Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki dawno mnie tu nie bylo AZ od zeszlego miesiaca. Niestety w zeszlym miesiacu sie nie udalo i dostalam @. Moze w tym sie uda narazie dzis powinnam dostac @ ale jak narazie cisza wole za wczesnie sie nie Cieszyc.
Mam nadzieje ze nie dostane @.
I gratuluje dziewczynki 2 kreseczek
Dalile zycze szybkiego rozwiazania i innym mama rowniez -
nick nieaktualny
-
Cześć
Czytam cały wątek, na raty oczywiście bo inaczej nie byłam w stanie:D
Niestety wnioski są takie że te objawy są podobne i na @ i na ciążę. Czasem pisałyście że się tego w ogóle nie spodziewałyście, że nie było żadnych znaków na niebie i ziemi a jednak się udało, innym razem że od razu czułyście że ten cykl był jakiś inny.
Ja też ciągle miałam przeróżne objawy spóźniał się okres, bóle podbrzusza, piersi, mdłości, ogromna senność, nachodziły mnie dziwne zachcianki, odrzucało od innych produktów, wyraźniej czułam jakieś zapachy, a testy jak negatywne były tak były.
Teraz zaczęłam brać Inofem, jestem w 19dc, owu właściwie nie wykryta, ciągle jakoś a to skoku tempki nie ma, a to śluz średni, wg założeń powinnam mieć 16/17 lipca ale coś nie daje mi spokoju i mam wrażenie że pierwszy raz miałam ją przyspieszoną. Może to działanie inofemu ale sądzę że ona była 13/14 lipca choć wzrost temeratury był średni.
Co mnie teraz zastanawia że od wczoraj nagle mnie trafiło jakieś "przeziębienie"??
To dziwne dla mnie, środek lipca, ani nie przemarzłam ani się jakoś nie przemęczyłam żebym miała być tak osłabiona, że mnie trafiło - katar, ból gardła głowy i ogólne rozbicie.
Zastanawiam się czy może się jednak udało i to reakcja organizmu na NOWĄ sytuację.
Nigdy w ciąży nie byłam więc nie wiem Wiem że nikt wróżką nie jest i mi nie powie, muszę grzecznie czekać do terminu @ i wtedy testować ale może któraś tak miała w tym szczęśliwym cyklu? -
Justyna czytałam że u niektórym dziewczyn przeziebienie wystąpiło w tym cyklu gdy zaszły.
U mnie było tak. Nie spodziewałam się w tym cyklu w którym zaszłam, bo akurat przestaliśmy się starać. Dostałam okres, który się nie rozkręcał. Były tylko plamienia. Zaczęłam wtedy nową pracę i trochę zaczęłam popalać ze stresu. W pewnym momencie, tuż przed okresem zaczęłam się dziwnie czuć. Gdy paliłam miałam zawroty głowy i robiło mi się ciemno przed oczami. Myślałam że to ze stresu w związku z pracą, ale gdy okres się nie rozkręcił zrobiłam test.
[*] 7.01.2014
[*] 21.09.2015 -
Czesc dziewczyny! Wiem ze obiecalam zagladac tu ale czas tak szybko leci! My dzis zaliczylismy 2-gie szczepienie maly rosnie pieknie (dzis 3 mies skonczylismy) Dalie, Sarcia123, Ania_1986 co tam u was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 22:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niuunka28 wrote:Hej kobitki no Dalile to powodzenia i szybkiego i lekkiego porodu :)ja dzisiaj mialam kolejne usg malenstwo rosnie i ma jiz 4.6 cm.jeszcze 3 dni i zaczyn 13 tydz
Póki co w domu czekam do niedzieli, w poniedziałek do szpitala i tam czekam aż do końca 41tc. Później ewentualne wywoływanie. Oby pannica sama zdecydowała, że wychodzi -
Dalile wrote:Póki co w domu czekam do niedzieli, w poniedziałek do szpitala i tam czekam aż do końca 41tc. Później ewentualne wywoływanie. Oby pannica sama zdecydowała, że wychodzi
No miejmy nadzieje,ze sama zdecyduje sie wyjsc no to pisz co i jak jesli znajdziesz chwile i powodzenia -
Dziewczyny, czy któraś z Was jeszcze przed zrobieniem testu miała jakieś objawy? Pewnie ten temat już się powielał. Jestem w 9/10 dpo nie jestem dokładnie pewna, bo nie sprawedzałam testami w tym miesiącu, tylko zawsze gdzieś w okolicach 16dc miałam owulacje. Dwa dni temu prawie się popłakałam, bo dostawca jedzenia przyniósł mi złe danie. Mogłabym spać cały dzień, chociaż wstaje w granicach 11/12. Dzisiaj jak szłam do toalety zakręciło mi się w głowie tak, że musiałam usiąść, a nigdy mi się to nie zdarzało. Robiłam dzisiaj test- negatywny. Dlatego sama już nie wiem.