Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalii, to musisz do jutra poczekac. Zrob rano test i wszystko bedzie jasne ja mialam wszystkie objawy na @, a ona nie przyszla a takie dodatkowe objawy zbagatelizowalam i stwierdzilam, ze moze jakas chora jestem ;p
Trzymam kciuki, oby sie udalo -
Cześć Dziewczynki! Śledzę wasz wątek od jakiegoś czasu Wszystkim przyszłym mamusiom składam GRATULACJE! Ja z mężem również staram się o dzidziusia to 2 cykl, już mamy jedno dziecko ma 5 lat Miałam @ 2 kwietnia a owulkę 14tego, dzień wcześniej byłam u gina i stwierdził ze pęcherzyk 25 mm będzie pękał. I co mam wielką nadzieję bo za 2 dni strasznie zaczęły boleć mnie piersi a przy tym powiększyły się, dotknąć się nie mogę, bol piersi u mnie to nic nowego ale tak kilka dni przed @ a nie tak wcześnie. Pamiętam że w mojej pierwszej ciąży również pierwszym objawem był ból piersi, aaa seks był 11 i 12 tego póżniej już mąż wyjechał. Oprócz tego 20 i 21 bolał mnie lewy jajnik (chyba) tak promieniująco na pachwinę , nogę i kręgosłup ... już zaczynam wariować robiłam test wczoraj ten o czułości 10 ale nagatyw pewnie za wcześnie, mam nadzieję że nic sobie nie wkręcam bo jeśli to nie ciąża to chyba wogóle nie znam swojego ciała. Co myślicie ???...
-
nick nieaktualnyiloilo wrote:AAA jeszcze sikam co chwila ale może to dlatego że bardzooo chce mi się pić..
u mnie pierwszym objawem, który dopiero później skojarzyłam było mega pragnienie jakbym na kacu wielkim była ;P i w nocy jak nigdy butelka wody przy łóżku stała także trzymam kciuki za Ciebie -
Caramel wrote:u mnie pierwszym objawem, który dopiero później skojarzyłam było mega pragnienie jakbym na kacu wielkim była ;P i w nocy jak nigdy butelka wody przy łóżku stała także trzymam kciuki za Ciebie...
-
nick nieaktualny
-
green wrote:Natalii, to musisz do jutra poczekac. Zrob rano test i wszystko bedzie jasne ja mialam wszystkie objawy na @, a ona nie przyszla a takie dodatkowe objawy zbagatelizowalam i stwierdzilam, ze moze jakas chora jestem ;p
Trzymam kciuki, oby sie udalo -
nick nieaktualnyNatalii - brzuch zaczal bolec mnie na okolo 3 dni przed terminem @. Bolalo jak jasna cholera - nawet juz chcialam po okresie jechac do gina po tabletki anty (bralam je na takie bole wlasnie). Poza tym chodzilam wsciekla, maz dostawal za wszystko, szczegolnie za to, ze wlasnie zdecydowalismy sie odstawic tabletki;p poza tym duzo jadlam i wlasciwie wszystko to, co bylo pod reka, czyli tradycyjny "smietnik" mi sie wlaczyl - jak przed kazda @. bol piersi mnie tylko dziwil - bo nigdy w zyciu az tak nie bolaly. Nie spalam w nocy, bylo mi ciezko chodzic (!!). Biustonosz - katorga.
Iloilo - piersi zaczely bolec mnie na mniej wiecej 2 tyg przed @. Takze teoretycznie od owu. Ale my wtedy olalismy starania i przytulalismy sie na teoretycznie 8 dni przed owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:22
iloilo lubi tę wiadomość
-
Z ciekawości wróciłam do dawnych postów które pisałam w lutym o moich fałszywych objawach. Str 28,29,30. Łącznie 3 posty. Jednak jedna z dziewczyn nieładnie nas pytające potraktowała i potem się nie odzywałam. Teraz sama widzę, że udzielam się na różnych wątkach już typowo ciążowych typu listopadówki, gdzie codziennie sobie przekazujemy nasze objawy, badania itd więc to, że na tym wątku ktoś pyta i robi sobie nadzieje jest całkowicie normalne, a my- te obdarzone tym szczęściem, że nam się udało, możemy próbować pomóc i doradzić.
Powodzenia dziewczyny a moim objawem był brak objawów, czyli inaczej niż w poprzednich cyklach -
Pogubiona to jest mój pierwszy objaw który miałam przy pierwszej ciąży i niby drugiej bo nie zagniezdzilo mi się ale test pozytyw był przez kilka dni. Testy negatywy były a zapach właśnie jako pierwszy po ok.kilku dni nawet tygodnia okazało się że ciąża więc mam takie odczucia że chyba coś się wykluje.
Ból na @ miałam bardzo nawet myślałam raz ze zaraz dostanę bo tak bolało więc to tak jest.... Ból miesiączkowy przepowiada ciążę lub okreshttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualnyNatalii - mocno trzymam kciuki, by na tescie byly dwie kreski wszystko jest mozliwe:) u mnie humorki przed kazda @, takze byl to "pewnik", ze @ nadejdzie :p
Dziewczynki, ja za wszystkie starajace sie trzymam kciuki bardzo mocno!! I czekam na dobre wiesci!!Elvi lubi tę wiadomość
-
hej dziś jest mój 46 dc a @ ani widu ani słychu.... ból brzucha co prawda mam ale trwa on już około tygodnia. piersi dzisiaj w nocy mnie bolały, był taki moment, że przez jakiś czas nie mogłam spać na brzuchu, ale potem się w miarę unormowało. aha jeszcze moja temp. to 37 stopni ciągle...
-
nick nieaktualnyNo u mnie 32 dc, @ spoznia sie 4 dni jak narzie ani sladu na jej rychle pojawienie...mialam tylko kilka razy delikatnie brazowy sluz ale nic wiecej, biust mnie okropnie boli juzv2 tydzien, wczesniej mialam zgage a teraz mnie suszy !!!!!! Jak @do poniedzialku nie przyjdzie to ide na bete z testami sue nie bede bawic wcale