Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
planuje jutro kupić jeszcze ze 2 testy i po niedzieli zrobię, bo już będzie 50 dc... jak nic nie wyjdzie to idę do gina we wtorek.... na razie czekam no chyba że wcześniej pojawi się @ wtedy wszystko zaczynamy od nowa....
na bete to dzisiaj i tak już po faworach, jutro sobota i niedziela to też dupa, jeszcze zobaczę co wykażą testy, muszę być cierpliwa staramy się już od lipca zeszłego roku więc cierpliwość mam wyćwiczoną -
nick nieaktualny
-
iloilo wrote:Więc jest nadzieja, choć mnie bardziej zastanawiają te cycki mam wrażenie że zaraz mi wybuchną i ten ból... masakra dotknąć się nie mogę
iloilo u mnie było podobnie, wrażenie rychłego nagłego wybuchu piersi i ból jajnika, ale prawego. Jednak to zależy z którego jajnika była owulacja.
magda_sz?? jesteś?? jak u Ciebie? wszystko w porządku?? -
pasazerka wrote:iloilo u mnie było podobnie, wrażenie rychłego nagłego wybuchu piersi i ból jajnika, ale prawego. Jednak to zależy z którego jajnika była owulacja.
magda_sz?? jesteś?? jak u Ciebie? wszystko w porządku??... -
iloilo,
stracisz fortunę na testach Poczekaj do @. Wcześniej mało kiedy siusiane testy pokazują pozytywny wynik. Mi nawet beta nie wykazała ciąży przed @. Czekaj, wsłuchuj się w swoje ciało. I nie rób testów
6 dni wytrzymasz, choć wiem, że to meeega trudne wcześniej po prostu będziesz się denerwować, a to nie jest zdrowe -
Bry Paniom
U nas wszystko ok, ale taka zabiegana jestem ostatnio że mało czasu na forum (wyprawka, meble, wózki i te sprawy).
Dziś mieliśmy 4D, widziałam moją kosmitkę w całej okazałości teraz nie mogę spać bo mimo że lekarz mówił że dziewczynka to ja dostrzegłam jajka i musiałam sprawdzić nagranie jeszcze raz no ale chyba jednak to nie jajka co widziałam.
Tu wklejam filmiki co ta mała robi z moim brzuchem i w moim brzuchu
https://www.youtube.com/watch?v=03psG-3wlgM&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=GuNQCjDd59M
Podziwiam Was że macie tyle cierpliwości czekać na testy:) ja to max do dnia miesiączki bym wytrzymała, ale cierpliwość popłaca także trzymam kciukiElvi, Caramel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chyba mnie nie lubicie bo nikt na moje posty nie odpowiada ;( mam takie pytanie.... od tygodnia mam dziwnie brudzaxa papier brazowa wydzieline ale to nie jest okres... dziwi mnie to bo trwa to od poniedzialku, 2 x mialammlekko wkladke przybrudzona a tak to tylko jak sie wyciaram a okres powjnnam miec 21... hmmm poradzcie
-
nick nieaktualnySarcia, robilas testy? Jesli to ciaza, to juz powinno byc widac druga kreske. Jesli test wyjdzie negatywny, to do gina lec. Albo zeby wiedziec na 100% co sie dzieje, to zrob badanie beta hcg. Jesli beta bedzie wskazywala na ciaze, to po 48h powtorz badanie, by sprawdzic przyrost. A ja chyba gdzies przeoczylam Twoje posty
-
Może wystarczy zrobić sam test? Beta to już dużo i może niepotrzebnie emocje może wzmagać... Ja na początku ciąży nie miałam takich zabarwień... ale kto wie... może to zagnieżdżanie się jajeczka? Ja bym raczej test zrobiła. Spokojniejsze i powinien być już prawidłowy wynik
-
Sarcia!!! I bez mówienia, że ktoś nie lubi!!! Bo tu kozłów ofiarnych nie ma tylko starające się lub mające dzidzie. Mam nadzieję, że to hormony (co może dobrze świadczyć jeśli czekasz na dzidzię).
Po prostu jest bardzo wcześnie i troszkę to tak jakbyśmy "z fusów wróżyły". Trzeba zrobić badania/test... :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:31