X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie :) pobudka dobra:)ja od rana lecze zeby kanalowo :/

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie zazdroszcze! Ja akurat dzieki Bogu i rodzicom ktorzy zaszze dbali o moje zeby problemow teraz absolutnie zadnych nie mam, ale za to moj maz zeby ma tragicznie slabe i leczy kazdy po kolei zwby moc zalozyc aparat wyprpsfowac i wybielic, wiec z jego opowiesci to az ciarki mnie biora :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak wieczór wam mija ;) ja wypiłam herbate miętową i o dziwo mi troche lepiej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KalaKala8989 robiłas juz sobie ten test :) ? daj znac!

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze dbalam i zeby :/ ale podobno w ciazy psują się :/ i faktycznie ząb leczony w październiku okazał się martwy :/ nagle zaczął boleć i koniecccc - kanałowe :(
    Nooo po mietowej herbacie powinno być lepiej :)
    My od 15 do 19.00 szukaliśmy szafy do sypialni i znaleźliśmy :) I komode dla małej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 21:24

taka ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie meble i takie rzeczy mam kupione bo mam corke 4 letnia, ale trzeba bedzie szykowac nowy pokoj dla 2 dzieciatka, baaaardzo chciala bym miec synka ;) a wy kiedy o plci dziecka sie dowiedzieliscie ;)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 20 tygodniu wiedziałam że będzie córeczka ;) :D
    Jak masz już dziewczynkę to fajnie mieć chłopca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj maz ma straszne parcie zeby miec synusia :D

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo jak córka to teraz synek :)

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Jak tam dziś dziewczyny samopoczucie ? ;) i mnie ok :) U dentysty od rana byłam
    Jak mnie dziś brzuszek boli :/ chyba wszystko tam się rozciąga :/

Znow dentysta? Jej wspolczuje :( ja to bym na fotelu chyba nie wytrzymala, mam w planach wybrac sie dopiero po wszystkim

ania181111 lubi tę wiadomość

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Ja zawsze dbalam i zeby :/ ale podobno w ciazy psują się :/ i faktycznie ząb leczony w październiku okazał się martwy :/ nagle zaczął boleć i koniecccc - kanałowe :(
    Nooo po mietowej herbacie powinno być lepiej :)
    My od 15 do 19.00 szukaliśmy szafy do sypialni i znaleźliśmy :) I komode dla małej :)

Ja czekam niecierpliwie na lozeczko :D juz nogami tupie ale to nic nie da xD hahaha a szafke musimy jeszcze kupic, nie mam kiedy sie wybrac do Ikei kurcze

ania181111 lubi tę wiadomość

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja na szczescie meble i takie rzeczy mam kupione bo mam corke 4 letnia, ale trzeba bedzie szykowac nowy pokoj dla 2 dzieciatka, baaaardzo chciala bym miec synka ;) a wy kiedy o plci dziecka sie dowiedzieliscie ;)

Ja od 13stego tyg wiem ze chlopak :) aleee... kuzynce w rodzinie urodzila sie dziewczynka a lekarz cala ciaze mowil ze chlopak xD takze wiecie...

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    Znow dentysta? Jej wspolczuje :( ja to bym na fotelu chyba nie wytrzymala, mam w planach wybrac sie dopiero po wszystkim
    Już mam dość leczenia tego zęba ... No ale jak trzeba :/
    W Agata Meble mają teraz fajne promocje:) na szafy , szafki itd
    my łóżeczko kupimy dopiero w maju i zamawiamy na allegro :) jakoś tak wcześnie kupować trochę się boję :P
    Od maja zacznę szykować małej kącik :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    Ja od 13stego tyg wiem ze chlopak :) aleee... kuzynce w rodzinie urodzila sie dziewczynka a lekarz cala ciaze mowil ze chlopak xD takze wiecie...
    Nie strasz bo już mam tyle dla niej rzeczy ze szok :P
    Ale by była niespodzianka jak by był chłopiec :D
    Jak się czujesz ? Wy to już zaraz się zobaczycie :)
    Ten czas tak szybko leci :) jeszcze niedawno zobaczyłam dwie kreski A tutaj już połowa ciazy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem ze juz chciala bym byc w polowie ciazy ;D a tu ledwo 9 tygodni xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze a black red white maja fajne meble dla dzieciakow sampraktyczne i ladne, ja mojej corce je kupilam z takiej kolekcji Hihot, ma je juz rok i jestem zadowolona ;) i sa z grubszych plyt zeobione,takze warto bylo je kupic :) ja sobie dobralam rozne meble takie ktora do pokoju malj pasuja

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia zleci zobaczysz :)my to jej mebelki kupimy później :) bo narazie będzie z nami w sypialni :) jak będzie większa to dopiero jej urzadzimy pokoik :)I właśnie w BRW masz rację tam też mają fajne mebelki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak masz racje ja patrze z perspektywy mojej 4 latki ktora sama spi w swoim pokoju ;)no a przeciez dziecatko tez na poczatku bedzie spalo z nami ;)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak można wiedzieć ? Przygotowalas już swoją córeczkę na przyjście N świat rodzeństwa ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mojej corci mowie ze mama ma dzidzie w brzuszku i nie dlugo bedzie starsza siostra, to mala jak idzie do przedszkola to brzuch mi caluje i pyta sie co chcwila kiedy urodze :D

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ