Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cisza, spokój, chyba poród mnie zaskoczy Mam jeszcze 18 dni do terminu, boli mnie podwozie, ale to tyle. Żadnych skurczów, szyjka długa.
Jak nie ma upałów jest znośnie, tylko zauważam, że od 2 dni cieżko mi się chodzi nawet do sklepu, wszystko na dole boli... Chciałabym już powoli zbliżać się do porodu, ale Zosia nierychliwa, więc niech siedzi. Na zdrowieniuunka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiewuszka86 wrote:Dalile w takim razie życzę spokojnej końcówki ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Jak już będzie po to się koniecznie pochwal jak było Twoje porodowe rady będą tu mile widzialne
Dokładnie, spokoju i szczęśliwego rozwiązania. Zdrówka dla Was! -
niuunka28 też tak miałam, co by się nie działo jest stres
Na początku nic, jak zaczęły się pobolewania w dole brzucha i kłucia- stres czy wszystko w porządku. Kiedy bóle przeszły -ten sam stres póki co u mnie jest wszystko dobrze, więc nie ma co się na zapas martwić (wiem, że łatwo się mówi)Ja sobie tak tłumaczyłam, że póki nie ma krwawienia jest dobrze. Poczekaj do następnej wizyty u ginekologa i staraj się o tym za dużo nie myśleć, stres źle wpływa na dzidzie
Dalile czekamy z niecierpliwością na relacje z porodu Mam nadzieje, że wszystko będzie jak najlepiej dla Cb i maluszka
Ja już sie nie doczekam, kiedy zobaczę młodegoniuunka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniuunka28 wrote:Dziewczyny..to znowu ja . Sluchajcie mozliwe ze moje ciazowe symptomy juz mi przeszly ? Dodam ze to 9 tydz i 2 dni a ogolnie od jakis 3-4 dni zupelnie nic mi nie dolega i dodam ze oczywiscie sie martwie
Pewnie, że tak:) ciąża to jedna wielka niespodzianka.niuunka28 lubi tę wiadomość
-
niuunka28 wrote:Dziewczyny..to znowu ja . Sluchajcie mozliwe ze moje ciazowe symptomy juz mi przeszly ? Dodam ze to 9 tydz i 2 dni a ogolnie od jakis 3-4 dni zupelnie nic mi nie dolega i dodam ze oczywiscie sie martwie
To nie jest tak, że objawy będą ciągle, każdego dnia i takie same. Spokojnie! Na pewno wszystko jest ok!niuunka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niuunka28 wrote:Dziewczyny..to znowu ja . Sluchajcie mozliwe ze moje ciazowe symptomy juz mi przeszly ? Dodam ze to 9 tydz i 2 dni a ogolnie od jakis 3-4 dni zupelnie nic mi nie dolega i dodam ze oczywiscie sie martwie
Niuunka ja to prawie w ogóle nie miałam żadnych objawów, jedynie dużo spałam i piersi były drażliwe. A tak to zero mdłości, wymiotów. Oczywiście też się zastanawiałam czy to normalne i w sumie pewnie byłabym spokojniejsza jakbym raz na jakiś czas puściła pawia No ale każda ciąża jest inna i w sumie jeśli te nieprzyjemne objawy mogą nas ominąć to tylko się cieszyć. Na pewno u Ciebie wszystko jest okniuunka28 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Dawno mnie tu nie było głównie na sierpniowkach siedzę.
Ja juz zaczynam czuć presję porodu , torba spakowana .
Co prawda jest jeszcze czas ale to wiadomo kiedy dziecko zażyczy sobie wyjść?
Tak się rozglądam za dwiema lipcoweczkami, kojazylam po avatarach bardziej ciekawa jestem czy juz rozpakowane, czy jeszcze nie. Muszę zgłębić temattaka ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny