Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja tabletek anty nie biore 9 miesiecy i moj organizm tez swiruje !!! Jedno potonirnie w lisyopadzie 6 miesiac na l4 jestem,na teraz 7 dni mizlammsluz podbarwiony na brazowo a krew mi leci od wczoraj, cycki mnie bola, sutki rwa juz 2 tygodnie, kota mozna dostac...ale teraz sie nie nakrecam, co ma byc to bedzir....
-
iloilo wrote:Dzięki Kochana... poprostu jestem w szoku mam 30 lat dziecko 5 letnie ...myślałam że wiem coś o swoim ciele...
witaj w klubie Ja też tyle latek i synka 5 letniego I też się staram o dzidziusia, ale w tym cyklu to odpada już, płodne się skończyły, męża w tym czasie nie było a ponadto chora jestem teraz -
nick nieaktualnyZaglądałam tu często, jak starałam się o dzieciątko. W końcu się udało, więc podzielę się swoimi objawami, bo wiem jak wszystkie staraczki na nie liczą
Piersi zaczęły mnie pobolewać jakiś czas po owulacji, ale był to taki ból sporadyczny, przy dotyku, więc nie brałam go pod uwagę.
W niedzielę, tydzień po owulacji (oraz tydzień po stosunku) czułam się paskudnie - cały dzień senna, nie potrafiłam na uczelni wysiedzieć pół godziny przy ławce, wierciłam się, byłam niespokojna i tego samego dnia wieczorem miałam ochotę na łososia, gdzie ja za rybami nie przepadam. Zjadłam ze smakiem łososia z grilla! Domyślam się, że wtedy odbyła się implantacja i od tego momentu na piersi pojawiły się widoczne żyły, szczególnie na prawej - gruuuba żyła piersi zaczęły boleć, powiększyły się, sutki wrażliwe. W środę (wczoraj) zaczęły się mdłości i ciągłe odbijania. Dzisiaj test z piękną drugą kreseczką Śluz cały czas kremowy, w średniej ilości. I lekkie zaparcia - chcę, ale nie potrafię haha:)))
Wieczorami mam uczucia zimna. Jak widzicie, żadnych specjalnych objawów. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Trzymam za Was kciuki! -
nick nieaktualnysikorka@ wrote:hej ja nie mam praktycznie zadnych objawow I to mnie troche martwi. Nic co by wskazywalo na ciaze..poza wynikami bety oczywiscie haha
Kochana ja nie wymiotuje, nie mam mdłości tyle że moje piersi są większe i spodni nie dopinam juz jakiś czas każda z nas jest inna -
Hej dziewczyny czytam już od pewnego czasu to forum i też postanowiłam napisać Jestem już po dwóch ppronieniach i w końcu wykryli przyczynę więc mam nadzieję że teraz się uda... Nie wiem jeszcze czy udało mi się w tym miesiacu ale cały czas na to liczę cykle mam 31dniowe i wydaje mi się że owulacja była miedzy 18 a 19 dniem. Po 9 dniach zrobilam bete i wyszła negatywna. Nie wiem po co ją robilam przecież to za wcześnie. .. 2go mam dostać @ Jak narazie pobolewa mnie czasami brzuch jak na @ piersi bolą mocno plecy też... mam dużo śluzu caly czas biegam do toalety bo myślę że miesiaczke dostalam a tutaj tylko ten śluz. . Glowa mi pęka od 5 dni. Chcialabym już dołączyć do Was szczesciary Pozdrawiam cieplutko
-
Malutka28 wrote:Hej dziewczyny czytam już od pewnego czasu to forum i też postanowiłam napisać Jestem już po dwóch ppronieniach i w końcu wykryli przyczynę więc mam nadzieję że teraz się uda... Nie wiem jeszcze czy udało mi się w tym miesiacu ale cały czas na to liczę cykle mam 31dniowe i wydaje mi się że owulacja była miedzy 18 a 19 dniem. Po 9 dniach zrobilam bete i wyszła negatywna. Nie wiem po co ją robilam przecież to za wcześnie. .. 2go mam dostać @ Jak narazie pobolewa mnie czasami brzuch jak na @ piersi bolą mocno plecy też... mam dużo śluzu caly czas biegam do toalety bo myślę że miesiaczke dostalam a tutaj tylko ten śluz. . Glowa mi pęka od 5 dni. Chcialabym już dołączyć do Was szczesciary Pozdrawiam cieplutko
-
Ja od początku ciąży praktycznie nie mam żadnych objawów oprócz może ciut większej chęci na spanko ale też nie jakoś super senna, ja generalnie jestem śpiochem więc żadna większa różnica Jedyny objaw to bol brzucha jak na @ ale dwie kreski na testach potwierdzają ciążę . Cycki mnie nie bolą, więcej do wc nie chodzę, mdłości nie mam...jak dla mnie mogę tak do końca ciąży .
No i jak tak se pomyślę co eneska wspomniała to mnie też jest wieczorami zimno. -
Sikorka nic nie mów... po pierwsze beta to strach był a po drugie każde usg a powiedz mi Kochana teraz masz dzidzisia? I ciążą odbyła się bez problemu? Znalas przyczyne tamtych poronien? Bardzo bym chciała zeby już mi się udało ale wiem że bedzie to 9 miesięcy nie tylko w szczesciu ale i w strachu.
Pozdrawiamsikorka@ lubi tę wiadomość
-
Przed testem w zasadzie żadnych objawów.mialam tydzień brązowego plamienia po owulce. Żadnych bóli malpowych a zawsze były przed. Raz zakłuł jajnik i piersi były wrażliwe ale to norma na okres. Po teście doszla senność mialam wszystkie nieudane cykle z objawami ciążowymi a trn udany bez objawów :p no i zaczęłam szósty tydzień a mdłości brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 11:32
-
Dziewczyny, gratuluję Wam serdecznie Ja za kilka dni powinnam dostać @ i pewnie dostanę, bo mąż przyjechał już po dniach płodnych, ale i tak korzystam z przytulania non stop Mam do Was pytanie, czy kremowy, rozciągliwy i wodnisty śluz przed miesiączką to normalka? Zawsze wydawało mi się, że są to dni suche. A ja tak właśnie mam, mimo, że nie nastawiam się na dzidziusia.
-
nick nieaktualnyElvi wrote:Dziewczyny, gratuluję Wam serdecznie Ja za kilka dni powinnam dostać @ i pewnie dostanę, bo mąż przyjechał już po dniach płodnych, ale i tak korzystam z przytulania non stop Mam do Was pytanie, czy kremowy, rozciągliwy i wodnisty śluz przed miesiączką to normalka? Zawsze wydawało mi się, że są to dni suche. A ja tak właśnie mam, mimo, że nie nastawiam się na dzidziusia.
-
Dziewczyny dzisiaj mam 31dc i źle się czuję, pobolewa mnie brzuch, temperatura 37,4. Bóle brzucha są coraz mocniejsze więc uznałam, że to przed @, ale tak dla bezpieczeństwa zanim sięgnęłam po tabletkę przeciwbólową zrobiłam ok 16.00 test i wyszła blada druga kreska... nie wiem co mam myśleć. Chciałam dodać zdjęcie, żebyście zobaczyły jak to wygląda, ale nie wiem jak to zrobić
wrzuciłam Wam link z testem, który wygląda tak jak mój.
Test innej dziewczyny, ale mój wygląda tak samo.
http://www.zapytajpolozna.pl/forum/media/kunena/attachments/9154/100_5308_2014-11-14.jpgpasazerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzita123 wrote:Dziewczyny dzisiaj mam 31dc i źle się czuję, pobolewa mnie brzuch, temperatura 37,4. Bóle brzucha są coraz mocniejsze więc uznałam, że to przed @, ale tak dla bezpieczeństwa zanim sięgnęłam po tabletkę przeciwbólową zrobiłam ok 16.00 test i wyszła blada druga kreska... nie wiem co mam myśleć. Chciałam dodać zdjęcie, żebyście zobaczyły jak to wygląda, ale nie wiem jak to zrobić
wrzuciłam Wam link z testem, który wygląda tak jak mój.
Test innej dziewczyny, ale mój wygląda tak samo.
http://www.zapytajpolozna.pl/forum/media/kunena/attachments/9154/100_5308_2014-11-14.jpg
mi test wyszedł w 25dc, 11dpo. Dzień później (czyli dziś ) beta 35,3 mIU/ml.
Z tymi testami to różnie, najlepiej betę robićpasazerka lubi tę wiadomość