Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie @ się spóźnia, niby miał być wczoraj. Brzuch mnie ciągnie co jakiś czas tak na @, ale zamiast tego mam dziwnie mokro. Oczywiście nie pamiętam, czy tak było zawsze, więc nawet nie wiem co o tym myśleć
Baardzo bym chciała, żeby to było to, ale jakoś tak zupełnie nie mam przeczucia. I staram się nie nastawiać, żeby się mocno nie rozczarować.
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
Green, melduję, że w niedziele poszedł pierwszy hafcik. Aż się wszystkim pochwaliłam Mam nadzieje że ostatni Teraz jest spoko, jak nie jestem głodna to nie mam mdłości. Boli mnie głowa, ale wczorajsze wyniki pokazały, że mam glukozę poniżej normy. Ciągnie mnie do pepsi. Piłam pepsi max bez cukru, ale teraz wypiłam normalną z cukrem i głowa od razu przestała boleć. I ręcę się nie trzęsą ))
-
Dziewczyny, dzisiejszy poranny test i dwie kreski!!
Kompletnie nie wiem jak powinna wyglądać teraz beta, jak przyrastać itp. - możecie mnie oświecić? bo przyznam, że już sobie wkręcam żeby nie cieszyć się zbytnio, bo to może tylko biochemiczna, bo puste jajo, cokolwiek.zita123, Płatek szkarłatny, magda sz, Madzisek lubią tę wiadomość
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
nick nieaktualnyminnie_ wrote:Dziewczyny, dzisiejszy poranny test i dwie kreski!!
Kompletnie nie wiem jak powinna wyglądać teraz beta, jak przyrastać itp. - możecie mnie oświecić? bo przyznam, że już sobie wkręcam żeby nie cieszyć się zbytnio, bo to może tylko biochemiczna, bo puste jajo, cokolwiek.
Po pierwsze gratuluję zrób pierwsza betę z wynikiem będziesz miała podane normy i sprawdzisz który to tydzień, po 48 godzinach powtórz badanie a oba wyniki wklep sobie w kalkulator HCG który jest na tej stronie i będziesz miała mniej więcej rozeznanie ważne żeby rosła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwierz ze dopiero się zaczął, najpierw beta pierwszy wynik później drugi sprawdzanie czy dobrze przyrasta, wizyta u lekarza czy coś będzie widać czy nie itd... Ale to już chyba normalne każda z nas tak ma ja do dzisiaj np sprawdzam papier toaletowy po każdej wizycie w toalecie myślę że jak ujrzysz serduszko to trochę będziesz spokojniejsza ja jutro mam wizytę i badanie prenatalne i chciałabym mieć to za sobą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 06:37
-
A ja mam jeszcze takie pytanko do tych z Was ktore przed spodziewana @ mialy bole podbrzusza i klucie jajnikow a okazalo sie ze sa w ciazy - czy te Wasze bole dokuczaly wam w kazdej pozycji, bo mnie przykladowo pobolewa tylko i wylacznie siedzac albo lezac i to tez chwile poboli, przestaje i znowu poboli, ale nie zdarzylo mi sie odczuwac ich w pozycji stojacej, nic komletnie... Pamietacie jak bylo u Was?