Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Kassandra hmmm dziwny przypadek, bo raczej meskie wydzieliny nie sa az tak silne zeby zaplodnic kobiete bynajmniej ja nie slyszalam o takim przypadku....zeby bez stosunku pelnego z wytryskiem byc w ciazy .... moj maz to sie nie zle musial natrenowac zeby dziecko bylo i to regularnie co 2 dni byl seks przy cyklu w ktorym sie udalo...a bez wytrysku to juz w ogole, no nie wiem...dziwne wg mnie
Troche inny przykład Ja nie uprawiałam sexu w owulacje i zaszłam w ciążę do stosunku doszło po skonczonej miesiaczce i wychodzi na to, ze plemnik cicho siedział w macicy i zaatakował -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia6684 wrote:Dziewczyny z bólem serca muszę stwierdzić, ze test był negatywny. 11dpo. Powtórzę jeszcze w sobotę. Temperatura po przebudzeniu 37.1 pod językiem czyli tak jak wczoraj. Warto iść na bete jutro ?
Ja na Twoim miejscu bym jeszcze poczekała.. Jeśli się Tobie owulacja opóźniła.. Poczekaj jeszcze kilka dni -
nick nieaktualnyJak uważasz Ja zawsze wolałam poczekać do dnia miesiączki ew. dzień wcześniej wykonać domowy test niż iść na betę i wydać 30 zł. Tzn. przy pierwszym cyklu starań od razu poszłam na betę i żałowałam, bo bardzo się nakręciłam.. A tu wielki nic i okres dostałam następnego dnia.. A niby miałam wszystkie objawy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 16:49
-
Też myślę, że na test sikany jeszcze za wcześnie. Jeśli miałaś owulację w dniu, w którym sądzisz, że miałaś, to beta ma szansę wyjść, ale:
a/ test owulacyjny mógł Cię oszukać
b/ hormon produkowany jest od zagnieżdżenia, a przecież zapłodniona komórka wędruje sobie i szuka miejsca przez 6-10 dni (a słyszałam, że nawet i 12 dni potrafi się zdarzyć).
Tak myślę, że nie ma co się nakręcać, ale też nie spisywałabym jeszcze cyklu na straty Mam tylko jedną, najokropniejszą i niewykonalną radę - cierpliwośćwszamanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie na taka niska bete nie patrza nawet, jak juz to na jakis konkret, ja w przypadajacym na 4/5tc mialam bete 469, a wizyte u lekarza umowilam w 6 tc, i bylo juz widac serduszko, i wtedy u lekarza bylam po 6 tygodniach czyli w 12 tygosniu ciazy, wczesniej nie ma po co biegac, no i bety tez nie powtarzalam , bo zbedny wydatek to byl dla mnie co chwila po 30 zl na badanie wydawac
-
Witam. To pierwszy nasz cykl starań o dzidziusia.
Nie próbowaliśmy nie wiem ile razy więc się jakoś nie nastawiamy, jednak mam trochę inne objawy niż do tej pory przed @.
Zawsze przed mam nabrzmiale piersi i bolące a teraz nic. Do tego czuje się ospała i mam lekkie nudności.
Cykle mam regularne co 27-28 dni