Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niuunka28 wrote:Hej dziewczyny. Musze sie was poradzic. Jestem w 24 dniu cyklu i okolo 9-10 dpo. Wczoraj zrobilam test taki najtanszy paskowy. Dopiero jak wyselch wydaje mi sie ze byl cien drugiej kreski. Dzisiaj zrobilam kolejny i tez mi sie wydaje,ze jest jakis cien cienia ale jest napewno slabszy niz wczorajszy. Wstawilabym zdjecie ale nie mam pojecia jak. Do tego czytalam,ze po zaplodnieniu poziom Lh bedzie wykrywalny jak na owulacje. Wiec zrobilam dwa testy owulacyjne ktore wyszly pozytywnie. W tamtym miesiacy jak robilam testy owu kilka dni niby po owulacji wychodzila jedna krecha. Nie wiem czy to linia na tescie poprostu przebija czy cos tam sobie jednak rosnie. Dodam ,ze pierwszy raz nie mam objawow ciazowych a co miesiac mialam ha ha . Po za lekkimi raz na ruski rok bolami w podbrzuszu i wczoraj cos tam bulgotalo.
Ja robiłam pierwszy test ok. 11dpo i wyszła bladziutka druga kreska i chyba już było po czasie, czyli po tych 5 minutach. 2 dni później znów blada kreska, ale już na pewno zmieściłam się w czasie Późniejsza beta potwierdziła ciążę Poczekaj jeszcze trochę, zanim powtórzysz test, a pewnie zobaczysz tłuściutką drugą kreskę Trzymam kciukiniuunka28, Sówka35 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Dalile wrote:
No mam nadz ale juz sama nie wiem czy widze kreske bo chce ja widziec ale pierwszy raz w zyciu cos widze na tescie a zawsze bylo biaalo i jedna krecha. Wiec poczekam i zobaczymy. Zrobie kolejny za dwa dni bo do okresu nie wytrzymam -
Czesc dziewczynki.
Zastanawiam sie i mam nadzieje ze zostane drugi raz mama mam juz coreczke 4.5l. W niedziele 22. Powinnam dostac @ ale nie pojawil sie do tej pory. Od pewnego czasu Mdli mnie calymi dniami ale nie jest to uporczywe, do tego od paru dni przed spodziewana mies. Zaczely mnie pobolewac piersi prawie zawsze tak mialam ale teraz tak jakos inaczej. Chcialabym zrobic Test ale boje sie ze wyjdzie negatywny nie wiem jak myslicie poczekac jeszcze pare dni czy leciec do apteki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Niunka, test musisz odczytac pk 5 minutach od nasikania, trzeba pilnowac z zegarkiem na reku
No niby tak wiem o tym. Ale w zeszlym miesiacu nawet jak na suchy test zerknelam to nic a nic tam nie bylo po za jedna kreska. Ale tak jak mowilam za dwa dni zrobie kolejny i dam znac co i jak. Buziory dziewczyny i powodzenie wszystkim,ktore tez beda testowac -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Mam takie pytanie odnośnie początkowych tygodni ciąży. Was też tak bolały jajniki? Z tego com zauważyłam fasolka umiejscowiła się z lewej strony i tam głównie dokuczają mi bóle... nie ma żadnego krwawienia ale np. teraz wieczorem jak siedziałam i oglądałam film to prawie cały czas mnie bolało (siedziałam na łóżku po turecku może za bardzo się gniotłam?)... tak samo mam jak chce spać na brzuchu z lewej strony to dokucza mi ten ból. Jak to u Was było? Powinnam się martwić, czy to normalne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulisss wrote:Czesc. Zrobilam test i jedna kreska buu:( aj a juz myslalan ze sie udalo... To czekam na @ , jak narazie Cisza
Hej,to zr test wyszedl neg jeszcze nic nie znaczy. Zrob kolejny test jutro. A masz jakies objawy? Ja tez bede testowala jutro i bede dwa dni przed okresem bo wydawalo mi sie ze wczoraj wyszla mi super ale to super cienka ledwo widoczna druga kreska. U mnie zadnych objawow,doslownie nic a nic. -
niuunka28 wrote:Hej,to zr test wyszedl neg jeszcze nic nie znaczy. Zrob kolejny test jutro. A masz jakies objawy? Ja tez bede testowala jutro i bede dwa dni przed okresem bo wydawalo mi sie ze wczoraj wyszla mi super ale to super cienka ledwo widoczna druga kreska. U mnie zadnych objawow,doslownie nic a nic.
Zgadzam się. Niuunka jeśli ta kreska wyszła w ciągu 10 minut od zrobienia testu to myślę, że jest duża szansa, że to ciąża. U mnie to nawet nie wyszła kreska tylko jakiś cień cienia, który był widoczny pod odpowiednim kątem pod światło hehe. A dzidzia już sobie była. Także trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno! Ja zresztą też nie miałam żadnych objawów, a właściwie to miałam, ale na miesiączkę okropnie bolał mnie brzuch. -
diewuszka86 wrote:Zgadzam się. Niuunka jeśli ta kreska wyszła w ciągu 10 minut od zrobienia testu to myślę, że jest duża szansa, że to ciąża. U mnie to nawet nie wyszła kreska tylko jakiś cień cienia, który był widoczny pod odpowiednim kątem pod światło hehe. A dzidzia już sobie była. Także trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno! Ja zresztą też nie miałam żadnych objawów, a właściwie to miałam, ale na miesiączkę okropnie bolał mnie brzuch.
Hej ja powiem tak pierwszy ktory zrobilam zerknelam na niego odrazu drugiej kreski nie bylo w ogole i schowalam do szafki. Na drugi dzien cos mnie tknelo i zerknelam na niego i byla jasno rozowa kreska widoczna golym okiem w mojej lazience gdzie swiatlo jest okropne. I po tym zrobilam drugi test i na wynik patrzalam moze po okolo 5 min i tez byla kreska ale napewno jasniejsza od tej ze starego testu ale byla. I tak jak mowisz bardziej pewnie widoczna pod swiatlo heh. Dzisiaj testu nie robie poczekam do jutra. Ale cos niby czuje powoli bole lekkie jak na okres ale jak na mnie 3 dni przed terminem to za szybko bo moje bole zaczynaja sie dop jak zaczne krwawicdiewuszka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny