X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Ja miałam invitro, testowałam 11 dpt czyli aż 16 dni po zapłodnieniu (2 dni po terminie okresu). Ale.... test wyszedł negatywny. Już się załamałam, a mój mąż powiedział zbieraj się, sprawdzimy bHCG i wyszła ponad 100 :) Test mi wyszedł dopiero przy bHCG ponad 500.

Niezła akcja z tym testem. Ja, tez uwazam, ze nie ma jak beta.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja. Beta jest najlepsza.
    Testy potrafią płatac figle.

Beatkie, też tak uważam :)
    Mój wtedy chłopak, później narzeczony a teraz mąż powiedział że jego ukochaną ie będzie się truła.

• Brychra Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie odnośnie testu. Dzisiaj 4 dni przed okresem zrobiłam test i najpierw był cały różowy a później kreska c wyraźną a w miejscu t niby kreska ale rozlana. Wszystko to trwało może z 7 minut. Co myslec?

Brychta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba powtórzyć, albo beta. Mi sie kazdy robił cały rozowy, a potem normalnie kreska. Ewentulanie moze jakis wadliwy. A Ta kreska t rozlana to zagadka. Powodzenia ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brycha, moim zdaniem na jakiś wadliwy test trafiłaś, lepiej powtórzyć w dniu spodziewanej miesiączki ;)

• Brychra Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki powtórzę jutro. Takiego numeru jeszcze nie miałam.

Brychta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie kiedyś na jednym teście kreska wyszła na skos :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie kiedyś na jednym teście kreska wyszła na skos :P

Sorry ale padłam ze śmiechu:-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza sie czasami zdarzaja sie wadliwy testy. nie ma c0 panikowac tylko kupic nowy i powtorzyc:)

• Junioer Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dniu kiedy się dowiedziałam, to nasikałam na 4 testy. Na jednym z nich nie było nawet cienia kreski, a na identycznych (ta sama firma, ten sam rodzaj, robione z tego samego moczu) kreska była - więc te testy to jedna wielka ściema, zależy co Ci się trafi.

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• marciaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A które testy Ci wykryly ?

• Junioer Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa - najtańszy test płytkowy z doz i taki sam z superpharm (własnej marki). nie wyszedł bobotest (niby czułość 10).

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• olcia_2209 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam Junioer - najlepszy test jaki robiłam to taki marki doz. Bardzo dokładny, wyszła mi druga kreska na 3 dni przed spodziewaną miesiączką :)

3jgxrjjg2vw3f7x7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowalam Quixxx taki test i tez jest bardzo czuły, jak nie bylo ciazy to nie bylo a jak byla to zaraz kreska byla

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jakieś Testy PINK:-P cos z rózowym na opakowaniu. I się sprawdzał;-) ten u mnie w aptece był najtanszy:-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 22:32

• Dalile Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć jest tak, że kobiety kupujące testy proszą o najtańszy, a mężczyźni o najlepszy :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • diewuszka86 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosowałam pre-TEST na opakowaniu jest ta dziewczyna z serialu rodzina zastępcza i wyszła kreska blada (beta tego samego dnia 75,5), ale nie było wątpliwości, że jest. 2 dni wcześniej robiłam pink test i była biel wizira tzn. ja coś widziałam, ale raczej uznałam to za moje urojenia bo trzeba było nieźle pod światło się napatrzeć żeby coś zobaczyć :D

l54t4dr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam "testowaczki" u którejś coś już sie wyjaśniło??? Bo kilka osob bylo do testowania a teraz nikt nic nie pisze a ciekawa jestem czy tym razem wam sie udalo. Dajcie znac!!:)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeśli do jutra nie dostanę to idę na betę

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Musze sie was poradzic. Jestem w 24 dniu cyklu i okolo 9-10 dpo. Wczoraj zrobilam test taki najtanszy paskowy. Dopiero jak wyselch wydaje mi sie ze byl cien drugiej kreski. Dzisiaj zrobilam kolejny i tez mi sie wydaje,ze jest jakis cien cienia ale jest napewno slabszy niz wczorajszy. Wstawilabym zdjecie ale nie mam pojecia jak. Do tego czytalam,ze po zaplodnieniu poziom Lh bedzie wykrywalny jak na owulacje. Wiec zrobilam dwa testy owulacyjne ktore wyszly pozytywnie. W tamtym miesiacy jak robilam testy owu kilka dni niby po owulacji wychodzila jedna krecha. Nie wiem czy to linia na tescie poprostu przebija czy cos tam sobie jednak rosnie. Dodam ,ze pierwszy raz nie mam objawow ciazowych a co miesiac mialam ha ha . Po za lekkimi raz na ruski rok bolami w podbrzuszu i wczoraj cos tam bulgotalo.

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ