X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • zita123 Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia- zgadzam się z dziewczynami, jedyne co można Ci doradzić, to test, betę, jeżeli z testów nie wyjdzie nic, to zgłoś się do lekarza.
    Mam nadzieję, że test pokaże Ci 2 kreski:) trzymam kciuki!

zita123 8p3odqk30jbhwasq.png
  • Elvi Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki sarcia za Ciebie, dawaj znać jak wyniki :) Ja już owulację mam za sobą, ale temperatura ciągle 37 stopni. Jednak o dzidziusiu nie ma mowy, bo męża nie było. Wraca we wtorek, także nie odpuszczę mu chyba żadnego dnia :) Może się uda, chociaż to czas raczej niepłodnych dni. Ale wrzucam na luz, a nadrobię w wakacje. Może zmiana otoczenia i klimatu dobrze mi zrobi :)

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    A u mnie dzisiaj powinna @ przyjsc a nie ma oby to cos dobrego znaczylo hihi :)

Kochana i jak tam??

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9czesc dzieeczyny, dzieki za wdparcie i mile sl8wa. Robilam dzis bete wyszla ujemna, czyli wszelk7e watpliwosci rozwiane.... ;( zalamka, to juz 9 miesiecy jak sie staramy.... nie bede sie juz starac i biegac do lekarza mam to w dupie ;( juz nie chce za duzo mnie to kosztuje nereow stresow itd.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, daj spokój... ja staram się 17 miesiąc i żyję... a wchodzę tu czasem by choć trochę poczuć jak to jest być tutaj....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 14:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta, to faktycznie masz gorzej.... bo ja juz mam 3 letnia corvie moje szczescie, a starsmy sie o 2

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec glowa do gory ... ;)

• iloilo Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja już straciłam nadzieję, wczoraj zrobiłam bete 26 dc i wynik <2, nie mogę w to uwierzyć że mogłam sama sobie wmówić to wszystko... załamka
    Zobaczcie jakie normy ma labolatorium, pierwszy raz takie widzę..
    mężczyźni <3
    kobiety miesiączkujące <3
    kobiety po menopauzie <10
    ciężarne 2-4 tydz. 39,1-8388
    5-6 tydz. 861-88769
    6-8 tydz. 8636-218085
    8-10 tydz. 18700-244467
    10-12 tydz. 23143-181899
    13-27 tydz. 6303-97171
    28-40 tydz. 4360-74883
    nie wiem jakoś nie przyjmuję tego wyniku do wiadomości... nie wierzę że tak mogłam sobie coś wmówić ... nawet mój mąż powiedział że pewnie jestem bo widzi co się ze mną dzieje , objawy które widać tak jak te cycki sutki mam 2 razy takie jak były nie mówic o wielkości... ech nie wiem, mam nadzieję że to tylko nauczka dla mnie zeby tak wcześnie testów nie robić...

...
  • iloilo Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o serduszka się zrobiły:
    mężczyźni < 3
    kobiety miesiączkujące < 2

...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iloilo - tez nie wierze... no bo pisalas o tych objawach wszystkich, a ze test negatywny byl, to myslalam, ze po prostu za wczesnie... Boze bardzo mi przykro, ale na pewno w kolejnym cyklu sie uda. Trzymam kciuki :*

• iloilo Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo matko jednak straciłam wszelką nadzieję właśnie okropnie rozbolał mnie brzuch i przyszła @ 2 dni za wcześnie, nic z tego nie rozumiem...

...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iloilo - to moze i lepiej, ze przyszla wczesniej, bo bedziecie mogli wczesniej sie starac, nawet o te 2 dni. A zobacz ile jest dziewczyn, ktorym @ spoznia sie o 10-15 dni? Eh :( zeby to sie dalo od razu, a tu trzeba byc cierpliwym.. kochana w tym cyklu sie uda. Musi :)

• iloilo Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Iloilo - tez nie wierze... no bo pisalas o tych objawach wszystkich, a ze test negatywny byl, to myslalam, ze po prostu za wczesnie... Boze bardzo mi przykro, ale na pewno w kolejnym cyklu sie uda. Trzymam kciuki :*
    Dzięki Kochana... poprostu jestem w szoku mam 30 lat dziecko 5 letnie ...myślałam że wiem coś o swoim ciele...

...
  • Laya Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iloilo miałam bardzo podobnie, w poprzednim cyklu również miałam wszystkie objawy - urojone oczywiście (dzieje się tak chyba dlatego, że bardzo pragniemy mieć dzieci) i niestety nic z tego nie wyszło, ale tym sposobem znalazłam tą stronę i od tamtej pory żyję historią każdej z Was, z jednymi cieszę a innymi smucę, ale trzymam za wszystkie kciuki i sama dalej próbuję w nadziei, że za niedługo będę mogła cieszyć się dwiema kreseczkami na teście

• Totoro Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iloilo, sarcia123 - głowa do góry! Pocieszę Was, że moje cykle ostatnio wyglądają każdy inaczej... Jeden trwa 27, jeden 35, kolejny 24, teraz to w ogóle jazda, bo dziś 21. dzień a ja już mam plamienia czyli jutro zapewne będzie... Raz mnie bolą piersi okropnie i to już od ok. 10. dnia, kolejnym razem do ostatnich dni przed miesiączką prawie nic. . . . . no cyrk na kółkach. W dodatku ja jeszcze nie mam dzieci:) Ale trudno. Nic nie planuję, co będzie to będzie, a 11. maja mam wizytę to mnie może jakoś moja gin ogarnie;D Trzymajcie się dziewczyny, działamy dalej.:)

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • iloilo Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki, trzymam za nas wszystkie kciuki :) Mam do was pytanko, bierzecie jakieś wspomagacze? Ja nie brałam, ale w mojej pierwszej ciąży od razu zaczęłam brać wiesiołka i castagnus i udało się za pierwszym razem tylko wtedy miałam 24 lata. Dzisiaj też zakupiłam może coś to pomoże...

...
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co nic nie biorę, ale podejrzewam, że moja gin mi da jakiś duphaston albo coś na wyregulowanie cykli. A poza tym to łykam tylko kwas foliowy:) Miałam w planach jeszcze inofolic, ale wstrzymam się już do wizyty.:) A swoją drogą, ja mam 25 lat, ale jestem po przejściach (bardzo głupich...) z odchudzaniem i moje hormony żyją (albo i nie) własnym życiem...;/

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • zita123 Przyjaciółka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Pocieszę Was, że moje cykle ostatnio wyglądają każdy inaczej... Jeden trwa 27, jeden 35, kolejny 24, teraz to w ogóle jazda, bo dziś 21. dzień a ja już mam plamienia czyli jutro zapewne będzie... Raz mnie bolą piersi okropnie i to już od ok. 10. dnia, kolejnym razem do ostatnich dni przed miesiączką prawie nic. . . . . no cyrk na kółkach. W dodatku ja jeszcze nie mam dzieci:) Ale trudno. Nic nie planuję, co będzie to będzie, a 11. maja mam wizytę to mnie może jakoś moja gin ogarnie;D Trzymajcie się dziewczyny, działamy dalej.:)[/QUOTE]"

Totoro czytam Twój wpis i myślę sobie, że czuję dokładnie to samo. Cykle po 27, 39, 22 dni ;/ Piersi wariują. Dzieci też nie mam. A wizytę u gin (tym razem idę do innego lekarza) mam 7 maja :) Mam nadzieję, że mnie "nowy" gin też ogarnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:29

zita123 8p3odqk30jbhwasq.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zita123 to nie jestem sama;D Trzymajmy kciuki za naszych ginekologów, żeby skutecznie przywołali nas do porządkuxD Mnie się własnie teraz załączyło "JEŚĆ", zabierzcie mi tę czekoladę...xD

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :) w niedz dostalam @ a od wczoraj wieczorem mam juz tylko plamienie brazowe dziwne nie nie wiem co jest grane

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ