Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mi wyszły 3 testy ze słabymi kreskami ale po jakimś czasie, na pewno po 5 min jak nie więcej nie jestem w stanie powiedzieć, ale na początku, pierwszy test - 1 kreska wychodziła - wkurzyłam się, wyrzuciłam test do kosza, poszłam spać dalej, wstałam i coś mnie tknęło żeby jeszcze raz spojrzeć na test i patrzę... a tu blada druga krecha :)późniejsze 2 testy szybciej pokazywały już tą drugą bladą kreskę, beta potwierdziła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u mnie blada kreska była na tyle blada, że po kilku tygodniach na pamiątkowym teście nie było po niej śladu teraz głupio byłoby test kupować, żeby mieć do schowania
Dlaczego głupio? JA po becie zrobiłam test na pamiatkę chciałam miec 2 mocne czerwone krechy i mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny hej. Mialam zrobic test i napisac. Dziewczyny ja juz sama nie wiem. Widze druga kreske . Zrobilam test 2 min temu.... Ta kreska jest dalej jasna ale jest. Jeju ja nie wiem czy sie cieszyc juz. Dodam ze test jest o czukosci 15 a za dwa dni powinnam dostac okres.brzuch boli od wczoraj nocy jak na okres
-
nick nieaktualny
-
Dalile wrote:Pokaż fotkę
Słuchaj, to wygląda tak - różne rzeczy mogą się jeszcze stać. Najważniejsze, to być dobrej myśli, bo czemu miałoby być źle?
Najważniejsze, to umówić się do lekarza, byle nie za wcześnie. -
Proste
Ja używam fotosik.pl. Wybierasz w prawym górnym rogu dodaj zdjęcie. Potem wybierasz zdjęcie z dysku. Czekasz chwilkę, zaznaczasz opcję Bez ograniczeń wiekowych i zapisz zdjęcie.
W rodzaj kodów wybierasz Fora dyskusyjne i do posta wklejasz kod, który się pojawi niżej.
Jeśli chodzi o bóle, to mogę cię tylko pocieszyć, że na początku ciąży takie bóle są normalne u wielu kobiet. Ja miałam je wtedy, gdy właśnie martwiłam się o ciążę i o to czy się wszystko dobrze rozwija. Wtedy się pojawiały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 12:47
-
Dalile ja wlasnie pisze caly czas z tel bo lapek mi padl. Probowalam na tel ale cos nie bardzo.tak czy siak poszlam do lekarza. Zrobila test i u niej wyszedl negatywny. Mowila ze ich testy wykrywaja tylko po spoznionej miesiaczce ze nie sa w ogole delikatne. Pokazalam jej moj test z rana... I odrazu stwierdzila,ze mloda ciaza przepisala kwas foliowy. Polecialam do apteki po clear blue. I tez wyszedl. Jasny bo jasny ale widoczny golym okiem mam tylko nadz ,ze okres nie przyjdzie i ze sie dzidzia utrzyma
-
nick nieaktualny
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Kl6SaqOghxYSeTqItTCi6p0o64B8kD
Ok dziala wiec to test dzisiejszy wyszedl odrazu i mam jeszcze jeden z przed kilku min ( wiem pewnie myslicie po co tyle testow ale mi siostra wmawiala,ze to nie jest pozytywny ) zaraz wkleje drugi link powiedzcie czy widzicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 15:02