Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha :)no to fajnie mojego faceta siostra ma córkę i ona jak od nas przychodzi to pokazuje na mój brzuch i mówi " wujo, Ciocia i dzidziuś " A jak jej pokazywalam ze dla dzidziusia ubranka mam to wszystkie calowala ma 2,5 roku
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyDzieciaki male to sa bezbledne a ja ciuszki mam jeszcze po naszej corce mam posegregowane rozmiarami ktore sa dobre lub nowe bo takie tez po corce mam to tez zaglada oglada ja mowie ze wozek bede musiala oxswiezyc a mala mowi ze ona juz ma dla dzidzi i pokazuje na wozek dla lalek xD
ania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Już mam dość leczenia tego zęba ... No ale jak trzeba
W Agata Meble mają teraz fajne promocje:) na szafy , szafki itd
my łóżeczko kupimy dopiero w maju i zamawiamy na allegro jakoś tak wcześnie kupować trochę się boję
Od maja zacznę szykować małej kącik
wiesz ja mam termin na poczatek kwietnia, juz jest marzec a ja nadal bez lozeczka :p -
ania181111 wrote:Nie strasz bo już mam tyle dla niej rzeczy ze szok
Ale by była niespodzianka jak by był chłopiec
Jak się czujesz ? Wy to już zaraz się zobaczycie
Ten czas tak szybko leci jeszcze niedawno zobaczyłam dwie kreski A tutaj już połowa ciazy
a no czuje siee jak slonica xD straszliwie sie mecze po schodach i musze sb drzemki robic w ciagu dnia, czuje juz ze malemu zaczyna byc ciasno bo tak sie czasem prezy ze szok ale mimo wszystko to takie przyjemne uczucie. Jednyne co mi doskwiera to wiecznie przymale ubrania no i zapuchniete nogi -
nick nieaktualnyMnie piersi nadal bola , rosnac nie rosna bo do moje figiry natura dosc mnie juz obdarowala, powiem wam cos nie wiem czy ktoras ma tak czy miala, ale z corcia moja 1 od 5 miesiaca lecial mi juz pokarm masakra xD i codzinnie do 9 miesiaca koszula do prania taka laktacje mialam mimo ze dzidzi w brzuchu byla
-
Dziewczyny , widzę ze większość z Was jest juz tu w zaawansowanej ciazy , obecnie jestem w 8 tyg , za mna juz 3 usg , pierwsze potwierdzające pęcherzyk z ciałkiem , drugie z bijącym serduszkiem 6mm i trzecie tydzien temu z 12mm zarodkiem w pełni jestem okropna panikara i przez ostatnie 3 tyg czułam sie fatalnie , mdłości totalne osłabienie organizmu, bol piersi, non stop siku , a od kilku dni piersi bolą w nocy tylko , mdlosci mam minimalne w zasadzie ledwo je odczuwam , siku chyba bez zmian , nie mam plamien, biore luteine 2x50 i szaleje z nerwów czy te osłabione i zmienne objawy sa normalne ... Najchetniej chodziła bym na usg co tydzien ! A kolejne dopiero 23 marca ....;( czy któraś tez moze miała tak ? Przecież to mozna zwariować nerwów16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
nick nieaktualnyto jakos strasznie duzo masz tych usg...dziwne, Ja miałam 1 było widac pecherzyk z cialkiem, 2 na bijace serduszko, ostatnia wizyte mialam 19.02 i kolejną od tego terminu mam za 6 tygodni. Ja jestem w 9 tygodniu takze tydzien wiecej niz Ty Ja biorę luteine dopochwowo 2x dziennie po 100 mg i mam brac do nastepnej wizyty caly czas. A po co panikowac i sie nakrecac? Dziecku nerwy szkodza najbardziej jak sie rozwija, wiec wyluzuj jesli nic powaznego sie nie dzieje i lekarz mowi ze jest ok./
-
Bo jedno usg było awaryjne , miałam podbarwiony śluz ponoc impantacyjny...
jak sie raz poroni to o spokój nie jest łatwo... Ale masz racje panikuje , macam cycki , boli nie boli wymiotować sie chce , nie chce itd ...To choreWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:01
16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
nick nieaktualnyJa Ci powiem ze ja 1 córcie urodziłam ma 4 lata, poroniłam w 2014 roku, i dopiero teraz udało mi sie zajsc w ciążę, takze nie przejmuj sie nie jestes sama, ale pomysl jesli tak bym miala sie nakrecac i chodzic caly czas myslec ze poronie to by mnie na odpowiednim oddziale zamkneli i napewno nie byla by to ginekologia hahahh kochana co ma byc to bedzie, jak jest dobrze to sie nie nakrecaj bo przez nerwy i stres tez mozna poronic...a chcesz przeciez tego dzidziusia
-
nick nieaktualny
-
Eve staraj się nie denerwować ... Wiem że to łatwo powiedzieć ale może zajmij się czymś żeby nie myśleć ...
początek ciazy też miałam straszny : o wszystko się martwilam z upływem czasu przeszło I teraz jest ok
Nie martw się[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Evee wrote:Bo jedno usg było awaryjne , miałam podbarwiony śluz ponoc impantacyjny...
jak sie raz poroni to o spokój nie jest łatwo... Ale masz racje panikuje , macam cycki , boli nie boli wymiotować sie chce , nie chce itd ...To chore
Pierwsze w 5tyg i widziałam pecherzyk(wizyta prywatna)
Drugie już państwowa i kolejne usg w 6 tyg i bilo serduszko
Trzecie w szpitalu jak z krwawieniem trafiłam
czwarte w 12 tyg
I piąte teraz polowkowe
Więc też mam ich trochę
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ania181111 wrote:Noo jeżeli chodzi o piersi to też mam wielkie na szczęście nie bolą jak na początku
tak to prawda :p jakby dalej bolaly to bym zwariowala..ale moje drogie ja to z 75/80C wskoczylam na 85E dzis wlasnie stanik do karmienia sb kupilam zeby jeden miec jakbym wczesniej musiala jechac, no i koszule rozpinana ale cos mi sie widzi ze musze kupic druga wieksza