X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuunka trzymam kciuki za dwie wyraźne krechy :)

niuunka28 lubi tę wiadomość

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • venne Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wyszły 3 testy ze słabymi kreskami ale po jakimś czasie, na pewno po 5 min jak nie więcej nie jestem w stanie powiedzieć, ale na początku, pierwszy test - 1 kreska wychodziła - wkurzyłam się, wyrzuciłam test do kosza, poszłam spać dalej, wstałam i coś mnie tknęło żeby jeszcze raz spojrzeć na test i patrzę... a tu blada druga krecha :)późniejsze 2 testy szybciej pokazywały już tą drugą bladą kreskę, beta potwierdziła ;)

h44eyx8d1a0f3ngg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie blada kreska była na tyle blada, że po kilku tygodniach na pamiątkowym teście nie było po niej śladu ;) teraz głupio byłoby test kupować, żeby mieć do schowania :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Benne to gratulacje, teraz tylko do lekarza zobaczyc serducjo zalozyc karte ciazy i czekac na malenstwo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie blada kreska była na tyle blada, że po kilku tygodniach na pamiątkowym teście nie było po niej śladu ;) teraz głupio byłoby test kupować, żeby mieć do schowania :P

Dlaczego głupio? JA po becie zrobiłam test na pamiatkę;-) chciałam miec 2 mocne czerwone krechy i mam ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz z tym wielkim brzuchem kupować test ciążowy głupio ;)

• Dalile Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamów na allegro :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wystarczy nie czuc się glupio;-) Moja siostra stara sie o dziecko nie miałabym problemu zeby kupic jej test, nawet mi to do glowy nie przyszlo, ze z brzuchem moze to tak wygladac:-P

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny hej. Mialam zrobic test i napisac. Dziewczyny ja juz sama nie wiem. Widze druga kreske . Zrobilam test 2 min temu.... Ta kreska jest dalej jasna ale jest. Jeju ja nie wiem czy sie cieszyc juz. Dodam ze test jest o czukosci 15 a za dwa dni powinnam dostac okres.brzuch boli od wczoraj nocy jak na okres :(

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I widze ja golym okiem bez patrzenia pod swiatlo . Jest sobie jasna rozowa kreska i nie jest cienka jak wlos tylko taka jak kontrolna ale jasna. :) wstawilabym zdjecie ale nie wiem jak :/

• Dalile Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż fotkę :)
    Słuchaj, to wygląda tak - różne rzeczy mogą się jeszcze stać. Najważniejsze, to być dobrej myśli, bo czemu miałoby być źle?

Najważniejsze, to umówić się do lekarza, byle nie za wcześnie. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi testami różnie bywa ;) a do lekarza faktycznie warto się wybrać trochę później, ja poszłam za wcześnie i żałuję wydanej kasy na wizytę prywatną ;)

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Pokaż fotkę :)
    Słuchaj, to wygląda tak - różne rzeczy mogą się jeszcze stać. Najważniejsze, to być dobrej myśli, bo czemu miałoby być źle?

Najważniejsze, to umówić się do lekarza, byle nie za wcześnie. :)
    Hej no wlasnie nie wiem jak wkleic zdjecie :( ja juz zaczynam mies setki strasznych mysli bo brzuch tak jak na okres boli :(

• Dalile Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proste :)
    Ja używam fotosik.pl. Wybierasz w prawym górnym rogu dodaj zdjęcie. Potem wybierasz zdjęcie z dysku. Czekasz chwilkę, zaznaczasz opcję Bez ograniczeń wiekowych i zapisz zdjęcie.
    W rodzaj kodów wybierasz Fora dyskusyjne i do posta wklejasz kod, który się pojawi niżej.

Jeśli chodzi o bóle, to mogę cię tylko pocieszyć, że na początku ciąży takie bóle są normalne u wielu kobiet. Ja miałam je wtedy, gdy właśnie martwiłam się o ciążę i o to czy się wszystko dobrze rozwija. Wtedy się pojawiały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 12:47

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile ja wlasnie pisze caly czas z tel bo lapek mi padl. Probowalam na tel ale cos nie bardzo.tak czy siak poszlam do lekarza. Zrobila test i u niej wyszedl negatywny. Mowila ze ich testy wykrywaja tylko po spoznionej miesiaczce ze nie sa w ogole delikatne. Pokazalam jej moj test z rana... I odrazu stwierdzila,ze mloda ciaza :) przepisala kwas foliowy. Polecialam do apteki po clear blue. I tez wyszedl. Jasny bo jasny ale widoczny golym okiem :) mam tylko nadz ,ze okres nie przyjdzie i ze sie dzidzia utrzyma :)

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No weszlam na fotosik.pl ale zdjecie tylko w linku sie zapisuje ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 14:43

• Dalile Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem pytania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz spróbować skopiować link z końcówką .jpg między [img][/img] ;)

niuunka28 lubi tę wiadomość

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Kl6SaqOghxYSeTqItTCi6p0o64B8kD

Ok dziala :) wiec to test dzisiejszy wyszedl odrazu i mam jeszcze jeden z przed kilku min ( wiem pewnie myslicie po co tyle testow ale mi siostra wmawiala,ze to nie jest pozytywny ) zaraz wkleje drugi link :) powiedzcie czy widzicie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 15:02

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Nie rozumiem pytania :)

Bo sama nie wiem co napisalam ha ha :) chodzi mi o to ze ty wstawilas wczesniej cale zdjecie w kom a mi udaje sie tylko jakis link i to nie wiem czy dobry bo z tel ciezko :)

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ