X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • blondinka Nowa

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę do lekarza okaże się co i jak. Testu nie robiłam ale raczej się zdecyduje. Wczoraj od rana bolała mnie głowa i miałam mdlosci i bez powodu w sumie się rozplakalam co u mnie bardzo dziwne ale nad tym nie panowałam. Może to coś z ta pogoda. Dzis juz normalnie bol jajnika ustąpił. Zostało uczucie pełnego brzucha i dziś lekki jego bol.

Dominika :)
  • Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika i jak wyniki?? nie trzym nas dalej w niepewnosci, mam nadzije ze Wszystko OK.

Moje mocne postanowienie w pt planowany termin @ obiecalam sobie ze nie zatestuje do tego momentu, chyba apteki bede szerokim łukiem omijac ehh nie mam silnej woli:)

Mowiąc dosłownie dzis mnei zalało myslalam ze to a a tam biały wodnisty sluz, zazwyczaj przed @ mialam suchutko a tu potop:). I chyba moja podswiadomosc swiruje bo juz 3 noc z rzędu śni mi sie dzieciątko:)

Blondika ja tez tak mialam przez 2 ostatnie dni lewy jajnik lekko dawał o sobei znac i dodatkowo bole podbrzusza a dzis jak reka odjął, jedyne co to jestem ciagle gloda i jak zwykle przed @ mam ochote na slodycze wiec gdzies tam w swiadomosci mam ze pewnie bedzie jak zwykle, chociaz w tym miesiacu czuje sie kompletnie inaczej

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:(
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiak labolatorium mnie trzyma w niepewności. Nawet nie mogę się zalogować. Ostatnio po 16 juz się logowałam a teraz cisza...

ckaidqk34aroni5a.png
  • blondinka Nowa

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeszcze piersi dodatkowo urosły gdzieś o jeden rozmiar. Dopiero teraz jak się ubrałam to zwróciłam na to uwagę. I są mega nabrzmiale. Najgorsza to na niepewność. U mnie pewnie też będzie jak zawsze tylko martwię się tym bólem jajnika. Bardzo mnie to przestraszyło

Dominika :)
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny niestety beta ujemna...nie wiem co w takim razie się ze mną dzieje

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh... przykro mi, mimo wszystko do lekarza trzeba się wybrać i dowiedzieć się dlaczego takie objawy i co się z Tobą dzieje

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    dziewczyny niestety beta ujemna...nie wiem co w takim razie się ze mną dzieje

Ojej jaka szkoda byłam pewna że wyjdzie pozytywnie.
    To musisz tak czy siak szybciutko do lekarza.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety. Mam wizytę na 1 lutego. Wcześniej nie mam szans się dostać, a nie chce zmieniać ginekologa. Zobaczymy jak bedzie z tą @

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj znowu dostaje do głowy ... jutro mam wizytę ... zamiast się cieszyć to strasznie się boję, zdaje sobie sprawę, że przecież 3 tyg temu na wizycie lekarz wykluczył u mnie ciążę ... 1,5 tygodnia temu potwierdziła się testem nie jednym, z różnych firm... (to było i tak bardzo późno jak na pozytywny wynik), więc boję się że coś jest nie tak, dziewczyny czy ten strach jest normalny??

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia, jeżeli tyle testów wyszło Ci pozytywnych to raczej nie masz się czy martwić. A zrobiłaś wkońcu betę ? Byłabyś spokojniejsza widząc ich przyrost. Poza tym skoro wizyta już jutro to ciesz się ;) Nie możesz się tak stresować, bo to Ci tylko szkodzi :P

Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych, chcę napisać do Ciebie na priv bo mam pytanie ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety nie mam, dopiero od dzisiaj mam trochę wolnego od pracy, ale stwierdziłam, że w sumie nie ma sensu lecieć na badanie skoro wynik byłby dopiero jutro a jutro i tak będzie w końcu wiadomo coś więcej po długo oczekiwanej wizycie. Bardzo miło mieć tutaj w Was wsparcie :-)

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to twój dzień cyklu ? Bo zastanawiam się czy ginekolog już coś zobaczy u Ciebie na USG.

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    45 juz albo dopiero ;-) a moje cykle to byly 26 dniowe i jeszcze nigdy na @ nie spóźnił mi się dłużej niż o 2 dni

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:22

Lusia_M lubi tę wiadomość

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również 3mam kciuki :) U mnie to już chyba przesądzone, choć @ nadal nie ma.

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w samo południe ;-)

Szotka lubi tę wiadomość

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:22

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka jeśli czytalaś moje posty tutaj to wiesz dlaczego szans nie widzę:P Wczorajsza beta negatywna :(

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi prosze, czy po zaplodnieniu przed trminem okresu bolaly was jajniki i kulo w miejscu macicy? Od kilku dni wlasnie tak dziwnie czuje, a nie przypominam sobie zebym przed okresem tak miala, jajniki zawsze dokuczaly w czasie okolo owu, a w tym miesiacu bolaly w trakcie @ i krotko po. Kuje mnie nagle i krotko , raz z jednej raz z drugiej strony, czasem tez w macicy wlasnie, i takie dziwne uczucie napiecia, moze wczesniej mialam ovu? Staramy sie ponad dwa lata , cykl taki na luzaka bez pomiarow. jestem na clo, bylam w ciazy lat temu no ale zapomnialam jak to jest. Nakrecac sie nie nakrecam, po prostu czuje sie tam inaczej niz zwykle.

• Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Czarnula ja mam podobnie w tym cyklu pare dni po @ mialam bol jajników taki jaki zwykle mam w czasie ovu, teraz o dziwo ovu bez zadnych objawów tylko test +), a od 6 dp pobolewal mnie lewy jajnik, teraz mam 9 dp i jajnik przestalam czuc ale wlasnie mam takie pulsacyjny krotki bol w macicy, dzis nawet dosc mocny, eh nie wiem czy ta sa jakies pozytywne objawy w tym przypadku napewno nigdy wczesniej ich nie mialam w tym czasie.

Do @ 3 dni a czuje sie kompletnie inaczej w tym cyklu niz w poprzednich

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:(
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ