Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDalile wrote:Ja miałam invitro, testowałam 11 dpt czyli aż 16 dni po zapłodnieniu (2 dni po terminie okresu). Ale.... test wyszedł negatywny. Już się załamałam, a mój mąż powiedział zbieraj się, sprawdzimy bHCG i wyszła ponad 100 Test mi wyszedł dopiero przy bHCG ponad 500.
Niezła akcja z tym testem. Ja, tez uwazam, ze nie ma jak beta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w dniu kiedy się dowiedziałam, to nasikałam na 4 testy. Na jednym z nich nie było nawet cienia kreski, a na identycznych (ta sama firma, ten sam rodzaj, robione z tego samego moczu) kreska była - więc te testy to jedna wielka ściema, zależy co Ci się trafi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja stosowałam pre-TEST na opakowaniu jest ta dziewczyna z serialu rodzina zastępcza i wyszła kreska blada (beta tego samego dnia 75,5), ale nie było wątpliwości, że jest. 2 dni wcześniej robiłam pink test i była biel wizira tzn. ja coś widziałam, ale raczej uznałam to za moje urojenia bo trzeba było nieźle pod światło się napatrzeć żeby coś zobaczyć
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Musze sie was poradzic. Jestem w 24 dniu cyklu i okolo 9-10 dpo. Wczoraj zrobilam test taki najtanszy paskowy. Dopiero jak wyselch wydaje mi sie ze byl cien drugiej kreski. Dzisiaj zrobilam kolejny i tez mi sie wydaje,ze jest jakis cien cienia ale jest napewno slabszy niz wczorajszy. Wstawilabym zdjecie ale nie mam pojecia jak. Do tego czytalam,ze po zaplodnieniu poziom Lh bedzie wykrywalny jak na owulacje. Wiec zrobilam dwa testy owulacyjne ktore wyszly pozytywnie. W tamtym miesiacy jak robilam testy owu kilka dni niby po owulacji wychodzila jedna krecha. Nie wiem czy to linia na tescie poprostu przebija czy cos tam sobie jednak rosnie. Dodam ,ze pierwszy raz nie mam objawow ciazowych a co miesiac mialam ha ha . Po za lekkimi raz na ruski rok bolami w podbrzuszu i wczoraj cos tam bulgotalo.