X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :)no to fajnie ;) mojego faceta siostra ma córkę i ona jak od nas przychodzi to pokazuje na mój brzuch i mówi " wujo, Ciocia i dzidziuś " A jak jej pokazywalam ze dla dzidziusia ubranka mam to wszystkie calowala :) ma 2,5 roku :)

taka ja, DomiTomi lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaki male to sa bezbledne :D a ja ciuszki mam jeszcze po naszej corce mam posegregowane rozmiarami ktore sa dobre lub nowe bo takie tez po corce mam to tez zaglada oglada ;) ja mowie ze wozek bede musiala oxswiezyc a mala mowi ze ona juz ma dla dzidzi i pokazuje na wozek dla lalek xD

ania181111 lubi tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dzieciaki są słodkie :)
    ja po wizycie u P. Dr . Wszystko jest ok :)
    mam lekką niedokrwistość i dostałam żelazo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super ze wszystko ok, oby tak dalej ;) ja mam wizyte 31.03 dopiero i juz sie doczekac nie moge ;)

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Już mam dość leczenia tego zęba ... No ale jak trzeba :/
    W Agata Meble mają teraz fajne promocje:) na szafy , szafki itd
    my łóżeczko kupimy dopiero w maju i zamawiamy na allegro :) jakoś tak wcześnie kupować trochę się boję :P
    Od maja zacznę szykować małej kącik :)

wiesz ja mam termin na poczatek kwietnia, juz jest marzec a ja nadal bez lozeczka :p

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Nie strasz bo już mam tyle dla niej rzeczy ze szok :P
    Ale by była niespodzianka jak by był chłopiec :D
    Jak się czujesz ? Wy to już zaraz się zobaczycie :)
    Ten czas tak szybko leci :) jeszcze niedawno zobaczyłam dwie kreski A tutaj już połowa ciazy ;)

a no czuje siee jak slonica xD straszliwie sie mecze po schodach i musze sb drzemki robic w ciagu dnia, czuje juz ze malemu zaczyna byc ciasno bo tak sie czasem prezy ze szok :) ale mimo wszystko to takie przyjemne uczucie. Jednyne co mi doskwiera to wiecznie przymale ubrania :D no i zapuchniete nogi :(

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz się czuje jak słonica a jeszcze polowy nie ma. Wszystko takie wielkie z cyckami na czele a one skubane ciągle rosną.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jeżeli chodzi o piersi to też mam wielkie :/ na szczęście nie bolą jak na początku :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    wiesz ja mam termin na poczatek kwietnia, juz jest marzec a ja nadal bez lozeczka :p
    popatrz sobie na allegro - tam sa naprawdę fajne łóżeczka :) może coś Wam się spodoba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi nadal bola , rosnac nie rosna bo do moje figiry natura dosc mnie juz obdarowala, powiem wam cos nie wiem czy ktoras ma tak czy miala, ale z corcia moja 1 od 5 miesiaca lecial mi juz pokarm masakra xD i codzinnie do 9 miesiaca koszula do prania taka laktacje mialam mimo ze dzidzi w brzuchu byla ;)

• Evee Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , widzę ze większość z Was jest juz tu w zaawansowanej ciazy , obecnie jestem w 8 tyg , za mna juz 3 usg , pierwsze potwierdzające pęcherzyk z ciałkiem , drugie z bijącym serduszkiem 6mm i trzecie tydzien temu z 12mm zarodkiem w pełni :) jestem okropna panikara i przez ostatnie 3 tyg czułam sie fatalnie , mdłości totalne osłabienie organizmu, bol piersi, non stop siku , a od kilku dni piersi bolą w nocy tylko , mdlosci mam minimalne w zasadzie ledwo je odczuwam , siku chyba bez zmian , nie mam plamien, biore luteine 2x50 i szaleje z nerwów :( :( czy te osłabione i zmienne objawy sa normalne ... Najchetniej chodziła bym na usg co tydzien ! A kolejne dopiero 23 marca ....;( czy któraś tez moze miała tak ? Przecież to mozna zwariować nerwów :(

16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
    Jeszcze bedzie przepięknie ....!
    w57vs65g5x1yfrve.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jakos strasznie duzo masz tych usg...dziwne, Ja miałam 1 było widac pecherzyk z cialkiem, 2 na bijace serduszko, ostatnia wizyte mialam 19.02 i kolejną od tego terminu mam za 6 tygodni. Ja jestem w 9 tygodniu takze tydzien wiecej niz Ty ;) Ja biorę luteine dopochwowo 2x dziennie po 100 mg i mam brac do nastepnej wizyty caly czas. A po co panikowac i sie nakrecac? Dziecku nerwy szkodza najbardziej jak sie rozwija, wiec wyluzuj jesli nic powaznego sie nie dzieje i lekarz mowi ze jest ok./ :)

taka ja lubi tę wiadomość

• Evee Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jedno usg było awaryjne , miałam podbarwiony śluz ponoc impantacyjny...
    jak sie raz poroni to o spokój nie jest łatwo... Ale masz racje panikuje , macam cycki , boli nie boli wymiotować sie chce , nie chce itd ...To chore :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:01

w57vs65g5x1yfrve.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci powiem ze ja 1 córcie urodziłam ma 4 lata, poroniłam w 2014 roku, i dopiero teraz udało mi sie zajsc w ciążę, takze nie przejmuj sie nie jestes sama, ale pomysl jesli tak bym miala sie nakrecac i chodzic caly czas myslec ze poronie to by mnie na odpowiednim oddziale zamkneli i napewno nie byla by to ginekologia :D hahahh kochana co ma byc to bedzie, jak jest dobrze to sie nie nakrecaj bo przez nerwy i stres tez mozna poronic...a chcesz przeciez tego dzidziusia ;)

taka ja lubi tę wiadomość

• Evee Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki , musze zacząć myślec pozytywnie :) to pewnie tez kwesta charakteru , u mnie od zawsze szklanka do połowy pusta ...

w57vs65g5x1yfrve.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy na podobnym etapie ciezy wiec razem dobrniemy do konca, moznemy zawsze zie wesprzec chocby dobrym slowem ;)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve staraj się nie denerwować ... Wiem że to łatwo powiedzieć ale może zajmij się czymś żeby nie myśleć ...
    początek ciazy też miałam straszny : o wszystko się martwilam :/ z upływem czasu przeszło :) I teraz jest ok ;)
    Nie martw się :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee wrote:
    Bo jedno usg było awaryjne , miałam podbarwiony śluz ponoc impantacyjny...
    jak sie raz poroni to o spokój nie jest łatwo... Ale masz racje panikuje , macam cycki , boli nie boli wymiotować sie chce , nie chce itd ...To chore :(
    jeżeli chodzi o usg to na samym początku miałam trzy od razu :)
    Pierwsze w 5tyg i widziałam pecherzyk(wizyta prywatna)
    Drugie już państwowa i kolejne usg w 6 tyg i bilo serduszko :)
    Trzecie w szpitalu jak z krwawieniem trafiłam
    czwarte w 12 tyg
    I piąte teraz polowkowe :)
    Więc też mam ich trochę ;)

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Noo jeżeli chodzi o piersi to też mam wielkie :/ na szczęście nie bolą jak na początku :)

tak to prawda :p jakby dalej bolaly to bym zwariowala..ale moje drogie ja to z 75/80C wskoczylam na 85E :/ dzis wlasnie stanik do karmienia sb kupilam zeby jeden miec jakbym wczesniej musiala jechac, no i koszule rozpinana ale cos mi sie widzi ze musze kupic druga wieksza

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis tez mialam pobranie na zoltaczke typu B bo musze na wtorek wyniki zabrac, nawet nie wiedzialam ze sprawdzaja to

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ