkodzi
Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych, chcę napisać do Ciebie na priv bo mam pytanie -
Bety nie mam, dopiero od dzisiaj mam trochę wolnego od pracy, ale stwierdziłam, że w sumie nie ma sensu lecieć na badanie skoro wynik byłby dopiero jutro a jutro i tak będzie w końcu wiadomo coś więcej po długo oczekiwanej wizycie. Bardzo miło mieć tutaj w Was wsparcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane powiedzcie mi prosze, czy po zaplodnieniu przed trminem okresu bolaly was jajniki i kulo w miejscu macicy? Od kilku dni wlasnie tak dziwnie czuje, a nie przypominam sobie zebym przed okresem tak miala, jajniki zawsze dokuczaly w czasie okolo owu, a w tym miesiacu bolaly w trakcie @ i krotko po. Kuje mnie nagle i krotko , raz z jednej raz z drugiej strony, czasem tez w macicy wlasnie, i takie dziwne uczucie napiecia, moze wczesniej mialam ovu? Staramy sie ponad dwa lata , cykl taki na luzaka bez pomiarow. jestem na clo, bylam w ciazy lat temu no ale zapomnialam jak to jest. Nakrecac sie nie nakrecam, po prostu czuje sie tam inaczej niz zwykle.
-
Hej Czarnula ja mam podobnie w tym cyklu pare dni po @ mialam bol jajników taki jaki zwykle mam w czasie ovu, teraz o dziwo ovu bez zadnych objawów tylko test +), a od 6 dp pobolewal mnie lewy jajnik, teraz mam 9 dp i jajnik przestalam czuc ale wlasnie mam takie pulsacyjny krotki bol w macicy, dzis nawet dosc mocny, eh nie wiem czy ta sa jakies pozytywne objawy w tym przypadku napewno nigdy wczesniej ich nie mialam w tym czasie.
Do @ 3 dni a czuje sie kompletnie inaczej w tym cyklu niz w poprzednichLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY