puste jajo płodowe :(
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam przerwe w sumie 4 msc i wróciłam do walki. Ale u mnie to inna bajka. Wrócisz wtedy kiedy będziesz się czuła na siłach. Ja trzymam za was kciuki mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze bo przecież nie może być ciągle źle.
kuzka lubi tę wiadomość
-
Hej.
Drogie mamy. Może mi pomożecie,wesprzecie..
OM miałam 9.12, ale wg usg ciąża jest młodsza o jakieś 1.5 tygodnia, cykle były 28-34 dni.
Nie wiem w sumie od czego mam zacząć.
Pierwsze pytanie to czy przy puste jaju,w pęcherzyku ciążowym pojawia się pęcherzyk żółtkowy?
U mnie sytuacja wygląda tak-
22.01 usg-> pęcherzyk ciążowy 4-4.4mm
29.01 usg-> pęcherzyk ciążowy 10mm, pęcherzyk żółtkowy 4mm
Lekarz kazał przyjść na usg za 2 tygodnie
Ale ja pewnie tyle nie wytrzymam..
Dziewczyny czy przyrost pęcherzyka w tydzień jest w porządku? 😔2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Współczuję każdej z Was z pustym jajem. We wrześniu również musiałam przyjąć ten fakt do wiadomości i też czułam się fatalnie. Decyzję o podaniu cytotexu podjęłam natychmiast po słowach lekarza. Wtedy jakoś dziwnie odczuwałam ulgę, że zaraz mój dramat się skończy. Niestety do końca życia będę pamiętać tą noc i to uczucie, kiedy kolejnego dnia badał mnie lekarz. Ulga? Ale po wyjściu z gabinetu biegiem do samochodu, żeby w ciszy móc się wybeczeć u wykrzyczeć. Do dzisiaj na sama myśl mam łzy w oczach.
Dlatego wszystkie Was mocno przytulam i życzę ogromu siły.
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
Patutka wrote:Hej.
Drogie mamy. Może mi pomożecie,wesprzecie..
OM miałam 9.12, ale wg usg ciąża jest młodsza o jakieś 1.5 tygodnia, cykle były 28-34 dni.
Nie wiem w sumie od czego mam zacząć.
Pierwsze pytanie to czy przy puste jaju,w pęcherzyku ciążowym pojawia się pęcherzyk żółtkowy?
U mnie sytuacja wygląda tak-
22.01 usg-> pęcherzyk ciążowy 4-4.4mm
29.01 usg-> pęcherzyk ciążowy 10mm, pęcherzyk żółtkowy 4mm
Lekarz kazał przyjść na usg za 2 tygodnie
Ale ja pewnie tyle nie wytrzymam..
Dziewczyny czy przyrost pęcherzyka w tydzień jest w porządku? 😔
Jeśli masz nieregularne cykle wszystko może być jeszcze dobrze. Teraz musisz czekać. U mnie przy pustym jaju brak było cialka żółtego. Jajo pp prostu samo rosło.
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -