Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym robiła teraz test. Przy 12 dniach opoźnienia nie zrobi to różnicy. Nawet gdybys wypiła 1,5 litra wody na raz i z takiego rozwodnionego moczu zrobiła test to przy ciąży wyszedłby pozytywny. Ja tak miałam
-
A jeśli chodzi o temat wątku to moje objawy: W dniu owulacji ukłucie/uczucie drapnięcia w jajniku. Kilka dni po owulacji obudziłam się o 5 nad ranem z powodu silnego pieczenia w żołądku, w dzień zgaga... ponoć skok progesteronu może tak zadziałać w trakcie zagnieżdżania. Po prostu obudziłam się z bólu i pierwsze co pomyślałam "jestem w ciąży!" a przecież to był ból żołądka. Od tamtego dnia budzę się codziennie ok 5-7 po dziwnych snach.. oraz codziennie od dnia owulacji bóle jajników i kłucie pośrodku. Nigdy nie miałam bóli po owulacji. Dwa dni przed spodziewaną @ nagłe zsinienie warg sromowych i silne zaróżowienie skóry na całym ciele.. czułam zapach krwi, jakbym zaraz miała dostać krwotoku z nosa. W dniu spodziewanej @ (13 dpo) która nie nadeszła nagłe objawy przeziębienia, katar, dreszcze, zawroty głowy, stan przed "omdleniowy", co najmniej jakbym dostała jakieś egzotycznej choroby.. bardzo dziwne się czułam, jak nigdy dotąd. Taki stan utrzymywał się dwa dni + bóle miesiączkowe, ale nawet bez plamienia. Od tamtej pory, codziennie w nocy męki bólowe.. rwanie w dole brzucha, ból miednicy, rozpieranie w miednicy, ból jajników, ból w okolicach nerek, lędźwi trochę jak ból korzonków. Test z moczu z ledwie widoczną kreską a raczej cieniem cienia wyszedł mi w 11 dpo. Beta potwierdziła. W 13 dpo zauważyłam dużo kremowego śluzu. Jak budyń waniliowy. Mini zmiany w moich tyci piersiach zaczynam odczuwać dopiero teraz czyli w 5 tyg (15dpo). Może komuś pomogłam rozwiać wątpliwości a ma podobne objawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 08:46
-
nick nieaktualnyTami wrote:Ja bym robiła teraz test. Przy 12 dniach opoźnienia nie zrobi to różnicy. Nawet gdybys wypiła 1,5 litra wody na raz i z takiego rozwodnionego moczu zrobiła test to przy ciąży wyszedłby pozytywny. Ja tak miałam
Dokładnie test powinien działać juz w pierwszum dniu miesiaczki. Powodzenia. -
JuliettaBro wrote:Tami niestety dziś przyszła @ dzień przed terminem, nie udało mi się zajść w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek czyli jednak nie jestem w ciąży
Hej,widzisz roznie to bywa ,mi po 9-10 latach brania tabsow udalo sie w 3 cyklu tak jak dziewczyny pisza staraj sie niestresowac a bedzie ok powodzeniaJuliettaBro lubi tę wiadomość
-
Hej:-)
Dziewczyny, wychodzi u mnie 6 tydz liczac od dnia miesiączki. Mdłości juz mialam jakis czas i wszystkim mi sie odbijalo. Natomiast od paru dni boli mnie jeszcze zoladek, na jedzenie nie moge patrzec, tez tak mialyscie??
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
nick nieaktualnyNie wszystkie serducho:-) ale to nie ma znaczenia, ponieważ kazda ciaza ma swoje objawy i to jest piekne. Pamietam, ze w 6tc mialam bole brzucha takie jak po zjedzeniu niedojrzalych jablek. I jakos 7tc mialam na tydzien zwolnienie i mialam tak, ze nie moglam niczgo jesc-brak apetytu. Potem został tylko bol brzucha i doszly mdlosci:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 07:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySerducho wrote:A piersi? U mnie były nabrzmiale kilka dni i teraz sa normalne mimo 600 mg dziennie progesteronu.
U mnie pierwszym objawem po zaplodnieniu byly powiekszone piersi. Cala noc nie spalam bo tak rosły i meczyły. 3mam kciuki za CiebieSerducho lubi tę wiadomość
-
Hej kobotki moje ja to mam masakre wieczorami...jak mi sie zacznie w glowie krecic to caly wieczor az nie zasne:/ do tego bolace piersi i wysypalo mnie ,ze masakra...pryszcz na pruszczu gdzie zawsze mialam ladna cere..no i tp tyle z moich objawow
magdalena321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPinka91 wrote:Dziękuję Tami i Beattkie Jutro lub max pojutrze zrobię kolejny, już porządny test i zobaczymy czy coś pokaże Jeśli test będzie negatywny to będę się zastanawiać czemu @ spóźnia mi się już ponad 2 tygodnie Dam znać jak tylko będę coś wiedziała
-
nick nieaktualny
-
Witam i znowu ja dzis juz 9 dni od podania pregnylu 5000 i oczywiście znów dwa dzisiejsze testy pozytywne chociaż z porannego moczu była mocniejsza kreseczka ... A wczoraj miałam mdłości po mięsie (żeberka) co nigdy mi sie nie zdarzyło oczywiście wiem ze to za wcześnie i nie wkręcam sobie niczego ale niektóre maja tak a niektóre inaczej ale tak to jest wszystko w porządku powiem szczerze mysle ze sie udało 9dzien juz po pregnylu a testy wciąż pozytywne pregnyl 10000 moze sfałszować wynik do 14 dnia a znów 2500 do 8 dni wiec stawiam tak pomiędzy ... Ginekolog ( a mam b.dobrego) stwierdził ze juz mogę w sobote czyli wczoraj zrobić test w przyszłym tyg zgłoszę sie na betę i zobaczymy
Jestem dobrej myśliLetana