Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zdecydowałam że jutro rano zrobię test ponieważ jestem dzisiaj po 12h pracy i padam
zakupiłam już testy z Clearblue: PLUS i DIGITAL. Najpierw zrobię plus by się dowiedzieć czy faktycznie jestem w ciąży a jeśli wynik będzie pozytywny to przejdę do drugiego testu
Moja największa obawa jest taka, że jeśli nie zobaczę pozytywnego wyniku to bardzo się denerwuje co się ze mną dzieje że mija już jutro 17 dni, od kiedy @ powinna się pojawić -
nick nieaktualnyPinka jak tets wyjdzie negatywny, to idz do lekarza na wizyte, bo czasami zaburzenia miesiaczki zwiazane sa z roznymi schorzeniami np. torbielami itd. nie ma na co czekac... ewentualnie mozesz isc jeszcze na beta hcg z krwi , bo testy sikane czasami daja falszywy wynik
-
Pinka91 wrote:zdecydowałam że jutro rano zrobię test ponieważ jestem dzisiaj po 12h pracy i padam
zakupiłam już testy z Clearblue: PLUS i DIGITAL. Najpierw zrobię plus by się dowiedzieć czy faktycznie jestem w ciąży a jeśli wynik będzie pozytywny to przejdę do drugiego testu
Moja największa obawa jest taka, że jeśli nie zobaczę pozytywnego wyniku to bardzo się denerwuje co się ze mną dzieje że mija już jutro 17 dni, od kiedy @ powinna się pojawić
Pozdrawiam i trzymam kciukiLetana -
nick nieaktualnyPinka91 wrote:zdecydowałam że jutro rano zrobię test ponieważ jestem dzisiaj po 12h pracy i padam
Moja największa obawa jest taka, że jeśli nie zobaczę pozytywnego wyniku to bardzo się denerwuje co się ze mną dzieje że mija już jutro 17 dni, od kiedy @ powinna się pojawić
daj znac Pinka. Mysle, ze przy 2 testach powinien wynik wyjsc. Dobrze, ze rano bo lepiej z porannego moczu. Ale przy takim opoznieniu z kazdej pory bedzie Ok. Z miesiaczka bywa roznie nie ma co na zapas martwic sie. Powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 23:24
-
sarcia123 wrote:Niunka a jak papieroski ?
Nie pale nie zapalilam ani jednego do tej pory ale teraz przy tych moich karuzelach w glowie i tak bym pewnie nie dala rady palic i powoem,ze smierdza mi fajki jup jup buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 02:21
diewuszka86 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny :*
Zrobiłam dwa testy i oba negatywne Jestem załamana bo nie wiem w takim razie co się ze mną dzieje Nie zdążyłam dobrze usiąść a już mi się zaczęły bóle w podbrzuszu i ból głowy, a od kilku, ok 7 dni wstaje i się czuję jak na kacu, mimo nie picia alkoholu
co się ze mną dzieje?? jestem załamana i płakać mi się strasznie chce -
Pinka jeśli aż tak bardzo spóźnia Ci się okres to idź do lekarza, żeby zdiagnozować jak najszybciej co jest przyczyną. Nie załamuj się, pamiętaj, że przez stres okres też potrafi się przesunąć. A II kreski jeszcze zobaczysz, może nawet w lipcu, czego Ci życzę z całego serca. Ale póki co dzwoń do ginekologa i umawiaj się na cito. Trzymam kciuki.
-
Miałam sytuacje że mi się spóźniał o np max 5-6 dni, ale nie o 17
bardzo się boję, że tutaj w angielskiej przychodni nie zdiagnozują mi tego
Jest możliwe że po tylu dniach, w 49dc testy pokazują negatywny wynik a mimo wszystko jestem w ciąży czy to jest niemożliwe??
Już nie wiem co myśleć, a taką miałam przez chwilę nadzieje, że jednak -
Pinka91 wrote:Miałam sytuacje że mi się spóźniał o np max 5-6 dni, ale nie o 17
bardzo się boję, że tutaj w angielskiej przychodni nie zdiagnozują mi tego
Jest możliwe że po tylu dniach, w 49dc testy pokazują negatywny wynik a mimo wszystko jestem w ciąży czy to jest niemożliwe??
Już nie wiem co myśleć, a taką miałam przez chwilę nadzieje, że jednak
Ja jakieś 6 lat temu miałam taka sytuacje, ze moj organizm zablokował sie tuż przed okresem i tez spóźniał mi sie ponad 2 tyg. Robiłam testy i negatywne. Poszłam do giną i dostałam luteinę na wywołanie. Po tygodniu brania dostałam okres ale takich strasznych boli głowy jak miałam jak go dostawałam to w życiu nie miałam. Nie wiem o co chodziło, raz tylko tak miałam..... -
nick nieaktualny
-
jestem umówiona na dzisiaj na 15:00 więc zobaczymy co mi powie. Byłam już kilka lat temu badana luteiną i cały czas po tym chodziłam na kontrolę regularnie po tym leczeniu i wszystko było w porządku
zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie
myślałam że będzie jakiś cud bo miesiąc temu wyszłam za mąż i ten jeden incydencik bez zabezpieczenia był w poranek poślubny a byłam na ostatnich dniach płodnych i cały czas miałam cichą nadzieję że udało nam się zaraz po ślubie liczyłam na cud ale cóż, chyba nie wyszło w takim razie
-
nick nieaktualny