Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj nie zazdroszcze! Ja akurat dzieki Bogu i rodzicom ktorzy zaszze dbali o moje zeby problemow teraz absolutnie zadnych nie mam, ale za to moj maz zeby ma tragicznie slabe i leczy kazdy po kolei zwby moc zalozyc aparat wyprpsfowac i wybielic, wiec z jego opowiesci to az ciarki mnie biora
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze dbalam i zeby ale podobno w ciazy psują się i faktycznie ząb leczony w październiku okazał się martwy nagle zaczął boleć i koniecccc - kanałowe
Nooo po mietowej herbacie powinno być lepiej
My od 15 do 19.00 szukaliśmy szafy do sypialni i znaleźliśmy I komode dla małejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 21:24
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Jak tam dziś dziewczyny samopoczucie ? i mnie ok U dentysty od rana byłam
Jak mnie dziś brzuszek boli chyba wszystko tam się rozciąga
Znow dentysta? Jej wspolczuje ja to bym na fotelu chyba nie wytrzymala, mam w planach wybrac sie dopiero po wszystkimania181111 lubi tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Ja zawsze dbalam i zeby ale podobno w ciazy psują się i faktycznie ząb leczony w październiku okazał się martwy nagle zaczął boleć i koniecccc - kanałowe
Nooo po mietowej herbacie powinno być lepiej
My od 15 do 19.00 szukaliśmy szafy do sypialni i znaleźliśmy I komode dla małej
Ja czekam niecierpliwie na lozeczko juz nogami tupie ale to nic nie da xD hahaha a szafke musimy jeszcze kupic, nie mam kiedy sie wybrac do Ikei kurczeania181111 lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Ja na szczescie meble i takie rzeczy mam kupione bo mam corke 4 letnia, ale trzeba bedzie szykowac nowy pokoj dla 2 dzieciatka, baaaardzo chciala bym miec synka a wy kiedy o plci dziecka sie dowiedzieliscie
Ja od 13stego tyg wiem ze chlopak aleee... kuzynce w rodzinie urodzila sie dziewczynka a lekarz cala ciaze mowil ze chlopak xD takze wiecie... -
taka ja wrote:Znow dentysta? Jej wspolczuje ja to bym na fotelu chyba nie wytrzymala, mam w planach wybrac sie dopiero po wszystkim
W Agata Meble mają teraz fajne promocje:) na szafy , szafki itd
my łóżeczko kupimy dopiero w maju i zamawiamy na allegro jakoś tak wcześnie kupować trochę się boję
Od maja zacznę szykować małej kącik
taka ja wrote:Ja od 13stego tyg wiem ze chlopak aleee... kuzynce w rodzinie urodzila sie dziewczynka a lekarz cala ciaze mowil ze chlopak xD takze wiecie...
Ale by była niespodzianka jak by był chłopiec
Jak się czujesz ? Wy to już zaraz się zobaczycie
Ten czas tak szybko leci jeszcze niedawno zobaczyłam dwie kreski A tutaj już połowa ciazy
taka ja lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wam powiem ze a black red white maja fajne meble dla dzieciakow sampraktyczne i ladne, ja mojej corce je kupilam z takiej kolekcji Hihot, ma je juz rok i jestem zadowolona i sa z grubszych plyt zeobione,takze warto bylo je kupic ja sobie dobralam rozne meble takie ktora do pokoju malj pasuja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny